Да е жива и здрава Ани Тарталеткова!!!

Да е много послушна и добричка, да спре да връща поръчките пътьом, за да може майка и да дойде да се видим!
Пожелавам и също да прихване поне малко от творческия дух на майка си и да твори още по-големи красоти и от нея!

Касандре, за теб:
Честит Рожден Ден на приказната Рая, която майка и така старателно крие!!!

Гала, да ви е жива и здрава, много да ви радва и се надяваме да я видим преди абитуриентския бал!!!

Весел празник и много емоции!!!

Гала за теб:

Честит Рожден Ден на най-умното ни февруарче Йоанка!!!

Теди, Коко, много здраве и пожелавам, да е все така будна и изобретателна и за напред!!!

Теди за теб:
Честит Рожден Ден на усмихнатата Ина!!!

Алинка, много здраве и желая и да все така лъчезарна, присъединявам се към пожеланията на Тони, дано я влече на там!!!

Алинка за теб:
Честит Рожден Ден на Рая на Хъмпти!!!

Да вие жива, здрава и щастлива!!!

Хъмпти за теб:

На Алекс "остаряването" му се отразява както на всички мъже напълняващо и разхубавяващо.
Роси, щипни ги тези бузки, че са ми много далече пък голям сърбеж на ръцете получавам гледайки го!

Дамите са фантастични, пък и само негови, не мисля, че му е трябвало подкрепление.
Викито е една голяма разкошница!

Ивчо, обра точките с тази прическа, Ади, голям бонбон си отглеждаш!

Тони, понякога хората дори и да са заедно са на светлинни години разстояние едни от други, друг път макар и далече се чувстват така все едно са заедно, сигурна съм, че физически ще си на мача, но сърцето ти ще е при Дани и той ще усети това!

Пожелавам ви незабравим празник на всички!

Честит рожден ден и на Борис, здрав и умен да порасне...