С мартеница ФЕВРУАРЧЕ ще закича,че пролетта усмихната наднича

• 69 452
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Честит Рожден Ден на Ина на alina_si, Рая на GALADRIEL ,
Анна на Кас,  Рая на humpty-dumpty, Йоана на kokomania!

За мамите!

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 00:13 от irka_7

# 91
Честит Рожден Ден на Ина! Светле , да ти е жива и здрава сладурката и след време дано влезе във волейболната зала  Mr. Green Hug!
Стефи, Честит Рожден Ден на Аничка! Да расте здраво и щастливо дете и дано да се метне такова талантливо като мами  Hug Hug Hug!
                  За вас мили приятелки!

Честит Рожден Ден на Рая и Йоана! Гала, Кокомания пожелавам дечицата ви да растат здрави и щастливи!
    За вас
Честит Роден Ден на Рая на humpty-dumpty !

Ей, Роси, страшен Алекс! Още от малък ги е започнал бургаските мадами! Но пък има защо, те едни хубавиии Heart Eyes. И тортата е страхооотна. Оф, ние и тази година няма да случим на ефектна торта, но се надявам поне да е вкусна  Tired.
Еленитке, оправяй я тая имунна система вече... Защо не се пренасочиш към хомеопатия или някакви бабини рецепти, защото си мисля, че точно многото илачи са си казали думата Rolling Eyes
Бубенце, не ми остана време предния пост да се изкажа за двете бонбони.  Вяра ще гордостта на фалимилята, слушай ми думата.... Вече започва да прилича все повече на тати. А Вели си е сладурка, миличка , но Вяра ще я дърпа в живота. Има една такава решителност в очите и.... Страшна  Heart Eyes Heart Eyes
Да ви се оплача, ние утре отиваме да играем в в един град на 500 км. от нас. Мача ни е в неделя, което означава , че няма да си буда у дома за рожденния ден на Дани... Мъчно ми е , но какво да се прави , това са негативните страни на спорта. Ще празнуваме в понеделник всички , а в неделя Влади може би ще го заведе на Американски цирк. Дано разбере нещо  newsm78

Жаси, честито на Свилката на патерици   bouquet

# 92
МОМИЧЕТААААААААААА, ДОЙДЕ И НАШИЯ ДЕН ДА КАЖЕМ, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СМЕ НА ДВЕ Joy!! АНИ ДАЖЕ ТВЪРДИ УПОРИТО , ЧЕ НЯМА РОЖДЕН ДЕН Joy Joy Joy
ЕТО ЕДИН ПОЗДРАВ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ИНА, РАЯ, ЙОАНА И РАЯ!
http://www.youtube.com/watch?v=7_kKTk2LLTc&NR=1
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МИЛИЧКИ, МАЛКИ, ПРЕКРАСНИ МОМИЧЕНЦА!ДА РАДВАТЕ МАМА И ТАТИ С МНОГО ЩУРИ ИГРИ И ВЕСЕЛИ БЕЛИ, ДА РАСТЕТЕ В МИР И СПОКОЙСТИВЕ, И ДА ИМАТЕ ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!http://www.youtube.com/watch?v=hnd_xrSf0ZA&NR=1

Алинка, Гала, Теди, Хъмпти-дъмпти, това е за вас мамчета !
Ето малка почерпка от нас!

Тони ,Ирка , благодаря за хубавите пожелания! Hug Hug Hug
Тони, не тъжи миличка! Знам, че ще се реваншираш подобаващо! Heart Eyes
Росиииииииииииииииии, кога го отгледа тоз голям мъж бе жена! Или го наторяваш, или не си го показвала отдавна!
Аз да ви се похваля, снощи Ати откри Ту Ту-то, веднага го поиска , но още докато и го слагах се почна едон реване,ужас!Хич не ми оцени подаръка това дете, от което кака и бе безкрайно щастлива Joy Веднага каза,ха тогава е мое!Стискайте палци за втория туш днес!

# 93
Честит Рожден Ден на нежното цветенце Йоана! Да е все така миличка и очарователна!

Честит Рожден Ден на порцелановата кукличка Анна на Кас! Да е умна, талантлива и работлива като чудесната си мама!

Честит Рожден Ден на прелестната принцеска Рая! Гала, нека много да те радва нежното ти и красиво момиченце!

Честит Рожден Ден и на Ина! Да е щастлива!

Тони, съжалявам, че няма да си на рождения ден на Дани с него, но всеки един ден може да бъде превърнат в празник и съм убедена, че Дани го чувства точно така! Целувам те и стискам палци за победа, както винаги!
Роси, Алекс е разкошен! Като го гледам, добре се справя с мадамите, няма какво да лепиш черни точки на Виви за липсващия жокер "Помощ от приятел" Joy

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 10:16 от Мама на Пух

# 94
Честит Рожден Ден на кукличката Ани,прелестната Ина,на Рая и Йоана.Живи и здрави мили деца.Весело и безгрижно детство.

За щастливите майчици:

Тони,много жалко мила,но съм сигурна,че ще се реваншираш.
Момичета,благодаря ви за комплиментите за моето момче... Heart Eyes

# 95

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНИТЕ РОЖДЕНИЧКИ - АННИ, ИНА, РАЯ, ЙОАНА! ДА СТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, УСМИХНАТИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!
[/b]

Скъпи мами, честит празник!

Ади, да го нагушкаш от нас сладкия Ивчо Hug

ЖАСИ, ДА ВИ Е ЗДРАВО И МНОГО ЩАСТЛИВО ПОРАСТНАЛОТО МОМЧЕНЦЕ!

Роси, прекрасен, прекрасен... Алекс, а с какви красивици е заобиколен само Hug Hug Hug

Бубе, забравям да ти кажаДиа като видя последните ви снимките, се разпозна Joy"Диди, Диди..."

Пухче, и за мен са си бебета все още HugМного готини снимки на аватара ти.

# 96
  • София
Немога да пропусна днешните рожденнички Ина, Рая, Йоанна. Да сте здрави, весели и засмени.

ЧРД на Анюта. Тя е по-специална за нас с Боби. Да е здрава, дива и красива. Много късмет и успехи занапред.

ЧРД и на всички останали дечица, които не поздравих през изминалите дни.

Чета редовно, но не успявам да напиша и ред дори. Гледам и се радвам на всички снимки и клипчета на порасналите ни Бебоци.
Весел празник и много подаръци.

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 12:00 от anita7

# 97
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСИТЕ,ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС - АННИ, ИНА, РАЯ, ЙОАНА!
БЪСЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ МИЛИ ДЕЧИЦА,
ВЕСЕЛ  ПРАЗНИК ... Hug

# 98
Ама какъв розов празник днес се е заформил само Heart Eyes

Мили малки красавици, честит Рожден ден на всики вас:
нежната душица АННИ,
прекрасната ИНА,
вълшебната РАЯ
и
ЙОАНКА Сладуранка!

Бъдете здравички, добрички и много много щастливи дечица!

Мили мами, това е за вас:

# 99
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА
АННА, РАЯ И ЙОАНА!
ДА
СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЦА. БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И УМНИ!

Благодаря ти Тони за прекрасния поздрав. Много ме зарадва и много ми харесва! Целувки и бъдете здрави!
Благодаря на всички, които ми писаха в скайп, кю и ми звъннаха по телефона. Много сте мили и добри.
За мен това е най-специалния ден!
Почерпете се за здравето на Ина!

Весел ден!

Hug

# 100
  • София
Честит рожден ден на сладката ни тарталетка Анна - фурията!

Честит рожден ден на нежната ни фея Рая!

Честит рожден ден на умницата ни Йоана!

Честит рожден ден на най-лъчезарното ни февруарче - Ина!

Честит рожден ден и на Рая на Хъмпи!

Бъдете здрави и много щастливи, мили деца!
Нека усмивката винаги бъде на лицето ви
и късметът да ви следва навсякъде!

За прекрасните мами:

# 101
Тони, мерси за комплиментите ... Embarassed  Hug

Пораснала е Вяра, да, за сега е така , както казваш... Mr. Green

Не се ядосвай ,че ще си далеч на рожденният ден, важно е постоянното присъствие  всеки ден, любовта и толината,
която никой друг не може да му даде... Hug
РАдвам се, че си добре, и те разбирам за всикчо, да..... Laughing Аз съм сама, Вики и Елина са на мачове и турнири,
спортно семейство... Whistling

РОСИ, приказни снимки, да го нащипкаш Алекс от нас по бузките... Heart Eyes

ДАРИЙКА, и моите като гледат клипчета или снимки, като ги пуснете тук и казват ..Ти,Ти и се сочат със пръстчета,
 аз им казвам ,че не са те ,но...кой ли ми вярва... Rolling Eyes  Mr. Green

Еленийкеее, оздравявай по-бързо момиче мило... Hug

Имам още да пиша, но времето ми не стигна , довечера... Mr. Green

Пазете се , обичкам ви много...

АЛИНКА, супер е тортата, браво... Hug

МЕРИ,как си драсни някое редче... Heart Eyes  Hug

# 102
  • София
Мамо, изправи снимката, ще паднаааа

Мамоооо

Така е добре! Не мърдай!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

... още няколко от зелената серия

# 103
КАТ...Браво за таланта ти, зайците са страхотниии ...
 И ВИКИ е супер, тоалета ти ли го уши... Rolling Eyes

# 104
Честита втора годинка на Анастасия, Уилям, Наталия, Магдалена, Александър, Вероника, Росица, Лора, Алекс, Иво, Свилен, Кристиян, Ния, Рая, Рая, Ина, Йоана, Анна! Мили дечица, нека детството ви е весело и безгрижно а живота песен! Бъдете здрави и много щастливи!  Hug
Мили момичета, желая ви много здраве и дълъг живот, за да се насладите подобаващо на рожбите си!

Бубе здрави сме миличка  Hug
Момичета снимките ви са разкошни, чудни дечица!

Общи условия

Активация на акаунт