Алтернативна козметика - 3

• 61 650
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, на сайта на Иника има промоция 20% намаление на всичко(до полунощ на 16-ти). Имат и доставка до Бг, която обаче е 9.99лири. Аз си харесах две неща(основа под грим, за която дадоха добри отзиви относно съставките в нея в темата 'За добрата козметика'') и минерален фон дю тен. Имат и други интересни неща - минерална и безвредна козметика се водят. Ето сайта - http://www.inikacosmetics.co.uk. Ако някой си хареса нещо и иска да се комбинираме за доставката до БГ, нека ми пише.

Жени, а кое точно е основата за грим? Имат течен ФДТ и пудра, но нещо не намирам основата?

# 46
cayenne гледам цветовата им гама. Като влезнеш в фон дю тен - пудрите им или течните има линк към схема според кожата кои са за теб - http://www.inikacosmetics.co.uk/shade-finder.htm. Аз се чудя между най-светлото и следващото и сестра ми ме посъветва да взема по- светлото. Тя няма от тази марка, но е ползвала друга минерална козметика така, че не гарантирам, че е съвсем права Simple Smile

Лурдес ето основата - http://www.inikacosmetics.co.uk/_product_64425/Certified_Organic_Pure_Primer

Ако някой ще иска нещо да казва, че до днес е намалението.

# 47
Ами, аз им виждам цветовата гама, ама на живо няма гаранция как ще е. Май не бих се решила, ако не съм го пробвала на кожата си. Даже и като пробвам, понякога ми се случва да установя. че изборът ми не е точен след като си го купя. Cry

# 48
  • Стара Загора
Palia, много благодаря за рецептата. Ще я пробвам.  Simple Smile

# 49
Жени, на www.theorganicbodycareshop.com има 25% намаление на определени продукти на Иника.Ако не си си поръчала от другия сайт, скоро ще правим обща поръчка и може да се включиш(както и всеки друг).

# 50
Жени, на www.theorganicbodycareshop.com има 25% намаление на определени продукти на Иника.Ако не си си поръчала от другия сайт, скоро ще правим обща поръчка и може да се включиш(както и всеки друг).
На тези, които исках няма. Аз вече поръчах, но като правите обща пиши, че може нещо друго да ми трябва Wink

# 51
# 52
Някой знае ли колко е допустимият максимум за смесване на растителни масла?
Никъде не намирам информация, интересува ме колко базови и колко етерични масла мога да смеся, за да ги ползвам вместо крем?

# 53
ето ме...
Имам един леко тъп въпрос -каква е разликата м/у растителните масла за ядене и тези,използвани за козметични средства?
Вчера се загледах на етикета на бадемовото на Алтея-пише само за външна употреба....друго,което ми направи впечатление е,че не бива да се използва при бременност newsm78

# 54
И аз това съм се чудила  newsm78 . Но сега се замислих - преди време бях купила олио от гроздови семки за готвене и си пресипах малко да ползвам вместо крем за лице /впоследствие разбрах, че било рафинирано/. Онзи ден си взех олио от гроздови семки на Икаров за козметични цели, но освен него има вит. Е, лецитин, още една съставка извличана от гроздето ... Та може би в тези допълнителни съставки е разликата. Когато е за готвене да е чисто масло/олио, а когато е за външна употреба слагат разни неща за аромат и консервиране. Не знам, просто размишлявам. Някой друг, ако знае да се включи, че и аз съм се питала това, което и Норчи.

# 55
И аз съм се питала същото newsm78
Във всеки случай, студенопресованите масла за храна стават и за козметика. Обратното май не винаги  важи.
За зехтина, обаче,  на листовките на Икаров пише, че променя тена на кожата и маслиновото масло за козметични цели се обработвало различно...Ама аз си ползвам и хранителен за да си правя екстракти. Не ми е променил тена. Може би защото не ползвам системно само него...?

# 56
И аз съм се питала същото newsm78
Във всеки случай, студенопресованите масла за храна стават и за козметика. Обратното май не винаги  важи.
За зехтина, обаче,  на листовките на Икаров пише, че променя тена на кожата и маслиновото масло за козметични цели се обработвало различно...Ама аз си ползвам и хранителен за да си правя екстракти. Не ми е променил тена. Може би защото не ползвам системно само него...?
да и аз мисля,че студенопресованите масла за храна стават за козметика,но обратното защо да не става....пък и е органик newsm78

# 57
ПАк мъдрим обща поръчка от www.theorganicboycareshop.com
АКо има желаещи да се включат.

# 58
Да считам ли че тук никой не иска да се включи?

# 59
ПАк мъдрим обща поръчка от www.theorganicboycareshop.com
АКо има желаещи да се включат.

При мен този сайт не се отваря,чудя се дали проблемът е в моята интернет връзка.

Общи условия

Активация на акаунт