Алтернативна козметика - 3

• 60 868
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
От къде мога да купя продукти на Фрош? Няма ги в големите магазини!

# 376
В Бургас има, поне в Европа до нас. Но също има и в малките спецализирани магазинчета за прахове, перилни препарати и козметика. Така, че питай в тях, също попитай дали могат да заредят, ако нямат в момента - защото те, ако няма търсене, не зареждат.

# 377
някой може ли да ми даде отзиви за балсама и шампоана  на алверде за руса коса , аз съм с тънка коса чуплива коса и ми трябва най -вече обем , от това което сте ползвали на алверде кой е най подходящ

# 378
От къде мога да купя продукти на Фрош? Няма ги в големите магазини!

Днес видях в Кауфланд препарата за миене и ръчно пране.

# 379
аз съм почитател на алтернативните методи.има толкова мн продукти на пазара ,че не се знае кое е истина и кое е лъжа....
бях принудена поради лични причини да купувам жсякакви боклуци от аптеки,от тоя доктор оня доктор ужас....
не искам да правя никакви реклами за това няма да соабщавам името на една фирма ,която не  е мн известна но пък за сметка на това е по качествена и по достъпна .който иска да знае да ми пише лично и щше му дам информация.искам само да кажа преди да купувате хубаво си отваряйте очите на българския пазар всичко е емнте и е с една единствена цел производителите да забогатяват на наш гръб

# 380
  • Добрич
Здравейте, момичета  Hug
Имате ли отзиви от Corine de Farme и по точно това http://torba.bg/bebeshka-kozmetika/2113-kozmetika-za-bebeta-labo … sladak-badem.html и това http://torba.bg/bebeshka-kozmetika/2116-kozmetika-za-bebeta-labo … losion-tialo.html мисля да си ги поръчам за бебето, спрях се на лосиона тъй като в тая жега не ми се ще да ползвам бебешкото олио

# 381
  • Пловдив
Веси, вкъщи ползваме точно този шампоан от години. Много го харесвам, но не знам колко е безвреден, всъщност...
Но защо с поръчка? Тук я има серията по големите детски магазини и цената е малко по- ниска даже... newsm78

# 382
  • Добрич
И аз не знам колко е безвреден, но пише 95% натурал и затова си мисля, че ще е такъв. Тук в големите магазини за козметика не съм го виждала, в детските не съм проверявала, явно трябва за проверя. Благодаря ти  Hug

# 383
  • София
Домашният репелент не ни предпазва от бълхи. Донесли сме една и хапеше няколко дни най-малкия член на семейството - намазан ! А останалите, ненамазани не хапеше.

Но пък сърбежът спира за секунда след напръскване , а пъпките (огромни, ярко червени) минават бързо.

Не сме пробвали сред кърлежи.

# 384
гела за коса и тяло и ние го ползваме отскоро/просто са толкова мръсни напоследък,след игра,че ми трябва някакво измиващо средство  ooooh! ,а преди само отвара от пшеничен зародиш ползвах/
на опаковката пише без парабени,но ще е добре да се изкажат по-запознатите от мен Peace

ама страшна цена са му изтипосали в тоя сайт-аз тук го взимам от 2,50до 2,85 евро

# 385
Mamagemelar, за коя марка става въпрос? При нас без измиващо средство не става - много се поти това дете, докато спи (вече голичка по гащички я оставям и малко по-малко, но пак си се поти), съответно и се вмирисва главата и гърба на кисело.

Да ви питам, някой пробвал ли е карамфиловата домашна паста за зъби?

# 386
Някой от вас ползва ли лак за коса? Има ли въобще безвредна алтернатива на това чудо?

# 387
Mamagemelar, за коя марка става въпрос? При нас без измиващо средство не става - много се поти това дете, докато спи (вече голичка по гащички я оставям и малко по-малко, но пак си се поти), съответно и се вмирисва главата и гърба на кисело.

Да ви питам, някой пробвал ли е карамфиловата домашна паста за зъби?
за  Corine de Farme  става въпрос
мерси за линка за пастата за зъби,ще я пробвам в най-скоро време Hug

# 388
Здравейте, момичета  Hug
Имате ли отзиви от Corine de Farme и по точно това http://torba.bg/bebeshka-kozmetika/2113-kozmetika-za-bebeta-labo … sladak-badem.html и това http://torba.bg/bebeshka-kozmetika/2116-kozmetika-za-bebeta-labo … losion-tialo.html мисля да си ги поръчам за бебето, спрях се на лосиона тъй като в тая жега не ми се ще да ползвам бебешкото олио
ВЪВ Варна в Елитис ги имат , аз оттам си купих шампоана вече е към края си доволна съм , и на Хип е добър шампоана и поне аз като ги сравнявах като състав също толкова безвреден , но него не сме го пробвали още

# 389
гела за коса и тяло и ние го ползваме отскоро/просто са толкова мръсни напоследък,след игра,че ми трябва някакво измиващо средство  ooooh! ,а преди само отвара от пшеничен зародиш ползвах/
А как се приготвя тази отвара ?И за какво я ползваш,за измиване на коса ли?

Знам,че много сме говорили за розова вода,но искам пак да питам какви марки ползвате и доволни ли сте?Както и за какво я ползвате?

Общи условия

Активация на акаунт