СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече се усмихва от екрана вече :) !

• 29 447
  • 713
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета,
отдавна не съм писала но ми престои сватба и постоянно търча някъде за нещо Simple Smile
имам време набързо само да ви прочета и до там Simple Smile
искам да ви попитам вчера си правих изследвания. кръв и урина.
резултатите бяха готови след 4ч и доки каза че са отлични.
имате ли идея за какво са тези изследвания?

Поздрави на всички Hug Hug Hug

# 601
  • София
nat003, кажи си все пак на лекаря за тези схващания, нека той да прецени. С Лора имах 'локални' контракции, които аз не усещах, но се виждаха на ехографа и моята лекарка ме кара да пия някакво лекарство за тях -това 3-ти и 4-ти месец, след това изчезнаха и спрях тези хапчета.

LITA_, успех в подготовката Simple Smile За изследванията - от кръвните знам, че е важно да се следи хемоглобина, той е отговорен за преноса на кислород и ако е в ниски граници, трябва да се приема допълнително желязо. Все пак бебчо си диша, макар и скрит Simple Smile
Какво още гледат вече, не мога да кажа - с моите преди нямах никакви проблеми, въпреки високото кръвно, и не съм задълбавала кое, защо и как.
Tommelise може да даде подробности, ако нещо те притеснява Wink

# 602
  • у нас
Здравейте отново Hug
LITA_ хубави вълнения те гонят теб Heart Eyes
 по принцип ти стига да знаеш само че резултатите са ти ок, но щом искаш подробности- би трябвало да са ти пуснати кръвна картина, урина, кръвна захар, австралийски антиген- това е за хроничен вирусен хепатит "В", сифилис, кръвна група, изследването за СПИН е по желание, а ако си живяла с дом. любимец и лекаря прецени проследяват и антитела при токсопламоза. разбира се ако имаш придружаващи заболявания и отново по преценка на АГ- то могат да ти се пуснат и др. изследвания Peace

сега видях че резултата ти е бил готов  след 4 часа- пуснал ти е само кръвна картина и урина

# 603
  • Словения
Здравейте Hug Тези дни ви четях усърдно и бях мислено с всички, но нещо не ми беше до писане Embarassed Шъ ме извините и обещавам, че ще си наваксам Peace
Ето, че и аз след повече от месец видях бебо newsm53 Умрях от кеф и вълнение и направо си се разплаках, а пък и таткото този път беше с мен и той доста се поразвълнува. Бях на т.нар. нухална транслуенция (която явно е ранната ФМ) и за щастие резултатите са много добри. Изоставаме всъщност с 5 дни и най-вероятно терминът ми ще се измести на 10, аз така и предполагах, че ще стане въпреки, че си мислех, че ще се измести на 7. Бебчо е 5 см и беше много активен - плуваше ли плуваше, та успяхме добре да го разгледаме от всички страни. Засега не може да се каже какъв пол ще бъде, но има време и това да научим. Лекарката беше адски мила, любезна и ми обясни всичко с големи подробности - много съм доволна, надявам се и вие да попаднете на подобно отношение Praynig
Сега ще се отправям към университета, а на вас ви желая прекрасен и успешен ден. А довечера или най-късно утре сутрин ще ви пиша отново и ще кача и аз снимка на бебчо newsm51

# 604
На мен са ми пуснати всички тези, които е изброила Tommelise.Вчера си взех изследванията, не съм ги носила още на лекарката, но като гледам референтните стойности - всички са в норма ( с изключение на хемоглобина  Tired ), а тези за хепатит, спин, токсоплазмоза, васерман и още някакъв за алоеритроантитела - инд.Coombs тест са отрицателни.Това последното знаете ли какво е?
А с този хемоглобин не знам какво ще правя, моят си е все така.И предишната бременност, пък и по принцип.А хапвам всякаква храна...

LITA, кога е сватбата?

Радвам се за хубавите прегледи, дано са само такива занапред. Praynig Peace

# 605
LITA_, и аз се жених бременна - в 15 седмица май бях, обаче преди 10 години  Crazy Леле, кога минаха! Не сме ги и усетили. Като дойдат децата, така се завъртат нещата, че седмиците и месеците минават неусетно. На сватбата бях с къса рокля и не ми личеше бременността, поне ми се виждаха стройните все още крака  Grinning Ама ако трябваше сега да съм булка, сигурно палатка щях да купувам направо.

Не знам за вас, но аз днес се боядисах с безамонячна боя. Обаче на Лореал ли беше или на Гарние забравих, цвят Карамел. Около 15 лв струва. Похвалиха ми я и наистина много добре се получи, а не е уж вредна като останалите.

# 606
  • BABYLAND
Много ми липсвате, но лудницата покрай нас е пълна. Дечко беше доста зле, пооправи се, но детегледчката...я изгоних, та сега сме в търсене на жена. Съответно нямам време да чета обстойно, но като успея да вляза във форума - хвърлям очо поне на 1-2 странички от темата, но за писане - време не остава. Малчо сега спинка и бързам да ви поздравя, да ви кажа, че се надявам в скоро време да имам повечко свободни минути и часове за да вляза отново в крачка със случващото се с вас. От сърце ви желая добри резултати при прегледите, по-малко неприятни сиптоми /при мен все още не отшумяват/ и повече усмивки.  Черпя ви по случай хубавият ми празник днес /Дет' се казва "Не съм с една година остаряла, а с едничка помъдряла"  Mr. Green

# 607
Привет, момиета!
Налегнал ме е главобол и гърлобол и  нищо не ми се прави, само спя..
Вчера бях на изследвания и до 11ч. гладна, заради тях, та като ме заболя от тогава глава не е спирало..
Голямото дете и то е болно с налепи по сливиците, та ще се лекуваме тези дни.

GOLDEN ROSE, честит  празник! Здрава, весела и щастлива!

# 608
-Е Е Е най-накрая и аз да разбера как се слага тази лентичка Joy

# 609
  • В царството на мечтите
GOLDEN ROSE честит празник мила и дано скоро си намериш точния човек за детенцето ти  bouquet

# 610
Здравейте момичета.Аз съм леко разстроена,защото вчера са съкратили мъж ми от работа и сега и двамата сме си в нас.От сутринта бегахме по обяви и го записахме на една часна борса,та дано скоро изпадне нещо.  ooooh!
Добре дошла на Джани   bouquet !
Томмелисе,няма други предложения  Hug Hug Hug,а твоето си е супер!
GOLDEN ROSE, честит  празник и от мен   bouquet  bouquet  bouquet!
Лек ден  Hug !

# 611
  • Пловдив
Здравейте момичета  newsm03 !
Бързам да се похваля. Идвам от ФМ. Беше толкова хубаво и вълнуващо  lovekiss !!! Растем и се развиваме нормално. Единият близнак си отговаря точно на седмиците, другия върви 5 дни напред. Имаме си носни костици, нухалната гънка (или както е там точно) 1,8 и 1,9 мм, което е по-малко от допустимите 3мм. Ритаме, шаваме, махаме..., изобщо голяма емоция. Чух и сърчицата Simple SmileИзобщо, всичко си е ок, засега  Praynig  Praynig  Praynig
Доктора ми каза, тъй като са близнаци, няма смисъл от БХС, а само ще се проследяваме на ФМ. Следваща 16-20 седмица.
Добре дошли на новите мамчета  newsm51 !
GOLDEN ROSE , честит празник и да изживееш най-вълнуващата си и невероятна година, тази година Simple Smile!!!
Да се изкажа и аз за стягането. Момичета, ако не е болезнено, това са нормални подготвителни контракции. Всички ще ги усетите в някой момент и ще продължат до самото раждане. Няма страшно! Сякаш матката ти става едно гюле. То е за кратко и ако не е болезнено, още веднъж ви казвам, няма страшно! Чела съм, питала съм, преживяла съм го.
Хубава седмица ви желая! Само с усмивки и хубави емоции Simple Smile!!!

# 612
  • София
Здравейте мами Mr. Green,

golden rose  nbirthday  много щастие и късмет и двойно здраве, защото нали сте двама  Laughing

аз да се похваля от два дена се чувствам доста по- добре , не съм и  Sick, е гаденето от миризми е все така, но това да е.... Grinning
  Пробвах номера с халката и ми излезна момиче.... baby_neutral  ще видим...........
  Вече нямам търпение да дойде време за следващият преглед #Crazy , голямо любопитство ме мъчи Rolling Eyes

# 613
ilik123,много се радвам за вас. И ние в четвъртък ще се видим с бебчо,надявам се  да съм и аз толкова щастлива.

# 614
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, GOLDEN ROSE! newsm67

Danielkka, дано бързо си намери работа мъжа ти и да не се тревожите. Peace
Ilik123, чудесни новини. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт