Честит празник на всички малки и големи рожденици!

Готи
Преминахте и през този кошмар.Дано малкият по-бързо се възстанови.Мене също са ме оперирали по същата причина , аз се възстанових за около 2 седмици.При мен упойката беше местна , но аз бях вече голяма .При мен няма промяна с проблемите ми.За сега чакам отговор от яслата , до края на седмицата , че още не са взели решение.Вики е 4-та резерва.Аз бях уговорила детегледачка , но сега ще ми е невъзможно да си я позволя.Едва ли ще намеря толкова бързо работа с прилично заплащане.Баби нямам да я поемат.Свекърва ми е инвалид , а майка ми е в Бургас.
Вчера мина празника , който моята приятелка Галя организира , като подарък за Вики .Беше невероятен купон , в къщи никога няма да може да се получи , такава веселба.Децата много се забавляваха , а Вики беше на седмото небе от щастие.Сигурно 100 пъти се пусна на пързалката , получи много подаръци , яде бонбони на корем.А колко смешно беше , защото като посрещаше другарчетата на вратичката за детския център ги дърпаше за дрехите по-бързо да влизат да играят.Още съм в еуфория от празненството.Беше просто прекрасно.Хиляди целувки на чудесната ми приятелка Галя , за всеотдайността и подкрепата която ми оказва.

Снимки ще има допълнително.
Целувки!Благодаря ви!

Честит рожден ден на Стиляна и Гергана ...

Освен jobs.bg и jobtiger?

, затова не се включвам
.
и си нищихме спорта цяла вечер. Е, поне имаше все някой който да прави компания на Дани в игрите, а и получи толкова много подаръци, че със сигурност не скуча . Имам само една голяма червена точка, че не снимах много а и доста от кадрите ми се замазаха .