С мартеница ФЕВРУАРЧЕ ще закича,че пролетта усмихната наднича

• 69 460
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Днес наистина е много розово, хайде да го направим и шаренко!  Grinning
Да е жива и здрава Ани Тарталеткова!!!  newsm51
Да е много послушна и добричка, да спре да връща поръчките пътьом, за да може майка и да дойде да се видим!  Laughing
Пожелавам и също да прихване поне малко от творческия дух на майка си и да твори още по-големи красоти и от нея!  Hug

Касандре, за теб:

Честит Рожден Ден на приказната Рая, която майка и така старателно крие!!!  Hug
Гала, да ви е жива и здрава, много да ви радва и се надяваме да я видим преди абитуриентския бал!!!  Heart Eyes
Весел празник и много емоции!!!   bouquet

Гала за теб:  Hug

Честит Рожден Ден на най-умното ни февруарче Йоанка!!!  Hug
Теди, Коко, много здраве и пожелавам, да е все така будна и изобретателна и за напред!!!   bouquet

Теди за теб:

Честит Рожден Ден на усмихнатата Ина!!!  Hug
Алинка, много здраве и желая и да все така лъчезарна, присъединявам се към пожеланията на Тони, дано я влече на там!!!   bouquet

Алинка за теб:

Честит Рожден Ден на Рая на Хъмпти!!!   bouquet
Да вие жива, здрава и щастлива!!!  Hug

Хъмпти за теб:

На Алекс "остаряването" му се отразява както на всички мъже напълняващо и разхубавяващо.  Laughing
Роси, щипни ги тези бузки, че са ми много далече пък голям сърбеж на ръцете получавам гледайки го!  Heart Eyes
Дамите са фантастични, пък и само негови, не мисля, че му е трябвало подкрепление.  Mr. Green
Викито е една голяма разкошница!  Heart Eyes
Ивчо, обра точките с тази прическа, Ади, голям бонбон си отглеждаш!  Heart Eyes
Тони, понякога хората дори и да са заедно са на светлинни години разстояние едни от други, друг път макар и далече се чувстват така все едно са заедно, сигурна съм, че физически ще си на мача, но сърцето ти ще е при Дани и той ще усети това!  Hug
Пожелавам ви незабравим празник на всички!   bouquet

# 106

Ехо .. . привет!!!
Цяла седмица не съм ви чела и не съм писала.Моите диваненца счупиха компа , та беше на ремонт.Почнах и работа , това също ми краде много от времето , но няма начин. Майка ми идва  и гледа Ици докато ме няма. Добре се справят и са щастливи. През април моят хубостник ще тръгва на ясла/ или нина като я нарича той/.Надявам се да се адаптира бързо и лесно.
 Дес26 получи ли  ми ЛС-то. Бях те помолила да ми проучиш нещо. Успя ли?Дано не те затормозява много. Как са децата?

Честито на всички малки слънца , които празнуваха през изтичащата седмица!Бъдете здрави и много щастливи!!!

# 107
Честит рожден ден на сладката ни тарталетка Анна - фурията!

Честит рожден ден на нежната ни фея Рая!

Честит рожден ден на умницата ни Йоана!

Честит рожден ден на най-лъчезарното ни февруарче - Ина!

Честит рожден ден и на Рая на Хъмпи!

Бъдете здрави и много щастливи, мили деца!
Нека усмивката винаги бъде на лицето ви
и късметът да ви следва навсякъде!

За прекрасните мами:

Hug  HugВесел прЮНИК Н всички!!!

# 108
Честит втори рожден ден на приказните куклички Ина , Рая , Ани , Йоанка и Рая !!! Весел празник и много целувки от нас !!!

# 109
Касииииии!!!Честита да  е втората годинка на Ани-Сладурани!Да я ощипеш по всички бузки(и дупешките)от мен Heart Eyes

Алинкааа!!! Честит да е рождения ден и на твоята ИНА!Желая и много здраве и щастливи моменти!
Теди,да е жива и здрава Умница-Йоанка!!!Да е здравичка и винаги да ви радва!
Честит рожден ден на Рая и Рая!!!Да бъдат живи,здрави и много щастливи!

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 22:15 от elenia

# 110
Честит Рожден ден на най-чаровния дамски отбор-Ани, Ина,Рая,  Йоанка, Рая на Хъмпти Дъмпти.Да растат весели, умни и щастливи и да получат най-хубавите подаръци .[/color]

# 111
Момичета, благодаря за прекрасните пожелания! Направихтне деня ни много весел и изпълнен с усмивки и забава!
Показах на Аин всички честитки, картички, картинки, песнички и др. от сорта! Grinning Но няма как да не споделя, че тя най-много се трогна от един никак не 2 годишен Цар, който надълго и нашироко и пожелаваше честит рожден ден и още много хубави неща! Няма такава забава да слушаш дете да пожелава нещо на друго дете Grinning Пухи, адмирации и много целувки на малкия ти професор!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А по въпроса за тоалета - УРААААААААА успяхме! Снимки по- късно! Wink  Hug Hug Hug
Обичам ви, момичета!

# 112
Благодаря на всички за пожеланията!

Рожденичката!

Кой има рожден ден?

Весела вечер!

Hug

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 23:04 от alina_si

# 113
  • ВАРНА
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНИТЕ НИ
Емма
и
Дани
!
Честит празник и на Борис!
Много здраве, усмивки и безгрижно детство!

# 114
Мери,мила Честит Рожден ден на куклата Емма.Да е жива и здрава,много късмет и щастливо и безгрижно детство й пожелавам.

Тони,жив и здрав да ви е рожденника Дани.Да ви носи много радост и поводи за гордост.

Честито и на Борис.Много здраве и късмет.

# 115
Тони, след вчерашните ти пожелания за рождения ден на Ина, не знам аз какво да пожелая на Дани, освен да следва твоите върхове, да е умен мъж и всеотдаен син. Много ви прегръщаме! Бъдете живи и здрави!  Hug

Мери, пожелавам ти Емма да ти е жива и здрава, да е щастлива и най-важното - добър човек! Бъдете щастливи и весел празник!   bouquet

И не на последно място искам да честитя Рождения ден на моята приятелка Краси (Алекс99)
Краси, бъди жива и здрава, все така всеотдайна майка. Бъди добра, каквато те познавам. Възхищавам ти се! Обичам те!

Честит Рожден Ден на Борис. Нека расте здраво и и умно дете!

Прекрасен ден!

Hug

# 116
Добро утро,

да почерпя, че днес остарявам с една годинка и малко много ми идват годинките вече, но пък като направя равносметка имам най-голямото богатство в лицето на Георги и децата и животът ми е прекрасен.

Честит рожден ден на Дани, Емма и Борис. Желая им много щастливо детство, много любов, здраве и прекрасни усмивки.

Честито на всички, които празнуват днес, независимо дали Трифон Зарезан, Свети Валентин или просто още един прекрасен ден, в който са заобиколени от семействата си и са обичани.

# 117
                                                                 Желая на рожденниците след издухването на свещичките
                                         да им се осъществят мечтите, всичките  Hug .................

Toни, да е здрав и щастлив Дани, голям спортист да порасне, много да ви радва и слуша, чаровен да е винаги и усмихнат ,както досега... Hug

Мери, да ти е жива и здрава Емма ,много щастие и късмет в живота и да има, здрава и много щастлива да расте... Hug

Алекс, честит рожден ден , бъди всеотдайна, добра, здрава, щастлива и много обичана... Hug

newsm59 Честит рожден ден и на Борис, здрав и умен да порасне... newsm59

Весело посрещане на празника, какъвто и да е той днес за вас... Mr. Green

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 11:23 от бубето 29

# 118
Честит Рожден Ден на Емма!

Пожелаваме й най-хубавата приказка, в която да е главна героиня!

Честит Рожден Ден на Дани!

Пожелаваме му сладък живот:

И очакваме спортните му успехи:

Но преди това - много игри и забавления:

Честит Рожден Ден, Краси (Alex99)! С пожелания за много щастие и любов!

Алина, колкото и да ненавиждам белия цвят, трябва да призная, че в случая Ина е разкошна. Много е нежна и красива, като капчица е. А Зария и Светлин са пораснали много, големи дечица са вече.
Кас, удоволствието беше за нас Heart Eyes

Не на последно място, днес е Ден за прошка! Моля за прошка всички, които волно или неволно може да съм обидила някога! Като типичен Стрелец далеч не съм най-деликатния човек на света и си го знам, така че - извинявам се!

# 119
  • София
Честит Рожден Ден на родените на най-хубавата дата!

Мери, нека прекрасната ЕММА да ти здрава,
много щастлива и късмета да я следва навред!

Тони, нека порастналият юнак ДАНИ да ти е жив и здрав,
и да стане гордостта не само на мама и тате,
а на цяла България!!!

Divka, да ти жив и здрав Борис и много да ви радва!

Краси, бъди много здрава,
безкрайно обичана и
безумно щастлива
със своето голямо семейство!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ, НА ВСИЧКИ ТРЕЗВИ И НЕТРЕЗВИ, НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И НА ВСИЧКИ КИТАЙЦИ  !!!

Момичета, ако някога съм обидила или наранила някоя от вас, моля да ми простите!  bouquet
Всички рожденници са много сладки!
Тони, духом ти винаги ще бъдеш до Дани, не само на РД. А празника ще отпразнувате друг ден. Стикаме палци днес, разкажете им играта!

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 12:14 от Cattt

Общи условия

Активация на акаунт