Радослав, Мария и Константин - днес празнуват първият рожден ден!!!!

• 36 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Честити ходещи крачета и от мен на нашата адашка. И на Рая също. Смело напред ( не като нас да я е страх сама още).
Аз днес изкарах 4 часа във фризьорския салон. Голям кеф. След подстригване от 10 см. (което е мноооооооооого за мен), после имах двойна доза кичури и накрая преса. Ама нали утре сме на фотото трябва да съм Увабица  Mr. Green а Митко ми вика: "Мамо знаеш ли колко ти е побеляла косата" и отговорът ми беше "Да мамо знам! Засега не е от вас"  Joy

На всички с поводи честито.

# 181
Гледам столчета за хранене сте обсъждали, нашето е такова: http://www.mamtu.ch/index.php/en/hochstuhl-tron/tron-green.
Стабилно, комфортно и с много екстри - струва 69 евро (на цената на обикновените дървени столчета), препоръчвам.
Като бях в командировка в Швейцария видях бебешки артикули от тази марка и много ми харесаха.

# 182
Не мога да си легна без да поздравя първа днешната сърожденничка Яна  Grinning

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, ЯНА!!!
Нека "фаталната" рожденна дата ти донесе толкова късмет, колко и на мен Hug

# 183
Здравейте момичета.

Веселина много ти благодаря Hug
Честити първи рождени дни на Симона и Лора, да са много щастливи и здрави, много късмет и много щастливо детство.
Честит рожден ден и на Ред Гърл.
Честито на проходилите бебоци и на всички с поводи които съм пропуснала. Hug

Ние се завърнахме още във вторник но беше малка лудница и не успях да пиша.

Като цяло пътуването мина много добре. Минаването под Ламанша и невероятно - 26 минути и си във Франция. всичко е с камери и на входа има компютър който ти снима колата и ти казва "Добре дошъл Гн. Марков, с вас пътуват Катя и Яна с еди каква си кола, вземете си билетчето и продължете напред" #Crazy Паспортната проверка е смешна, един чичка вижда че имаш паспорт и това е. На излизане си мислихме че има къде да спрем да пушим по цигара и да се осветим че ще се кара на обратно, но уви излизаш с газ направо на магистралата. Нямаш време и ГПСа да нагласиш. Минахме през Белгия и Люксембург. Вечерта преди да тръгнем се чухме с Тони и даже се замислихме дали да не спим при тях, но за съжаление не стана и си продължихме към хотелчето в Нанси. Да ви кажа много мило ми стана, карахме на нормалната страна, паднахме в дупки по магистралите и най вече навсякъде имаше смесители. като пристигнахме в хотела, направо бях възхитена, беше студио с кухня, хол, трапезария и огромна баня и душ със силна топла вода, влязох и се забравих, егати кефа. Не знам колко от вас са ходили на къмпинг Градина, но имах чувството че от там съм се прибрала в цивилизацията и най накрая мога да се изкъпя на силна и гореща вода. Прегледа мина нормално, но не чухме нищо по-различно. Каза че Яна има много добре развита мускулатура на ръката и че след като се разделят пръстите, ще има 100% функционираща ръка. Каза че сигурно искаме да се присажда нещо, но това се прави само при липсващи изцяло пръсти и то се взимат от крачето. Това беше първия доктор, който ни разпита за всички изследвания, които сме и правили, съблече я гола и я мери от всякъде.
На тръгване нещо и стана на колата и почна да стърже ужасно, намерихме един сервиз и решихме да я видят че не се пътува така. Първоначално ни казаха, че ще трябва да чакаме поне час, но като видяха бебока и като разбраха че ще пътуваме до Англия избутаха всички и ни взеха първи. Ето това няма как да стане в Англия. Тук ако разберат за ситуацията ти, само ще направят тъжна муцунка и ще кажат : "О колко жалко че ще трябва да чакате толкова много!" и ще те върнат отзад на опашката.  Оказа се че се отчупило парче от накладката и е заседнало при диска, не ни взеха и стотинка и ни изпратиха по живо по здраво. Идваше  ми да крещя "Вива ла Франс".
Много ми хареса във Франция, архитектурата, капаците по-прозорците, хората и тн., но пак ми се видя много по скъпо. Памперсите които тук без никаква промоция (което много рядко се случва) са 8,50 пауда там бяха 18 евро. Много исках да и взема малко храна, но успях само козметика и то не всичко което ми трябваше, лекарства, физиологичен разтвор на ампули и четки и пасти за нас.

Сега се приготвям за партито, което ще е в неделя, ще дойдат около 20 човека и хич не ми е ясно къде ще ги събирам, но....
 Ох бях го намислила да е много по-забавен разказа ми, но явно съм изморена, че сега и Боян си е в къщи и ....

Е да ви почерпя по случай първата ни годинка.

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 02:16 от Шу

# 184
  • София
Честит рожден ден на Яна-сладурана! Да расте здрава и щастлива!
Окич, пусни ми моля те един телефон на лични, ако успея да се класирам за неделя, да звънна. Шансът е малък, но за всеки случай.

# 185
Честит Рожден Ден, ЯНА!!!!
Много щастливо детство, здраве и много радост!!!

Честит рожден ден и на veselina_s_p !!! newsm59

# 186
  • Варна
Честит рожден ден на прекрасната Яна! Да е много здрава и щастлива за радост на мама и тати!   Шу   bouquet
Честит рожден ден и на Веселина! Много щастливи мигове със семейството и усехи във всичко останало!

И ние днес сме на детски рожден ден в мола. Хубав уикенд, момичета!

# 187
  • София
Шу, много добри новини! Толкова се радваме за вас.... Светлнака ви изпраща много любов и целувки. Да нацелуваш Яна от мене задължително

# 188
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Яна. Много здраве, щастливо детсвто и сбъднати мечти и пожелавам. Да обича мама, тати и батко!!!!
Шу 
bouquet

Веси newsm59 и на теб. Здраве и любов ти желая!!!!

# 189
Честит първи рожден ден на чаровната Яна, да расте жива и здрава и много послушна.

Честит рожден ден и на Веси, да си жива и здрава, обичана и много щастие да ти носят двете сладурки.

# 190
  • Костинброд
 Tada baloni Tada  Party Time  Party Time  Party Time bdbaloni  Party Time  Party Time Tada baloni Tada
                                    ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН ЯНА!!!!!
                      Весело и безгрижно детство ти желая.Бъди здрава,силна и много усмихната.
                      Шу-  bouquet  remybussi Hug-весел празник.

newsm59 newsm59 newsm59 newsm51 newsm51 newsm51
       Веселина честито!!!!!

Честити ходещи крачета на Симона-смело напред running

# 191
Честит Първи Рожден Ден на Яна! Hug
Да расте здрава,щастлива и засмяна-за радост на батко,татко и мама!!

за мама

и на голямата рожденничка Веселина

Пожелавам ти пътека, която всеки ден да те води до прекрасно утре!

# 192
Честит рожден ден на Яна!
Шу, да ви е жива и здрава, да ви носи само хубави емоции, да расте безгрижна, засмяна и игрива!!!

Веси и на теб Честит празник! Пожелавам ти всички най- хубави неща, за които мечтаеш да ти се случат в най- хубавия вариант!

Шу, пак страхотен разказ, направо все едно на мен ми се случваше...

Слънце, хората се боядисват да си скрият белите коси, а ти нарочно си правиш, така ли излезе! Да ти е честита прическата и бързо да качиш снимките!

# 193
ЧЕСТИТ РОЖСЕН ДЕН на ЯНА!!! Много здравичка, много щастива и успешни манипулации!!!
На мама да е все така борбена и още по-здрави нерви.   bouquet

ЧРД на ВЕСЕЛИНА!!!
Да си здрава, много щастлива, много обичана и онази работата, за което чакаш да е само началото на нещо голямо.

Честити последни месечинки на отбора ни от 13!

# 194
Добро утро момичета!

Честит рожден ден на Яна! Да расте здраво, умно и все така красиво детенце! Весел празник!

Шу, много увлекателно разказваш винаги! Като чета твой пост и все едно съм била и аз на мястото на събитието! Добре сте си попътували, важно е, че сте успяли да направите консултация с лекаря! Дано скоро намерите правилното решение за Яна!

Слънце, днес и аз отивам на фризьор! Кичури, подстригване и  изсушаване ще ми отнеме точно 4 часа! Нали и мойто дзверче е рожденничка другата седмица трябва да съм в по-приличен вид! Ще чакаме снимки! Доколкото си спомням днес трябваше да е празнуването във вас!

Лек и приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт