С мартеница ФЕВРУАРЧЕ ще закича,че пролетта усмихната наднича

• 69 470
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте мили , майки и дечица!
Честит празник на всички малки и големи рожденици!

Готи HugПреминахте и през този кошмар.Дано малкият по-бързо се възстанови.Мене също са ме оперирали по същата причина , аз се възстанових за около 2 седмици.При мен упойката беше местна , но аз бях вече голяма .
При мен няма промяна с проблемите ми.За сега чакам отговор от яслата , до края на седмицата , че още не са взели решение.Вики е 4-та резерва.Аз бях уговорила детегледачка , но сега ще ми е невъзможно да си я позволя.Едва ли ще намеря толкова бързо работа с прилично заплащане.Баби нямам да я поемат.Свекърва ми е инвалид , а майка ми е в Бургас.
Вчера мина празника , който моята приятелка Галя организира  , като подарък за Вики .Беше невероятен купон , в къщи никога няма да може да се получи , такава веселба.Децата много се забавляваха , а Вики беше на седмото небе от щастие.Сигурно 100 пъти се пусна на пързалката , получи много подаръци  , яде бонбони на корем.А колко смешно беше , защото като посрещаше другарчетата на вратичката за детския център ги дърпаше за дрехите по-бързо да влизат да играят.Още съм в еуфория от празненството.Беше просто прекрасно.Хиляди целувки на  чудесната ми приятелка Галя , за всеотдайността и подкрепата която ми оказва. Heart Eyes newsm51
Снимки ще има допълнително.
Целувки!Благодаря ви!

# 151
Честит Рожден Ден на ГОГО, СИМОНА, АЛЕКСАНДЪР и МАРТИН.Живи и здрави,мили дечица.
Миме,Честит Рожден Ден.Много здраве,щастие и всичко наай-хубаво ти пожелавам.

Мацаписи,много се радвам,че Вики е имала своя празник.Чакаме с нетърпение снимковия материал.
Еленитке,и тортата и Купидончето ще схрускам с удоволствие.
Слънчице,дано утре вече не плачкате.
Hug

# 152

newsm59       Честит рожден ден на Стиляна  и Гергана ...
                                            Бъдете здрави и много щастливи дечица. Heart Eyes

Нищо,че вече не пишат тук майките ви ,имайте весел празник с много усмивки... newsm59

# 153
nbirthday Честит Рожден Ден на Стиляна и Гергана. nbirthday Всичко най-хубаво
Майчиците им поне да минат да почерпят... Mr. Green

Днес,никакви ви няма.Да взема да ви пусна по едно кафенце,пък току сте се показали...

# 154

Ади , ако и сега не се появят около масата, значи още празнуват... Laughing

Само с кафе не можем да предизвикаме Вал , не го пие.. Rolling Eyes
ще метнем едно пиле след малко... Mr. Green  може да се покаже.. Joy

# 155
  • sofia
Момичета, благодаря за пожеланията!

Моля кажете ми сайтове за обяви за работа  Praynig Освен jobs.bg и jobtiger?

www.karieri.bg

# 156
~Честит рожден ден на Стилияна и Гергана!~
Ади,мерси за кафенцето,Буб,мерси за закуската Grinning
Айде обяда е от мен Wink

Но леко само с бирата LaughingЗа да няма последствия Mr. Green

# 157
Хм,закусихме,пихме кафе,обядвахме.....Вас никакви ви няма.Да взема да сложа и десерта.... Mr. Green

# 158
АДИ, ЕЛЕНИТКЕ... Hug   То се е видяло, че само ние ще си хапваме днес ...Нищо няма да им оствим на другите.. Laughing

# 159
Те губяят.... hahaha hahaha

# 160
  • София
Аз съм на диета Simple Smile, затова не се включвам Simple Smile

Честит рожден ден на Стиляна и Гергана  Grinning

Честит рожден ден и на вчерашните рожденици, специално на Симона( с майка й едно време учихме заеднов университета Wink) За всички много, много здраве Grinning

# 161

Kакво, килограми ли... Mr. Green

Аз само ставам и си хапвам по нещо , като ти видя снимките на шоколадовия мус... doh Mr. Green

# 162
И това... Joy Joy

Ааа Чаре,диетата ти не е извинение.И аз съм на диета,ама не ми пречи да ви изкушавам виртуално Mr. Green

# 163
Здравейте  Laughing . Да взема и аз да се включа, че досега както виждам е диалог и няма намерение да става чат  Mr. Green .
Честит Рожден Ден на Стиляна и Гергана   bouquet .

Готи, леле, браво за куража мила  Hug! Радвам се, че най-трудното вече е минало и Тино а и вие сте по-спокойни.

Ние вчера отпразнувахме втората годинка на Дани, но това дете явно няма да случи на детско парти  Rolling Eyes . Бяхме само възрастни, защото момченцето което ни е приятелче беше болно и не дойде. Та се заформихме една волейболна треньорско-състезателна група от смесен вид  Thinking и си нищихме спорта цяла вечер. Е, поне имаше все някой който да прави компания на Дани в игрите, а и получи толкова много подаръци, че със сигурност не скуча . Имам само една голяма червена точка, че не снимах много а и доста от кадрите ми се замазаха .
Да просна малко снимки

Това беше тортата, която на външен вид никак, ама никак не ме въодушеви, но инъче на вкус беше разкошнаааа.

# 164
ТОНИииии.........Благодаря ти ,че ни огря темата, такива сте слънчица, усмихнати...Браво.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт