Хумана 1-някой да дава в момента?

• 24 978
  • 80
  •   1
Отговори
# 45
pakita80  кажи после как е Хуманата. Като цяло аз не съм чула и едно лошо мнение за нея.  Whistling
добре, че е  Magnum да на успокои, че и аз почнах да се притеснявам вече  Grinning

# 46
  • Стара Загора
Крисанка,какво да ти кажа,моята кокона в 3 месец изяждаше по 210 мл на ядене  Mr. Green Хранеше се по 5,6  пъти на ден -смятай каква ламя е ,добре ,че нямахме нощни  ooooh! И сега се храни много ,вечер изпива по 300 мл АМ  ,че доста често и повече ,а си е нормална на тегло и ръст  Hug

# 47
  • Варна
Момичета, ние сме със запек. Ще спра Еспумизана и ще видим дали е от Хуманата. Не искам да сменям пак АМ  Confused

# 48

Magnum хаха ами то и ние така както сме я подкарали на моменти, може и ние до това количество да стигнем Grinning А Хумана ли пиеше/пие?
svetl@ аз от четри пет дена минах на Хуманата и за сега сме акали 2 пъти с клизма, сега чакам да вида дали ще се изходи сама от 26 часа не е акала и постоянно се пъни и ръмжи, и ако пак не тръгне (хубавото ако) май, май няма да я пием. А и аз хич не искам да я сменям, направо ми омръзна с тези смени, то ако едното е добре, другото ще е зле пфуу ooooh! Или ще повръща, или ще е със запек или ще я боли корема, вече незнам  Thinking

# 49
magnum, вие на Хумана ли сте?
Това със запека е много неприятно. И моя в началото като му дадох Хумана имаше запек, но сега се оправи. Не е приятно де. И аз така казвах - идеално мляко няма. Или ще го запече, или ще го боли коремче.  Thinking
А за количеството моя сега пие по 180 мл 6 пъти на ден и много не му стига, но аз не искам да му давам повече. На консултацията за 3м беше 7 кг, 61 см - на см не върви мн. висок, но пък е голям шишко. И да е дебело бебето не е много хубаво. И аз така си викам - ако сега му правя по 200 мл, на 6 м сигурно ще пие по 300.  #Crazy Ама това е много. Хич не искам бебето ми да е някакъв дебел тукмак, както се подиграват на някои - на 1 год. 16 кг.  Shocked А иначе аз и мъжа ми не сме дебели, но дядовците са. Ако на тях се е метнал - абе пази Боже - единият е почти 100 кг и нисък, другият висок над 120 кг.  ooooh!

# 50
  • Стара Загора
Бяхме на добрия стар розов Хип ,сега редувам няколко АМ за разнообразие ,но сме големи -скоро ще станем на 3   Peace Запече се зверски от един НАН сензитив и хайде на Хип-а .Оправи се за нула време.
И друг път съм казвала -капките за колики ЗАПИЧАТ  ooooh!

# 51
 Thinking Magnum нещо не го разбирам това с редуването за разнообразие newsm78

# 52
  • Стара Загора
Тройките,четворките на млеката са пълноценни млека с добавени витамини,пребиотици,пробиотици и т.н.т. и могат да се сменят .Аз редувам 3 вида млека -Лактана,Хип  и Селия .Забелязвам я ,че ако давам доста дълго един вид мляко сякаш й омръзва и за това правя тази смяна ,не искам още да го отказва  Peace

# 53
Моята никога не се е запичала от капките за колики, но и аз съм чувала, че някои се запичат. Давах Еспумизан и Инфакол, не съм имала проблем

# 54
Запичат по-скоро АМ,от капките за колики няма как да стане.Давала съм еспумизан и саб,но детето ми беше на кърма до 1год(основно на кърма) и запек не е имал.Не разбрах,майката със запека на 3 години ли ще стане или на 3 месеца....ако са месеци-за малки бебета съм чела,че не е удачно да се сменят АМ за разнообразие.

# 55
  • Стара Загора
Запичат по-скоро АМ,от капките за колики няма как да стане.Давала съм еспумизан и саб,но детето ми беше на кърма до 1год(основно на кърма) и запек не е имал.Не разбрах,майката със запека на 3 години ли ще стане или на 3 месеца....ако са месеци-за малки бебета съм чела,че не е удачно да се сменят АМ за разнообразие.
Писах ,че ще стане скоро на 3 години  Wink И капките за колики запичат -не всички и не при всички деца  Peace

# 56
Моя се беше запекъл от Колийф, но на всяко бебе капките действат различно, както и млеката - в това вече се убедих. Ако едно мляко е хубаво или лошо за едно бебе, за друго може да е тъкмо обратното.  Rolling Eyes

# 57
Мамчета, дъщеря ми е на 3г.и 2м. вече и все още сутрин си пие "детското мляко" - Хумана 2. Давала съм и да пробва от време на време  и "мляко за големи", обаче докато тя сама не пожелае не смятам да спирам с Хуманата. Не съм давала от тези с другите вкусове... млякото си е мляко ....

# 58
Имат и мляко Джуниър - от скоро е, не съм го виждала по магазините, но може и да е вкусно, знам ли.  newsm78 Пише, че и студено, и топло може да се пие, да се прави попара с него, да се добавя към мюсли.  Rolling Eyes
http://humana.bg/product/%D0%BC%D0%BB%D1%8F%D0%BA%D0%BE-%D0%B4%D … 0%B8%D1%8A%D1%80/

# 59
  • Стара Загора
Страшно вкусно е ,има вкус на ванилия  Peace

Общи условия

Активация на акаунт