Аз днес изкарах 4 часа във фризьорския салон. Голям кеф. След подстригване от 10 см. (което е мноооооооооого за мен), после имах двойна доза кичури и накрая преса. Ама нали утре сме на фотото трябва да съм Увабица

На всички с поводи честито.

Паспортната проверка е смешна, един чичка вижда че имаш паспорт и това е. На излизане си мислихме че има къде да спрем да пушим по цигара и да се осветим че ще се кара на обратно, но уви излизаш с газ направо на магистралата. Нямаш време и ГПСа да нагласиш. Минахме през Белгия и Люксембург. Вечерта преди да тръгнем се чухме с Тони и даже се замислихме дали да не спим при тях, но за съжаление не стана и си продължихме към хотелчето в Нанси. Да ви кажа много мило ми стана, карахме на нормалната страна, паднахме в дупки по магистралите и най вече навсякъде имаше смесители. като пристигнахме в хотела, направо бях възхитена, беше студио с кухня, хол, трапезария и огромна баня и душ със силна топла вода, влязох и се забравих, егати кефа. Не знам колко от вас са ходили на къмпинг Градина, но имах чувството че от там съм се прибрала в цивилизацията и най накрая мога да се изкъпя на силна и гореща вода. Прегледа мина нормално, но не чухме нищо по-различно. Каза че Яна има много добре развита мускулатура на ръката и че след като се разделят пръстите, ще има 100% функционираща ръка. Каза че сигурно искаме да се присажда нещо, но това се прави само при липсващи изцяло пръсти и то се взимат от крачето. Това беше първия доктор, който ни разпита за всички изследвания, които сме и правили, съблече я гола и я мери от всякъде.