Житният режим на Учителя Петър Дънов

• 48 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте "житенки"
Влизам да ви поздравя за волята и прекрасните резултати-страхотни сте всички Hug
Толкова много ви се радвам. Аз изкарах само 2 дни Confused.... но пък съм инат и пак ще се пробвам. Както му е реда от 03.03.....или от 04.03(че на 3- март имаме годишнина с половинката).
Сноучева страхотен резултат миличка, много ти се радвам да знаеш. Бравоооооо Hug
Солей много хубви съвети и помощ оказа на всички момичета в темата. С радост ще препрочитам съветите ти и надявам се сследващите пъти да се справя все по-добре и по-добре  bouquet
Поздрвления за приключващите 10-дневката и успех на тези, които имат още дни до приключването Hug

# 151
  • София
Момичета, аз доколкото разбрах - сега трябва да се захраним и ако сме в кондиция и желаем - можем да започнам от 03.03 отново. Аз поне за тогава се точа за нови 10 дни!
Жани  Hug хайде март заедно!

# 152
Радвам се,че някои са си научили добре урока.Следващият режим ще е от 3.03 до 12.03.2010 г.

# 153
И аз да се отчета ,на финала съм с 4 кг.по-лека,ангелската супа мирише чудесно !!!
Жито няма да погледна поне 2 седмици Confused
за 4 ден, ще си направя мексиканска салца,ще напиша рецептата по-долу.Ако solej прецени че не е добре нека да информира.Благодарности за препоръките   bouquet
пресни домати-2бр.,пресна чушка -1бр.,зелен лук-2 стръка/може стар лук 1/2 от една малка главичка/ сока на 1 лайм/или лимон/1/2 връзка силиантро/или магданоз/ 1л.зехтин,слага се и л. чушка но сега няма да я слагам.Всичко се нарязва на ситно ,разбърква се и се залива със сока от лимон и зехтин.Хапва се с филийка черен хляб.Това количество го разделям на 2 хранения.

# 154
И аз да споделя:
Първият ден от захранването ми мина супер вчера. Менюто ми беше следното:
               8 - 1 банан
               9 - чай с мед и лимон
               10 - 1 ябълка
               12 - салатка домати и краставици, лук и мегданоз и зехтин и салатка варени картофи и лук и зехтин
               14.30 - чай с мед и лимон
               17.00 - чаша пресен сок от моркови и малко ягоди
               19.30 - оставащата ми купичка с ангелска супичка (картофи, моркови, лук, магданоз, лимон)
Имах сили даже да отида на фитнес.  За днес планирам същото, само вместо ябълката ще хапна круша и малко грозденце а за вечеря вместо супата ще хапна салата от спанак, домати, маслинки, зехтин и лимон.  Чудя се дали да включа и филийка препечен хляб? Но може би ще пропусна. Евентуално утре или неделя.   Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 17:50 от paulapetrova

# 155
Здравейте, поздравявам всички момичета, които удържаха края и се чувстват горди с постжението си. Днес разказах на една приятелка за режима и тя категорично отсече, че не би издържала и 1 ден на този глад.  Laughing
Искам да попитам освен ефекта от свалените кг. някакъв друг имаше ли при вас? Този за косата, лицето?
На мен ми се струва, че от прекалено бързото сваляне кожата ми се изсуши и посърна, станах бледа, с тъмни кръгове. За косата като, че ли има подобрение, е, поне не капе както при някои други режими, които четох.
Днес имам огромно прегрешение- 2 хлебчета с телешка луканка и кашкавал.  ooooh! Но не мога да се гледам такава посърнала.

# 156
Persa,не го прави повече това изпълнение,моля те!Не вкарвай в себе си хранителни бомби!
По-добре 20 дни посърнала ,отколкото с болен стомах.А знаеш ли как  болен стомах,черен дроб  или  болни бъбреци се отразяват на лицето? Ще бъдеш за чудо и приказ.
Просто яж повече салати,ядки ,супи и мед.И имай търпение.В момента май то ти липсва.

# 157
Опитайте с да се да се въздържате от хляб поне през първите три дни.В него има сол,мая...
Не е за препоръчвате да го препичате.Става по-твърд.От него можете да хапвате след петия ден.

# 158
  • Бургас
Хапнах си от супата,сега се чудя дали да не отсипя бульона отделно и да пасирам зеленчуците? newsm78
Не съм слагала мазнина,само малко сол и лимон. Обаче стомаха ми веднага почна да къркори. Sad Утре ще си направя плодова салата,имам круша,банан и ябълка. През деня орехчета,после пак от супата и за вечеря една салата от марули,домати и краставици. Как е това според вас?

# 159
Persa, и на мен кожата ми е малко по-суха , но гледам да се мажа с лосион за тяло и ако мога да пия повечко вода. А аз не съм от хората които пият по много  Blush , а знам, че е хубаво.  Иначе косата ми изглежда по-добре.   Simple Smile
И аз бях на косъм да прегреша днес, че единият колега беше донесъл сандвичи с кренвирши и кашкавалче.... но се сдържах. Чак се чудя на себе си, аз по принцип съм голям хищник, не мога без меса и млечни продукти. Но за сега се държа.

# 160
Плодовите сокове и салати помагат да се възвърне еластичността на кожата.Стига да не сте алергични към някои плод.Ако искате си помогнете със сок от краставица или нещо друго/вие сте по-големи специалисти/.
Както се казва -вашата красота и вашето здраве са във вашите ръце.

# 161
Belle Fleur,храненето ти е много добре.Продължавай в същия дух!

# 162
  • Бургас
Забравих за тези, които търсят и отслабване, освен пречиставане-за 5 дни свалих 3 кг.
Все пак да ги мина ли зеленчуците през пасатора, а бульона да си го пия?

# 163
Знам, че е неправилно и го написах съзнателно, за назидание. Аз винаги така правя, на мен най- големия ми проблем е, че мога да не ям, но огладнея ли ям огромни количества и се лутам между булимия и анорексия.   Crazy
Храната ми днес:
8.00- пшенични кълнове- 1 чаша, с мед, орехи
9.00- ябълка и сурови лешници и сусам- 2 лъжици
10.00- 1/ 2 козунак, сушени сливи
11.30 1 хлебче с 30 гр. телешка луканка и 30 гр. кашкавал
13.00 1 хлебче с лук и кашк.
14.00 сушени сливи и лешници
16.30 борш- моя измислена рецепта: червено цвекло, картоф, тиква, зеле, морков, лук, целина и кисело мляко 0.1 %, съвсем малко сол
17.00 кашкавал
18.00 борш
преди малко доядох козунака....

За утре имам варено цвекло и тиква, ще си направя някаква салата и спирам с луканката, взех си нискомаслена извара.

# 164
  • Бургас
Леле,с този козунак добре се захрани...
Моя дразнител в къщи го няма,та ще се опитам да съм примерна поне до неделя вечер. Смятам да му отпусна края с една чаша бяло вино,варени картофи с пресен лук и магзаноз и някоя маслинка за разкош. Но какво ще си готвя през деня не съм решила.

Общи условия

Активация на акаунт