"The Twilight Saga" - любов, вампири, върколаци и още нещо ...

• 30 467
  • 680
  •   1
Отговори
# 105
Аз не се сещам за дарбата на Виктория каква беше.

L 0 V E, незапочвай преди да минат изпитите. Поне ако аз бях започнала тогава, щеше да е 7 на 0 за университета. Мини пърто тях, а апосле релаксирай с книгите.

R_Dew, съгласна съм, че той може и да иска Бела да разбере, и може би е по-добре така. Но дори и да знае, едва ли трябва да разбираме в СС. Незнам, ако той знаеше и Бела все някога трябваше да разбере за 2 години (2 или 3?). Абе Стефени работи. Но за мен, Алис вижда бъдещето, когато на Стефани така й пасват нещата. И ето още една конспиративна идея: спряла е да пише СС, защото сама неможе да се оправи в кашите си.

# 106
  • Разпиляна във въображението
И ето още една конспиративна идея: спряла е да пише СС, защото сама неможе да се оправи в кашите си.

Това е приказка. Точно когато трябва да се навлязат в дълбоките води и спира.

# 107
Няма да споря . Изпраща го да провери дали Кълънови са си тръгнали а не да трепе Бела Simple Smile
След като се озовава на територията на Форкс Лоран е цел на вълците и изчезва няма как да види нещо свързано с него Алис Wink

Виктория има дарбата да усеща как да се измъкне. Как да избяга опасностите и да остане невредима. Невероятен талант за измъкване Wink

# 108
Виктория има дарбата да усеща как да се измъкне. Как да избяга опасностите и да остане невредима. Невероятен талант за измъкване Wink

Което веднага ме навежда на друга мисъл - колко невероятно неграмотен е Едуард като следотърсач ooooh!

# 109
Помните такива подробности. Вадите такива цитати, че като чета пак се сещам колко хубаво ми беше докато четях книгата и как не исках да свършва, въпреки че препусках към края ...
Не съм чела книгата, която е написана от гледна точка на Едуард и за която знам, че е недовършена и не знам дали това няма да ме разочарова. Някой ден може и да се пробвам...  newsm78

# 110
Не съм чела книгата, която е написана от гледна точка на Едуард и за която знам, че е недовършена и не знам дали това няма да ме разочарова. Някой ден може и да се пробвам...  newsm78

Добро утро.
Според мен няма никакъв шанс книгата да те разочарова. Тегли я и я прочети. Peace

# 111
Добро утро Simple Smile
Минавам само да заредя флашката и тръгвам на път Simple Smile
Мириел пак много критична Simple Smile Човека е музикант, разбивач на женски сърца лекар и ала бала Simple Smile Неможе да е и следотърсач Simple Smile
И Виктория все пак има по изострени инстинкти на хищник докато Едуард заради "диетата" си малко са мухлясали Simple Smile
gergan75  аз вчера отново почнах "Здрач" и отново едва се отлепям от него. За среднощното няма как да те разочерова прочети го Simple Smile Накрач ще останеш леко издразнена, че е спряла на най - интересното Simple Smile Но има какво да предложим за заместител докато я довърши и прочетем оригинала.
tanzen Здравей и тук   bouquet Hug Heart Eyes

ПП Дами а забелязали ли сте заглавията на главите от гледна точка на Джейкъб  Joy Joy Joy
"Защо не си тръгнах когато можех, а да защото съм идиот "  Joy Joy Joy
всичките са култови Simple Smile

# 112
Здравейте, заздрачени момичета и момче (та)!
Много се радвам за откриването на нова, литературна Здрач тема!
Колко пъти съм чела книгите? Здрач и Слънцето по веднъж, два пъти 2 и 4, най-вече се връщам към Новолуние. Върл почитател съм на глутницата и несломяем Bella-Jacob shipper. Грешка направи Белла да се влюби в не когото трябва, но това е често срещано явление в реалния живот.  Laughing
Стефани скалъпи една Неси за да не е съвсем без хич, но ми липсва грандиозен и емоционален финал, много незавършени ми изглеждат нещата.
Стефани си командва своята Здрач територия, но ако аз бях автор, нещата щяха да вземат остър завой след битката в Затъмнене.
Ако ми остане време може и с фик да се заема.  Много бих искала.

thgiliwTwilight
, благодаря за поканата.  bouquet

# 113
Deziderata очакваме фика с нетърпение Simple Smile Много ми е интересно как ще развиеш историята след палатката  Twisted Evil предполагам няма да е Хепи енд за Едуард Simple Smile

# 114
Deziderata очакваме фика с нетърпение Simple Smile Много ми е интересно как ще развиеш историята след палатката  Twisted Evil предполагам няма да е Хепи енд за Едуард Simple Smile

Може да е нащо малко по-брутално от моят фик (Огън и лед +18)  Twisted Evil

# 115
Andrew, ти имаш фик? Защо не ти е в подписа? Може ли да го прочета, моля?
Моят няма да е +18 със сигурност.

П.С. Намерих го. Grinning

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 10:52 от Deziderata

# 116
  • Срещу планината:)

Може да е нащо малко по-брутално от моят фик (Огън и лед +18)  Twisted Evil

Какво  Едуард и Джейк да заварят в палатаката Бела с трети ли ooooh!

# 117
Сцената в палатката не смятам да променям, новото идва след битката. Peace
Дори има място за плавен преход, заради мислите на Едуард.  

Не съм чела сагата на български, направило ми е впечатление от цитати, че много изрази са преведени прекалено грубо.

Кажете ми, какво впечатление остави Джейк у вас като характер.
Каноничният Джейк не е недодялан грубиян. Най-добре го е описал Чарли, там се вижда образа на Джейк измислен от Стефани. Дори когато е гневен и не може да се сдържи, изразите му не са просташки.
От моята клавиатура нищо брутално няма да излезе, Андрю, аз на Джейк винаги му мисля доброто. Grinning
Womanitka, благодаря за интереса.  bouquet

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 11:14 от Deziderata

# 118
Аз ако някога реша да пиша фик ще събера Неси с Блейд. И двамата са полу-вампир полу-човек. Ще стане весело.
Аз съм върл почитател на Бела-Едуард и се радвам, че Стефани не е оплескала нещата.
Сега като се замисля, се радвам, че нямаше 18+ в книгата. Нямаше да е същата историята и въздействието. С фиковете на тази тема съм много съгласна, но не и да е официалната история.  Rolling Eyes

# 119
Привет Hug
Да се запиша и тук Hug
Връщам се да ви чета Wink

Общи условия

Активация на акаунт