С мартеница ФЕВРУАРЧЕ ще закича,че пролетта усмихната наднича

• 69 469
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Честит Рожден Ден на Емичка, Дани и Борис !
Честит Рожден Ден Краси !

Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан!

# 136
Готичка Hug Hug HugКакво да правиш,явно е трябвало да преминете през всичко това за да се наредят нещата най-накрая HugНай-важното е,че Тино е добре и няма лоши последствия.Толкова се радвам,че свърши..мислих ви.А вие как сте? Успокоихте ли се?Миро как е?Поздрави от нас предай. Hug Hug Hug
Еми,хубаво е че се разписа,че и ти зачезна и теб мислихме GrinningРадвам се за уикенда ви...и  завиждам благородно Wink
Чара,кой каза,че торти се ядът само на рожден ден Laughing
Ето  торта валентинка с купидонче Heart Eyes /моля професионалистките да не ми се смеят много Naughty/Моето мото в сладкарството е"Грозно,но от сърце" Joy

и още нещо:
Кас,благодаря,мисля,че се справих:
ЦЪК Heart Eyes

# 137
ЧЕСТИТ 2 РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНИЯ РУС АНГЕЛ ДАНИ,  НА СЛАДКАТА УСМИВКА ЕММА И НА БОРИС! РАСТЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ МИЛИ ДЕЧИЦА!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАМЧЕТА!

КРАСИ, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! ДА СИ МНОГО НЕЖНА И СПОКОЙНА, ВСИЧКО ХУБАВО ДА СЕ МНОЖИ И УМНОЖАВА, ВСИЧКО ЛОШО НАДАЛЕЧ ДА БЯГА!
Тони,стскам мило!Едва пиша Grinning!
Мери,наистина страхотна торта!
Ели,супер си се справила! Grinning
ГотиHug Hug Hug Hug Hugужас.....върна ме в спомените ми с нашата операция! Hug Hug Hug HugНацелувай го миличкия много силно и то нас!А иначе Ани също минава през някакъв период, в който стандартната ни нощна лапма не и стига Thinking
Момичета, честит Св.Валентин! Честит Трифон Зарезан! И на всички ви , искам прошка за волни и неволни обиди! Hug
Ето няколко снимки и от нас,има и клипчета но днес ми е много странен ден, та утре ще кача.

# 138
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМИЧКА, ДАНИ И БОРИС!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВАС, МИЛИ МАЙЧЕТА! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИЧКИТЕ, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И ДА ВИ СЛУШКАТ!

Мери - великолепна е тортата Hug браво!
Еленийке, ти ако на това му викаш "грозно" - здраве му кажи Joy...я колко е щастливо купидончето на първата снимка Heart Eyes Hugтова ако беше мойто - докато щракне апарата и щеше да е до лакти в тортата Blush
Лелее...замалко да забравя и другата рожденичка....КРАСИ, ЗЛО ДА ТЕ ЗАБРАВИ МИЛА, МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!

Тони - стискам палци и аз fingerscrossed

# 139
Ето, днешния ден(още не е свършил) е най-подходящ и ви моля да ми простите, че не пиша, чета всичко, но имам наистина много ангажименти. Ще разказвам друг път.
Честито на всички деца навършили две годинки. Нека бъдат здрави, щастливи, усмихнати, да бъдат изобретателни, послушни, да има върви във всичко, да намират винаги късмета си. Майчици, имаме си всичко, което прави богат и смислен живота.
 Целувки на всички.

П.С
Благодаря за пожеланията, Рая би била много щастлива, ако знаеше колко много хора мислят за нея.

# 140
Честит Рожден ден на Сладка Емма,на Големия малък спортист Дани и на порастналия Борис!

Щастливо детство, весели игри, много успехи по пътя напред и бъдете здрави!

Мила Краси, честит празники на теб Hug

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 00:07 от rosi_bosi

# 141
Уууууух, че много ТуТу-рутки! Прекрасни снимки на деца, торти и произведения на изкуството. Браво! Hug
Да поздравя и чаровните рожденици днес/вчера-Емма и Дани! Да са здрави и винаги засмяни!
Готи, много тъжно, мила.Кураж и час по=скоро да се изтрие от спомените ви Hug

# 142
Честит рожден ден на патерици на милите и сладки дечица Ина, Рая, Анна, Йоанка, Емма, Борис и Дани!
С помоща на малката феичка им желая най-вече здраве, да бъдат много щастливи и винаги да има усмивка в очичките им

При нас явно вируса, който донесе Плами от яслата, ще ни тръшни всички. Вчера майка ми я хвана разтройство и повръщане, днес аз се чувствам зле та да видим до къде ще стигнем.
Закарах я милата ми след една седмица почивка и рева днес беше страшен. Направо ми къса сърцето, но като я прибра лелката и спря да плаче. Ще пробвам тази седмица баба и да я води да видим дали ще плаче толкова много за мен.
Тези дъждове ни удавиха. Квартала в който живея е залят от вода долната му част. Уж имаме изградена нова канализация, а резултат не се вижда. Ще си газим водата и ще караме лодки.
 Готи като те четях направо настръхнах, надявам се всичко да се оправи и бързо да се възстанови Тино Hug
Мери страхотна торта си направила.
Еленитке няма значение как изглежда, важното е да е вкусна и от сърце. И аз правих Св.Валентинска торта, но не я снимах, че беше провал и с лажицата си я изядохме.
Миме искам малко справка за торта Рошла, не разбрах къде сгреших с нея.
Роси, Алек се един голям бонбон, а за дамската част ще кажа само КОКЕТКИ сладки.
Вал твоята малка щерка ни е фаворит просто с песента "Данонино който не яде", по цял ден се върти "Каката пее Нино ам ам" hahaha Нареждат се Пламена и племеника ми и мога да седят с часове, как не им омръзва не знам. newsm78
Още нещо исках да пиша, но 5 стр. ми се сляха.

# 143
  • София
Честит Рожден Ден на ГОГО, СИМОНА, АЛЕКСАНДЪР и МАРТИН !!!
Здраве и безгрижно детство им желая!

# 144
                                                 Честит Рожден Ден на ГОГО, СИМОНА, АЛЕКСАНДЪР и МАРТИН !!!
                                             Здрави, щастливи, умни и послушни да са, винаги първи във всичко... Hug

# 145
Привет   bouquet
Искам да честитя на всички, които съм прпуснала! Да сте живи и здрави най-вече, другото ще си го купите!
Айде да ви почерпя, днес ставам на цели 29г.

Това е за сега...Нямам настроение да пиша..... Tired

# 146
О, имаме си рожденичка!
Честито, мила Мария! С пожелание настроението ти да се завърне и да не те напуска поне до следващия ти рожден ден!

# 147
Миме, честит рожден ден , желая ти от все сърце много щастие, здраве и край на всякакви проблеми... Hug

# 148
Честит Рожден Ден на ГОГО, СИМОНА, АЛЕКСАНДЪР и МАРТИН !!!/color]
Пожелавам ви да сте много здрави,послушни и щастливи!

Миме,Честит Рожден Ден!!!Бъди много здрава и щастлива!

Еления Стелюта е страхотно купидонче Heart Eyes,много сладичка.
Искам и аз тайната за тази балеринска премяна Grinning

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 13:45 от zlatina77

# 149
Момичета, благодаря за пожеланията!

Моля кажете ми сайтове за обяви за работа  Praynig Освен jobs.bg и jobtiger?

Общи условия

Активация на акаунт