Радослав, Мария и Константин - днес празнуват първият рожден ден!!!!

• 36 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
Ето ви доза снимки да гледате - http://slancetoo.multiply.com/photos/album/23/23#photo=1

# 211
  • София
Честит първи рожден ден на Яна! Да расте здрава, щастлива, усмихната! Шу, честит празник!  Hug     bouquet  bouquet 

Веселина, честит рожден ден! Бъди здрава, все така позитивна, много обичана и щастлива!

Много се радвам на добрите новини за малката рожденичка!  Hug
Бодливка, мерси за вниманието  Heart Eyes , да не повярва човек, ама скоро не сме били сополиви, сигурно е затишие пред буря  Crazy
Диди (Дума) не е писала скоро, дано са добре  Praynig
Слънцето, ужас, за тортата, успяхте ли да си хапнете поне  Rolling Eyes Confused
Аз пък сегя вея едни дълги перушинки, никога не съм оставяла косата да ми порасне толкова  ooooh! , ама все няма време да ходя да се кръцна.  Embarassed
Отивам да гледам снимки от рд

# 212
А сега на спокойствие да прочета и да пиша, че няма мира от моите неспящи бебета - тати и бебе. Laughing

Тати снощи захрани Рая със сушени плодове... Embarassed Чак като го видях кво прави тя вече беше изяла 2 череши и едно парче ябълка. ooooh! Дано и няма нищо от повечето захар... Thinking

Честити проходили крачета на Симонката и браво на Петя за изправянето!

Честита и последна месечинка на Влади на патерица, че вчера съм пропуснала да пиша. Embarassed

Шу, радвам се на оптимистичните новини за Яна.  Hug Ама е било весело пътуване и следващия път да ни гостувате. Peace

Слънце, кви са пак тези перипетии с вас... и кво стана с тортата?  Rolling Eyes Имате ли нова?

# 213
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА !!!
Да расте здраво и щастливо дете и всички нейни мечти да се превърнат в реалност  Hug

Слънце много ти отива така , а малката Симонка е голям сладур !Искрено ви завиждам за опашлетата!Нашия рожден ден живот и здраве също ще е на 13 ,но март месец !
Днес навън е направо пролет и от дълго време не бяхме излизали за толкова време !Моят дребосък вече прави по няколко крачки сама , та искам да ви питам питата за прохождане кога се прави  newsm78 , защото крачките ги прави сама когато държейки я за ръката я пусна , а не тя сама /уф ако ме разбра някой/
Да се похваля ,че станах вуйна в сряда !Като гледам бебока колко е малък не мога да си представя че и Симона е била такава ,направо съм забравила  Rolling Eyes
Лека вечер на всички и весело изкарване на всички ,които имат повод  Hug

# 214
Честит рожден ден на Яна!
Да расте много щастлива и обичана от всички!

Шу, честит празник!   bouquet

Слънце, честита прическа! Това е пепеляво-русо, нали така се казва този цвят?
Снимките са чудни, тортата също., но най чудна е Симона с тези опашчици. Grinning
Тази ли е обърнатата торта?

Всички ли сме на вълна нова прическа?
Аз съм с изцяло сменена визия и с бретон, а не съм имала от трети клас.
Някой беше пуснал страхотна тема в Красива мама с някакъв сайт, където качваш своя снимка и се пробваш с нови прически и грим.
Така си намерих моята.

Исках още да коментирм, но пак ревем. Twisted Evil

# 215
Честит първи рожден ден на хубавицата Яна! Да расте здрава, умна и борбена!   bouquet Радвам се, че прогнозите за ръчичката са добри  Hug Шу, подкрепям другите - много те бива в писането. Трябва да се замислиш да го превърнеш в професия. Нещо като Кари Брадшоу да си водиш твоя рубрика в медия или в някой блог.
Веси, честит рожден ден и на теб   bouquet Желая ти много сбъднати мечти Simple Smile
Честити последни месечинки на големия отбор от 13ти  Hug
Съгласна съм с Васида, че важното е да се празнува утре  Wink
Отивам да гледам снимки... Разгледах ги - Слънце, много сте хубави!
Дилейн, честито! Да ви е жив и здрав бебока!

# 216
Честит 1 Рожден ден на Яна!!! newsm38
Шу,честита радост!!!Нека бъде жива и здрава,нека бъде твоята гордост!Весело изкарване! Hug

Веси,и тук,ЧРД!!! HugОт здраве и любов да не се оттърваш!  bouquet

# 217
  • Стара Загора
Това е обърнатата торта да - ако се вгледате долу в дясно ъгъла е размазан! Слава Богу при падането аз успях да я дохвана и малко само се поомаза там в ъгъла. Тони незнам какво да ти кажа и аз. То при нас ако не стане нещо - което да ми вдигне кръвното - няма да сме ние! Нищо може пък да е за хубаво. Времето днес си беше направо пролет както дилейн ви е казала. Онзи ден на рожденния й ден на симоната беше пак такова време и днес също. През другите дни - дъжд, сня, студ и т.н.
Дез кичурите ми са бели просто имаш обливка със сиво отгоре. Незнам дали се води пепеляво русо както казваш ти. Това сивото след няколко измивания пада и стават бели!

# 218
Мм, хубави снимки!!! Много добре са те направили, Слънце! А рожденничката е неповторима Heart Eyes!

Чухме се с Нинчето и съобщавам окончателно:
Среща в неделя-14.02, София Сити Център, до х.Хемус, 11:30ч.

Днес обикалях в центъра и да ви кажа има намаление на играчки Дисни с около 10 лв, в магазина на Waikiki (който май вече не е точно waikiki) на Алабин, между Графа и Витошка.
Ей това или подобно беше 20 лв.
А на Графа пък видях нов магазин за дървени красоти на италианската фирма Bartolucci.
Има лампи, метри, закачалки, магнитчета и разни такива неща- много хубави бяха. Ако някой ден Мария си има стая или поне място за нейно кътче- ще й взема. Има и играчки, но ги има по другите магазини, а не са много асортимент.
Зеленко, най- накрая да ти отговоря за питането за играчките с формички. Embarassed Мария има това и отдавна го ползва. Първо биеше кубчетата, сега вече започна да си ги нарежда.  Упс- в това описание видях Всяка формичка е с индивидуален звук.
- няма нищо такова, или поне моят слух не го долавя. В Джъмбо го има със сигурност по- евтино.

# 219
  • София
ЧРД  на малката сладка Яна! Шу, желая от сърце да ви е жива и здрава, много да ви радва и съм убедена че скоро всичко при вас ще е наред Simple Smile

Веси, честито последно набиране с 2 Wink Най-хубавото тепърва предстои Simple Smile Бъди здрава и много щастлива, мечтай смело и следвай мечтите си !

# 220
Здравейте мамчета и бебчета.Лелее колко много ми липсвате всеки ден си мисля за вас и не съм ви забравила.Поздравявам всички бебоци които вече са на 1 год и техните майки.Много целувки и прегръдки от мен.Габриел почти прохожда и засега е добре.Надявам се скоро да съм пак с вас.

# 221
  • Стара Загора
О хооо Ани добре дошла отново. Как сте. Аз не дойдох за Коледа в Пазарджик както ти бях казала, но дойда ли нали знаеш, че веднага ще звънна да пием кафе!  Hug

# 222
  • София
Честито на всички, чиито поводи съм пропуснала!
stasi8510, мойта шматка налита да ме бие и се хили, като се бориме с татко й.
vikito, Виктория явно има шило в дупето, щото до сега не съм успявала да я задържа на гърнето, евентуално да свърши нещо в него. След закуска, ако не я оставя минимум час да повършее из всекидневната и поиграе, няма шанс да седи мирна в количката. Навън не нося никакви играчки, защото биват изхвърляни по пътя.
Аз бих пуснала поръчка на майтойс, зарибихте ме и съм харесала 2 неща. Пратиха ни и някакъв код за отстъпка, та може да го ползваме. Който иска да се включи да пише на лични. vasida, на предишната поръчка, която пуснах преди 10 дни, не ми направиха 10евро отстъпка, въпреки, че съм нов клиент.
shushi_13, тази маса е любимата играчка на Вики. Абсолютно всеки ден играе с нея
kikoimery, ние взехме чико кей1, защото четох много добри отзиви за него. Возихме я вече 3 пъти и е много доволна
Свекървата дойде, утре ще ви се пооплача и аз...
Приятна вечер!

# 223
Слънце, рожденничката е супер! Много готина прическа има и тя и ти! неприятно това с тортата, но каквото било било!

Кичурите ми станаха супер! Сивички както ги обичам! Понякога ми писва и искам по-късо да се подстрижа, но сега запазих дължината! Чакам Петя да заспи и отиваме с мъжа ми на гости на едни приятели! Добре, че имаме баба!

Лека вечер момичета!

# 224
Шу, ЧРД на Яна!!!   bouquet Да има прекрасно и щастливо детство. Браво, че новините са оптимистични, само така!

Весерина, честит празник и на теб.   bouquet

Нашето празненство мина много весело днес, но точно като дойде време за тортата и рожденичката реши да си пореве малко, явно се поизмори. Сега ще кача малко снимки да ни видите

Слънце, страхотни сте

Ето ни http://martenichki.snimka.bg/holidays/rojden-den.458385.17392290

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 21:21 от sia

Общи условия

Активация на акаунт