С мартеница ФЕВРУАРЧЕ ще закича,че пролетта усмихната наднича

• 69 473
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Еха, радвам се за снимките - чудесни са!

Чари, аз от утре почвам постите - нали утре е Пепеляна сряда - началото на нашите пости, православните не знам от кога почват, но ще си постя по моя начин - отказвам се от нещо любимо - в случая това са всички видове сладкиши + хляб и ще огранича солта в манджите, не че готвя солено.... Така се надявам да отслабна още малко, за да съм доволна от по- приличен външен вид.

Мациписи - знаеш ли от какво ти се появи на теб тая гадост и след като я оперирахте какви мерки предприе, за да не се появява повече? Късмет с яслата!

И стига с тия вкусни изкушения, че клавиатурата ми ще откаже да работи, удавена от слюноотделянето ми.... Naughty

# 166
Честит рожден ден на Стиляна и Гергана!Нека растат здрави и щастливи!
Ето и снимки от нашето прословуто парти.На нито една Вики не позира , защото беше много заета с игрите и гостите си , но така е ...., какво да се прави. Simple Smile

А , останалите са там  http://macipici.snimka.bg/children/viki-na-2-god.474282.17438347

А , да ви питам , днес открих бял косъм на 2-годишната и главица Rolling EyesНякой знае ли нещо по въпроса , че ми се видя малко странно ?

# 167
Хахахаха, неви е срам! Цял ден ви чакам да спрете с тия изкушения  Joy Joy Joy И после, що не се показвате!Ами слаби са ни ангелите! Wink
Тони,прекрасни сте!!!!! Пу пу упупуп упупу , все так ащастливи !
Мациписи, озадачи ме ти с тоя бял косъм Thinking

# 168
Честит рожден ден на Стиляна и Гергана!!! smile3525  party023 newsm59  bigdance2

А аз преядох току що,то не беше кафе,обяд десерти Благодаря ви момичета  Heart Eyes Hug
Тони много хубави сте с Дани,пу-пу Hug Hug Hug
Мациписи добре сте се забавлявали,Вики е страхотна малка кукла  bouquet

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 19:25 от zlatina77

# 169
Честит Рожден Ден на ГОГО, СИМОНА, АЛЕКСАНДЪР и МАРТИН!
Честит Рожден Ден на maria_m!
Честит Рожден Ден на Стиляна и Гергана!

Много красиви и щастливи дечица и мами видях. Напълни ми се сърцето с радост. newsm51

# 170
Не съм се разписвала два дни  Rolling Eyes

Честит рожден ден , Миме !!! Много щастие и любов ти желая !!!

Честит рожден ден на Гого , Симона , Александър , Мартин , Стиляна и Гергана !!! Весел празник !!!

Тони , Мациписи
, много хубави снимки от партитата разгледах  Hug Hug
Готи ,много прегръдки на Тино и дано скоро забравите всичко  Hug Hug
И аз преядох днес  bowuu

# 171

Преяла си ти, да, да,  ..не знаеш какво те очаква утре, ако не се разпишеш..  Mr. Green

# 172
  • Бургас
http://  
 Завърнахме се от странство, бяхме на Банско. Прекарахме чудно. Липсвахте ни, не можахме да крадем нет тази година      и сега имам да наваксвам цяла тема.
 Поздрави на празнуващите днес рождени дни!  party006
Хайде, връщам се да изчитам, ще се появя тия дни  Laughing

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 23:33 от vivi.vivi

# 173
Честит втори рожден ден на Таничка , Дани и Габриел !!! Много подаръци ,много здраве и безгрижно детство ,мили дечица !!!

Преяла си ти, да, да,  ..не знаеш какво те очаква утре, ако не се разпишеш..  Mr. Green
Ето ,разписах се  Mr. Green

Виви , добре завърнали се , добре сте си изкарали като гледам  Heart Eyes
Лека и спяща на всички  smile3524

# 174
Ето че дойде и нашият ред да почерпим Simple Smile
Днес нашата малка принцеса Дани става на две годинки,пожелавам и едно безгрижно и щастливо детство,и много,много здравеЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МОЕ СЛЪНЧИЦЕ!!!  love001 Tada  bigdance2

[/img]
Честит рожден ден на Габи и Таничка!!!

Виви добре дошла,ще чакаме снимки тогава щом сте нямали нет,трябва да има снимки Laughing

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 08:23 от zlatina77

# 175
Честит Рожден Ден на Таня, Дани и Габриел!

Бъдете много весели и щастливи, скъпи дечица!

Много мили и слънчеви снимки!!!
Чао от мен, нямам време за повече, извинете.

# 176
Честит Рожден ден на Таня,Дани и Габриел.Бъдете живи и здрави мили дечица.Всичко най-хубаво.Весел празник.

Виви,добре завърнали се. Аз обаче не мога да видя снимките,пише ми че нямам достъп до албума.

# 177
                                                                  Честит рожден ден на ТАНЯ, ДАНИ и ГАБРИЕЛ... Hug
                                 Бъдете здрави ,безгрижни, , много обичани и истински щастливи мили дечица,
                                                  винаги напред и безкраен късмет... Hug

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ...........

# 178
Честит рожден ден на Таня , Даниел и Габриела!
Една добра новина и от мен.Приемат Вики на ясла Grinning.Сега трябва да приготвим изследванията и могат да я вземат още на следващия ден.После има някакъв период на адаптация.Ако , някой има време моля да ми разкаже , че не съм наясно и не знам какво трябва да приготвя за детето.
Готи при мен проблема беше възпален и запушен мастен канал от чести конюнктивити.Случая беше еднократен.Повече не ми се е случвало.На мястото на операцията има малък белег , по-точно клепача седи бял на това място от вътрешната страна.Добре е тези дни на лечение да минат в пълно спокойствие , никаква телевизия , по възможност без рев и напрежение.Желателно е да не седи на силна пряка светлина ,по възможност затъмнете леко стаята.Усещането е неприятно , леко драскане на окото , а самото място седи изтръпнало и безчувствено известно време.Изписаха ли ви някакво лечение , контролни прегледи и т.н?
Виви , радвам се за чудесните дни , които сте изкарали на Банско.Тази година поне има сняг.А как ми се карат ски и на мен.Вече 7 год. се лишавам от това удоволствие.

# 179
Много благодаря на всички за пожеланията.Вярно е , че по-рядко влизам в темичката ни, но ми стоплихте душата с поздравленията.Чара Hug
Сега да ви почерпя с нашата торта . Аз съм сладкарят Embarassed

Честит рожден ден на всички рожденици!
Да са здрави ,щастливи и много обичани!

Общи условия

Активация на акаунт