Хумана 1-някой да дава в момента?

• 24 946
  • 80
  •   1
Отговори
# 60
Карате ме да се замисля и аз за тази Хумана.

Аз в няколко теми вече мрънкам, че малкият яде доста по-големи количества от "препоръчителните" по кутиите,а и съм сигурна,че като разбере педито, че го тъпча с по 120мл. вече от една седмицаа.... а днес навършва месец.
Ние сме на Аптамил,даже миналата вечер ми се наложи да приготвя нови 60 мл. които си изпапка най-спокойно и тогава заспа.

Ще се консултирам с нея,дали и тя смята че е по=хранителна и засища повече  newsm78

# 61
Да ти кажа ние сме на ХУмана, но моя започна много да огладнява и с нея. До сега не е имало мляко дето да задоволи нуждите му.  Laughing Като че ли от ХУманата сме най-доволни де.

# 62
Всичко си е до апетита на детето май. При всяко е различно. И ние понякога огладняваме на 2 часа,понякога на 3, както трябва да е, после яде на четвъртия. Най-важното е че яде!!!
По-големи са мъките на майките със злояди деца...
Дано не ни се случва  Praynig

# 63
МЕжду другото като беше по-малък се засищаше от ХУмана, но откакто стана на 3 месеца няма засита и това е. Все по-гладен става от ден на ден.  ooooh!

# 64
момичета хуманата гъста ли е или рядка /готовата смес/

# 65
Гъста е - като почнах да я давам с наложи да взимам нови биберони. Сега му я давам през такива с прорез, но и през други с по-широки дупки също става.

# 66
Ние сме на Аптамил 1, но бебчо е мн раздразнителен и много плачка, сменихме на Аптамил комфорт - грам не я яде .. ходихме на лекар и ни казаха да даваме Фрисо пеп АЦ но бебчо и нея никак не я яде, ама никак.. от днес ще давам Хумана пък да видим може повече да му хареса и да не е толкова раздразнителен...

# 67
Дано. Само дано не се и запича, че при нас имаше запек от млякото. Накрая му го смених с НАН и от него беше доволен.

# 68
И Камелия се беше запекла от Хумана. Не мисля, че е гъсто мляко, най-нормално си е. Но е голям проблем разтварянето  Rolling Eyes остават буци и прави много пяна. Доста педиатри казват, че Хумана лежат на стари лаври, но млякото не е добро, сравнено с други на този етап  Rolling Eyes

# 69
Някой знае ли къде може да се види и сравни съдържанието на различни видове АМ?

# 70
В Гугъл я има информацията - било на официалния сайт на даденото мляко, било от другаде, потърси  Simple Smile

# 71
Ох,аз обърках темите ooooh!
 Блонди, тенкю  bouquet

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 13:36 от Анонимен

# 72
Аз опитах с Нан но се запе4е моето бебе,опитах Хумана и съм много доволна.Не сме се запичали.

# 73
Опитах се да давам Хумана 2, но дъщеря ми го отказва категорично. Една глътка и започва да бута шишето и да реве. Хуманата никога не може да ми се разтвори добре, става на бучки.  newsm78

# 74
докато бях със запушените канали давах на малката Хумана и съм мнооого доволна.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт