С мартеница ФЕВРУАРЧЕ ще закича,че пролетта усмихната наднича

• 69 449
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Честит втори рожден ден на Свилен , Кристиян и НИЯ!
Бъдете много здрави, весели, щастливи, мили дечица,
винаги късмета да е със вас, само успехи и слънчеви дни в живота ви да има... Hug
Весело посрещане на празника.. Hug

# 76
Честит рожден ден на Ния, Кристиян и Свилен!

Днес съм на морска вълна и кафето ми е в тона

# 77
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН,СВИЛЕН И НИЯ!!!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МИЛИ ДЕЧИЦА!

И на техните мами,весел празник!

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 09:22 от zlatina77

# 78
Честит Втори Рожден Ден на Свилен , Кристиян и Ния!

# 79
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СВИЛКАТА, КРИСТИЯН И НИЯ !!!
БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВИ !

# 80
  • Пловдив
Миркам, твоите деца са големи сладури Grinning все си ги представям като се поосъзнаят малко и се съюзяват и започнат да правят бели заедно  Grinning
Simple Smile Grinning Да,Чари и аз си ги представям Mr. Green

# 81
Честит рожден ден на Свилката , Кристиян и Ния!Да са много здрави и най-прекрасното и безгрижвно детство да имат!

Честито мамчета!

Момичета, днес бях при педи и има разлепени съобщения , че е въведена нова  извънредна ваксинация срещу морбили за всички на възраст между 13 муесеца и 2 години. На национално ниво е! Да си знаете!

# 82
Честит рожден ден на Свилката,Кристиян и Ния!!!Бъдете живи и здрави мили дечица!!!
Златинка,оздравявайте бързо Praynig
И като стана въпрос за болести,да споделя и аз,че ми е тежко и имам нужда да се изповядам Blush
След 3 седмици борба с АБ- какви ли не,днес вече ми лепнаха диагноза бронит-пневмония(така ли се пише..)Да ми е честито ConfusedВече почнах да се обезверявам Sadкак пък от едно леко зачервено гърло,което лекуваме 3 седмици с Аугументин;Ципрофлоксацин се докарах до тук newsm78....Ефро с молба към теб за съвет BlushБи ли споделила мнение за новата ми рецепта,че четейки листовката съм меко казано стъписана Shocked Crazy....Ще възтановя ли някога имунитета си newsm78.. Ето ги и новите хапове:
Левофлоксацин Тева 500мг. и медрол 4мг. 2 пъти по 3таблетки Shocked(Урбазона си е традиция при мен Crazy)
Благодаря ти предварително  bouquet

Кас,нащо педи нищо не ми е казало...вчера водих Стела,но само я преслуша,не  е споменала са допълнителна ваксина.

# 83
  • Sofia
Жаси, да ви е жив и здрав Свилката, да е много послушен и все такa чаровен!  smile3525

Честит празник и на Ния и Кристиян, да са здрави и щастливи!   bouquet  bouquet

Еленитке, как се докара до там след една кофа изпити лекарства се чудя?  Confused
Вземи си изцеждай червено цвекло, на ден по една чаша пий, много е гадно все едно пясък пиеш, но много помага, слагай му един два изцедени лимона да убиеш малко гадния вкус.
Аз така бях зациклила една година, пневмония след пневмония всеки месец, после започнаха двустранни, оказа се че имам хламидия пневмония, която се лекува с още една кофа антибиотици, но предвид предните които бях изпила се оправих мноооого бавно, пий някакви имуностимуланти и дано се оправиш бързо.  Hug

# 84
Добър вечер.Честито на днешните рожденници Свилен,Ния и Кристиян.Живи и здрави мили дечица.

Нашия празник приключи. Whistling Голяма лудница беше.Ивчо снощи цяла вечер се въртя и проплаква насън,явно емоциите му дойдоха в повече.Иначе на самия празник беше много щастлив.Мъжа ми обаче отсече "Догодина на заведение.Още веднъж такова нещо няма да преживея..." Mr. Green
Еленитке,оздравявай... Hug
Тони,важното е че вече играеш. Hug
Вал,много е готина Ева.И каква загрижена как си има само.
Миркам,страхотни са ти дечицата

Ето малко снимки от нас

# 85
Ади,много готино парти е било GrinningИвчо е много чаровен с прическа на бодлички  PeaceА питкатаааа и прегоряла ще я хапна Mr. Green
Ефро,благодаря много за изчерпателните разяснения Hug  bouquetИ моля те извини ме пред Анна,за това,че  и отнех от вниманието ти Embarassed.Ще се реванширам с подарък Wink

# 86
                                        Честит Рожден Ден на Свилката! Много здраве и много, много късмет!

Ади, много ми е чаровен Ивчо с очилцата. Знам, че го преживяваш още, обаче е абсолютен сладур.
В телеграфен стил го раздавам напоследък, но ми се струпа много работа, а и отново съм на антибиотик, защото се влошавам с това лекуване на крак и недоизлекуване. Моля за извинение! Всички бебчовци (за мен все още са си такива) са прекрасни, любувам се на снимките!!!

# 87
  • Варна

Минавам на бързо да ви почерпя за моя малък мъж.Благодаря на всички за хубавите пожелания.
Честито и на другите рожденици днес.
Нашия купон ще е утре,така,че снимки след това.Лека вечер на всички.

# 88
  • София

Честит да е рожденият ден на Свиката, Ния и Кристиян GrinningЖиви и здрави да са Grinning

.......................
 Денят беше страхотен и щастливо изморителен. Нямам сили да кача снимки тази нощ, но утре обещавам!
........................

Ами... чакаме  Grinning, След малко "утре" свършва Grinning

Ивчо е много готин рошльо Grinning

# 89
Честит рожден ден на Свилката. Жив и здрав да е, голям да порастне и да слушка мама, тате и кака HugВесел празник ви желая утре Жаси Hug
Честит втори рожден ден и на Ния и Кристиян Peace
Ади, много ми е чаровен Ивчо с очилцата. Знам, че го преживяваш още, обаче е абсолютен сладур.
И аз споделям мнението на Пухи!
Какви са тези болести бе момичета? Кристи, Лени не може ли по бабешки някакво решение да има? Милите те Hug
Кас-че, нали знаеш, че аз за ваксините съм с особено мнение и най-вече за морбилито. Скоро пак гледах филмче с един лекар, който ги е разработвал - мисля че са потресаващи фактите. Бррррр, тая тема ми е .... омразна. А ти мила си уникална в творенията си - за кой ли път ще ти го кажа, че Господ ти е дал творческа душа и талантливи ръце Hug

Хайде малко пране и от мен:
Вижте колко е важен Професорът  hahaha

Ето така се ухажвам млади и красиви госпожици:

А тази ми е много любима:
Вероника на еле0нора, Алекс, Киара на Изидка, Мони на Ави и Маги на Баленка

ПОвече съм качила ТУК

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 23:25 от rosi_bosi

Общи условия

Активация на акаунт