Радослав, Мария и Константин - днес празнуват първият рожден ден!!!!

• 36 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
 Здравeйтe,

Чeстито прохожданe на Симонката на Gery Moore!

vikito, като тe чeта всe eдно описваш мойтe диванeта и някак си ми става по-лeко, чe нe смe само ниe. При нас освeн, чe нe могат да си сeдят на дупeтата и за минутка нe могат и да стоят по гръб при прeобличанe и прeобуванe и e голяма мъка, ама това вeчe го сподeлих и прeди. Явно човeчeтата си имат нужда от нeпрeкъснат eкшън и нe могат да разбeрат, чe сe налага понякога да си сeдят на дупeтата за по-дълго. Само сe надявам това да e порeдния т пeриод и да отминe с врeмeто. Ех мeчтиии... То пък тогава нe сe знаe какво ново щe ми сeрвират.
 marty24, аз давам сурин син хип 3, а вeчeр Хип лeка нощ, чe и бисквитки им слагам. С малки изключeния всичко сe изяжда.

# 166
Здравейте,

Гери Мур, честити ви ходещи крачета на Симонка!

Петя ми е така смешна! Най-голям кеф и е да обикаля лазейки около масата! Така бърза сякаш ще скочи!

Аз засега давам АМ розов Хип2, но съм купила и кутия 3-ка! Даже в неделя вечер от мерак да видя ще го хареса ли и дадох и го изпи с кеф! Радвам се, че пие АМ!
Отивам да пия кафе докато Петя спи, че после трябва да съм на линия! Баткото си е  поръчал разни неща за вечеря та ще се вихря отново в кухнята!

Лек ден!

# 167
Здравейте
Аз в 5 часа хващам автобуса за София.Който ще идва на срещата в неделя да се разбере с Окич, а пък ние двете ще се уговорим нещо.
Честити ходещи крачета на Симона!  bouquet
Ние си допиваме последната кутия Розов Хипп и съм купила Нестле Джуниър за след годинката и продължаваме със него! Hug

# 168
И с гърнето имаме същия проблем. На него пък само като го сложа почват едни писъци, изтягания и не ще и не ще.

Може би ще се включат със съвет мами,които отдавна слагат децата на гърне,защото аз имам малко по-различно мнение по въпроса.
Днес за сефте я сложих(винаги ака след втората закуска) и хванах момента така да се каже.От чисто любопитство го направих,но не тръгна да става.

Сега се чудя и аз като зелено човече за столче за хранене, защото все иска с нас на масата да стои и да пипа и бута всичко, ама дали ще седи в него.  Thinking

Ето една идея .Mоя дружка си взе и е доволна,удобно е и за път. Wink

Освен Нестле джуниър 3-ките на различните млека стават ли за след годинката..? newsm78 Искам да имам алтернатива.. Rolling Eyes

# 169
  • София
 Дойде и наш ред да почерпим за последната месечинка!

Честито и на останалите месечинковци от 12!
 Честити ходещи крачета на Симона!!!

Момичета, някой знае ли къде се намира галерия "Ключе"?

# 170
Здравейте,

Честити ходещи крачета на Симона.

Честити месечинки!
Бодливке ние сме с Хип-син, вече сме на 3та. Пише, че е от 10 месеца.
за гърнето- ние не сме имали никакъв проблем. Когато го купихме в списанието Моето бебе и аз имаше статие за гърнето и една снимка с бебе с розово гърне. Първоначално я слагах Елия с дрешките за по 5 мин. После почнах на всеки час по дуп и и казвам какво да прави. На 3 ден имаше успех и се изпишка. Сега си го търси гърнето като и се ака, а и забелязвам че памперса ни все по- често не е толкова напишан. Ние се слагаме на гърне на 2-3 часа.

# 171
Здравейте и от нас  Grinning

Ние се прибрахме след порядъчна борба с кишата навън  ooooh! Леле, то като беше навалял стега, беше по-лесно с количка от сега  Tired

За триколките. И аз мисля, че трябва ад се купи свястна. То си е вид колело. А евтиното колело винаги излиза скъпо  Peace Аз с Маги не съм ползвала. Не мисля и сега да купувам. С количка ми е много по-удобно отколкото с тези колела - има къде да си сложа и чантата с принадлежностите и на понапазарувам малко. Според мен тези колела не са удобни за разходки. Стават за малко по-голями деца, когато/ако проявят желание да си ги карат сами с педалите  Peace Маги чак миналото лято се засили да кара колело и сега за РД нашите ще й вземат направо едно голямо и хубаво  Grinning

За АМ-а, ние от няколко дни минахме вече на Нестле Джуниър. Не ми се дават пак по 30лв за Аптамил 3  Crossing Arms Иначе тройките на всички марки са предвидени точно за деца след годинката  Peace
marty24, аз започнах да свиквам Мира на АМ първо с Лактана. Четох егати суперлативите за това мляко и колко добре се приемало от кърмени бебета. Е да, но Мира хич не го хареса. Голяма мъка беше да си изпием двете опаковки. След време й дадох Аптамил и него си го цокна от раз  Peace Така, че щом си е свикнала с него, няма защо да минаваш на друго  Peace А и четох за Лактана 3, че много деца не го харесвали точно заради добавените в него плодови и други разни аромати. Пък и аз хич не съм привърженик на бебешките "плодови" каши, млека и т.н. прахове. Плод или пресен или в пюре най-много  Peace

vikito, в другата тема имаше едно бебе, което отказваше да стои в количка. Но към годинката му взеха такова колело с родителски контрол и се родиха  Peace В него си седеше с кефи така се разхождаха.
А за гърнето, по-добре не насилвай нещата. Аз слагам Мира от 6-тия месец от време на време. Но тя никога не е възразявала или нещо такова. Освен това тя, ако ще върши нещо, го върши веднага и после става. Ако няма да прави нищо, диретно тръгва на някъде  Laughing Много обича, като я сложа на гърнето и после да се разхожда по голо дупе из къщи  Laughing И като тръгна по нея да я гоня, за да я облека, тя се забързва още повече и се чуди как да ми избяга.
Аз още не съм започнала наистина да я приучавам към гърнето. Сега само я слагам да свиква и й обяснявам, че в него се ака и пишка. Мисля, че вече започва да има проблясъци в тази посока  Mr. Green Но ще изчакам да проходи, пък и да се стопли и тогава се опъваме по гащи из къщи и така. Дано да стане бързо и лесно, както при каката  Grinning

Честито на всички бебенца тези дни, които са направили първи опити за ходене  Grinning Аз много не се вълнувам от тези първи залитания. Вече истинските първи крачки са много интересни и вълнуващи. Мира и тя вчера направи няколко крачки в стремежа си да се добере до стелажа с плодове и да пореден път да го "подреди" Но, като знам Маги как проходи и си беше наистина прохождане. Тя точно за три дни, от първите истинските крачки в опити да ходи, вече ходеше, както си ходи сега. На 11 мес., когато й правихме прощапулката, въобще нямаше никакво колебание в крачките си. Така, че аз ще чакам да видим и Мира кога ще тръгне да прохожда наистина  Wink Преди това не го броя за прохождане  Grinning

Бодливка, мерси за разясненията  Grinning И аз харесах точно тази тротинетка от Май Тойса и май ще я поръчам нея аз РД-то.
Така, че и аз се записвам в списъка за желаещи да ес включат в поръчка  Peace

Хайде отивам да попригатвям някои неща, че утре остарявам с още една година  Crazy Както ме избъзика мъж ми - Това ще ти е последния РД, който ще празнуваш на 20 и нещо  Mr. Green От догодина си в нашия отбор  Whistling

# 172
Малко със закъснение, но честит рожден ден на ред гърл!   bouquet
Честити последни месечинки!
Честито на проходилите бебчета!
Моля, които прави поръчка от МайТойс да ми пише на лични. Искам да поръчам на Мария тази масичка на Чико http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.05.(de-mt.to … 02.03.28)/1873322 , която я хвалеха Бодливка и Веселина. В Бг е 120лв мисля. Или някой да препоръча подобна масичка?

# 173
  • София
 ЧРД на red_girl на патерички  newsm67

Честито на пълзящата и изправяща се на крачета Петя, честити първи самостоятелни крачки на Рая, Ади и Симона, честито на дечицата празнуващи последна месечинка и .... абе честито на всички с поводи последните дни. Четох темата, но доста разпокъсано и ми се губят някои моменти  Embarassed

Deziderata, скоро се чудех къде се изгуби, а то зъби са го мъчили малкия. Дано нямате проблеми с преместването и лесно и бързо да се адаптират децата в новия дом.

Ния се пуска и стои права, но не помръдва. Едвам успявам да я навия понякога да направи няколко крачки, хваната само за една ръка.
........................................................
ааа, Вероники, извинявай, но умрях от смях на твой гръб  Hug Hug  Как успяват да сместят толкова номера в 1 минута, не знам Simple Smile
Бухта все едно Тео описваш - едно към едно е положението и при нас. Като си обикаля сам е много бърз, хванат за ръчички също е голям бързак, но пуснеш ли едната ръка застива на място. Ако пък го оставиш някъде прав стои известно време и като му писне прикляка и тръгва нанякъде. Страх го е детето още, то като се почувства сигурно няма да можем да го спрем. Аз хич не давам зор и не го водя зорлем да ходи, ама майка ми нещо я е подгонил мерака и като сме им на гости само го "разхождат" Laughing
 А за случката онзи ден - то и на мен ми беше смешно и доста си се посмях. Вечерта разказвам на мъжа ми как се е изакал на паркета, а Ники чул-недочул пита "Кой тате или Тео?"  hahaha голям смях !!!

Триколките всички са нестабилни и като се наклони повече детето няма начин да не тръгне и колелото след него. Нашата също е от онези грозните китайски с кучето, но пък се оказа здрава. Аз превземам тротоарите като се натисна на дръжката, за да вдигна предната гума и въпреки това не успях да го счупя  Wink. Само да спомена, за който е решил да взима да гледа да е с гумени гуми, а не пластмасови, защото и такива има. Иначе наистина късно стигат педалите децата, но те като са на предната гума им идват далече и затова. Аз като малка имах триколка с верига, но сега нямам спомен да съм виждала такава.

Нинче, лек път и дано успеем да се видим в неделя.
 Сега се сетих, че Ники преди години не хареса млякото на Нестле и за да не го хвърля му правех десертчета с него, а 3-ката на Фризо си я пиеше. Дано Радо да го одобри  Peace

Никой нищо не каза за клубче  Thinking , дано това не означава, че почти никой няма да ходи на среща.
 SZА, предложи Двете Феи, но просто нямам възможност да търся къде е и да ходя да го резервирам. Преди малко звъннах в Приказката и датата е свободна, тъй че срещата отново ще е там от 14.00 часа.
 Аз нямам нищо против и в други квартали да ходим на срещи, като Люлин например. Има доста мами от Люлин, а и клубчетата там са доста, но нямам възможност да отида чак до там, за да направя резервация.

shushi, kris4e взе на Вики такава масичка и казваше, че тя си играе с нея. Предполагам тя сама ще сподели, де

veselina, приятно изкарване на РД (няма да мога да ти го пожелая утре, та затова от днес) много здраве, късмет и успех във всяко начинание

oki4, нямам ти телефона, а в неделя искам и аз да се присъединя. Ще ти пратя моя на ЛС и като се разбере окончателно в колко ще се срещаме, моля те прати ми СМС, пък после ще имам да черпя  Embarassed

# 174
Момичета благодаря ви за пожеланията,аз бях малко заета вчера и неможах да пиша! Каката разбра че имам "дон ден" и ме изпрати за торта,накара ме свещички да духам! Вчера празника беше с децата,а утре ще отскочим до близката кръчмичка Mr. Green  Толкова за сега,нямам много време за писане,в тва време в къщи подивяват и двамата! Лудницата е пълна!

Поздрави на всички  bouquet Hug

# 175
..............
oki4............................, пък после ще имам да черпя  Embarassed
За какво ще черпиш, вероники Thinking

Срещата с Нинчето в неделя ще е около 12 часа на София Сити Център, до хотел Хемус.
Ще пратя смс на Вероники(имам тел.) и Крисче да потвърдя часа.
Ако някой има друго предложенние за пиене на кафенце в незадимено място в центъра- можем да сменим мястото.

За срещата на 18 не съм много сигурна... А за запазването на клубче около нас не се обаждам, защото нямам толкова пари да капарирам Embarassed и трябва да се разправяме с банки и т.н. Между другото ходих  в Патета 2 и не ми хареса как е разположено и наистина за толкова малки деца няма подходящи играчки.

Честита последна месечинка на Влади!
Честит рожден ден на Ред Гърл на патерици! Да си здрава и щастлива, много хубави емоции и радостни моменти!!!

Бодливка, на време прати линка със снимките на Калина, мерси. Аз я знаех от преди , ама бях забравила!
Веси, тя си има студио, нали?

Ще имаме ли общ РД? Да пуснем тема с анкета?

# 176
  • София
За какво ще черпиш, вероники Thinking
Ми, защото ще ме информираш за срещата. Аз нали като отида при нашите нямам нет и съм откъсната от света  Laughing
 Айде, до неделя по обяд  Wink

# 177
Здравейте  Hug
Моята щерка е в период "залепи се за мама" нон стоп иска да е в мен, не е било никога до сега.
Мислим да купуваме от столчетата за кола за седнало положение, защото старото вече и  неудобно и не иска в него, а пък и омаля. Някой купил ли е вече?

# 178
Бодливка, на време прати линка със снимките на Калина, мерси. Аз я знаех от преди , ама бях забравила!
Веси, тя си има студио, нали?

Ще имаме ли общ РД? Да пуснем тема с анкета?

Ох, ами не помня къде ги правеше снимките  newsm78 Мисля, че си имаше ателие направено специално за това.

А за общия РД мисля, че е рано от сега. Той се очертавма началото на април - да минат всички РД. То май тогава се пада и Великден. Та явно ще е след него  Rolling Eyes Аз поне си спомням, че повечето мами бяха на мнение да се преви след всичките РД  newsm78

# 179
  • София
Ел, честита ви последната месечинка  Hug

За гърнето, при Калин се получи почти случайно, защото започнах да забелязвам кога започва да прави едната работа. Купихме гърне-столче като на Росикв за 6 лв. и го сложихме - ами стана - хареса му, даже много му е рпиятно да се седи на гърнето. Понякога си разглежда книжка или пък си играе с някоя играчка. Ако не се беше получило, хич и нямаше да настоявам. То и сега не всеки път има "резултат", но колкото - толкова.

За общия рожден ден според мен е редно да е след като минат всички "истински" рождени дни  Peace

Който не е прочел за срещата на 18.02 - другия четвъртък Whistling
Никой нищо не каза за клубче  Thinking , дано това не означава, че почти никой няма да ходи на среща.
 SZА, предложи Двете Феи, но просто нямам възможност да търся къде е и да ходя да го резервирам. Преди малко звъннах в Приказката и датата е свободна, тъй че срещата отново ще е там от 14.00 часа.
 Аз нямам нищо против и в други квартали да ходим на срещи, като Люлин например. Има доста мами от Люлин, а и клубчетата там са доста, но нямам възможност да отида чак до там, за да направя резервация.

Общи условия

Активация на акаунт