Радослав, Мария и Константин - днес празнуват първият рожден ден!!!!

• 36 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Скъпа Тони, Свате, честит рожден ден! Не ме бива особено много в пожеланията, но мисля, че ако се сбъдне едно - да си щастлива - значи имаш всичко: здраве, щастие, радост, добро семейство и приятели  Hug

Мацки,искамда ви питам нещо Thinking-за домовите книги.Тук чак сега ще ги попълваме CrazyТа значи ние сме на квартира с мъжлето,но не сме подписвали договор с хазяите Whistling и се водим на адреса на мъж ми Rolling EyesСпоред вас в коя книга трябва да ни впишат,в тази на адреса на мъж ми,или в тази дето е квартирата Crazy newsm78????????

Много интересен казус, ще ми е любопитно и на мен да прочета разсъждения. В бланките за новата домова книга има място, където се отбелязва и "основанието" да живееш в този имот, напр. договор...

# 256
Честит рожден ден Тони!!
Жива и здрава и много обичана!!!

Шуши, аз не преварявам отдавна. Борис изобщо не я пиеше така водата - пропи вода, откак почнах да му давам мин. вода, по-точно изворна на Девин, аз му давам. Харесва я и си пие вече водичка много добре, а преди не близваше.
А за цикъла - мен ме споходи два месеца подред, но преди доста време, от тогава ни вест ни кост от него, гинеколога каза че било нормално да е такъв странен, щом още кърмя. Но иначе не беше обилен - нормално.

# 257
Благодаря ви момичета - искрено ме радвате! Hug Hug Hug

Есме, благодаря ти за изказаното мнение за сушените плодове - прочетох и аз из нет-а, че няма опасност, ако са без костилки. Peace За захарта в десертите - ми аз не и давам десерти, щото тук детски кухни няма и всеки си готви за бебето... така че, ако не вижда как баща и набива шоколад може ида я опазя поне до 3-4-5 години...дай Боже. Praynig

shushi_13, аз не забелязвам някаква промяна сериозна в моят цикъл, само дето и аз като Цветка пропуснах 2 не последователни месеца, но пък било нормално и според моят гинеколог. Аз пропуснах веднага след операцията единият път, предполагам защото след това си кърмих активно, но от миналия и този месец всичко е наред и пак е редовен. Peace

Нани, и на мен ми е много интересно да прочета какво са ви посъветвали...къде - в общината може би?!?! Ние имахме леко сходен проблем, за който обаче тук ни задават въпроси... В апартамента в София където купихме и направихме за нас аз се водя на постоянен и настоящ адрес, Рая също, но мъж ми се води само на настоящ адрес, защото постоянния му е в центъра, където си е неговото жилище от дете. В България нямахме проблем, но понеже в личните карти стои постоянния ядрес и тук в общината ни питаха дали живеем на различни места в България?!?!  #Crazy Та докато обясним ни гледаха странно. Mr. Green

# 258
Тони,Честит Рожден Ден!!!Искрено ти желая много любов,здраве и усмивки!!! HugИ все така чаровна Wink!

Хаха,Нинче,ама че мило посрещане! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 11:17 от АлЕкС-мама

# 259
Ох, откъде да започна незнам....то много празнуващи, много нещо! Mr. Green
Първо, да честитя първия рожден ден на малката Яна!Да расте здрава, умна и щастлива!  bouquet
Честит рожден ден на Веси!Всичко най-хубаво ти пожелавам!  bouquet
Честита годишнина на Слънцето!!Още дълги години да празнувате и да се обичате!  bouquet
Честит рожден ден на Тони!Да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet
Честит Св.Валентин и Трифон Зарезан на всички празнуващи!Честито и на всички нови зъбчета, прощъпулки и т.н.... Hug
Аз снощи се завърнах от София, изкарах си много добре, чудесно бих казала! HugИ конференцията и партито бяха супер, на самото парти ни пяха Теодор Койчинов и Нора от Мюзик Айдъл, водещи бяха Любо Нейков и Руслан Мъйнов(страшен смях беше с тях) Laughing а черешката на тортата бяха Андреа и Камелия, като Камелия направи невероятен купон!Снимах се с нея, после ще кача снимки във ФБ! Peace
За срещичката какво друго да кажа, освен че беше супер да се запозная с Крисче и Вероники(специално да благодаря на Вероники и мъжа й, че ме оставиха на гарата!  bouquet)Времето мина неусетно в приказки, че даже си поръчвахме и по още нещо за пиене... Laughing.Мария на Окич е невроятно сладка, много ме накефи как си изпапа всичко, душичката! Heart Eyes
Аз като се прибрах да ви кажа как ме посрещна Радо-както си стоеше, като ме видя почна да пълзи бързо-бързо и се изправи по краката ми и протегна ръчички да го взема! Heart EyesСлед това ме гушна и почна с ръчички да ме пипа по лицето, а накрая ми удари и една целувка! Hug

# 260
  • София
Честита годишнина на slancetoo!
Честит рожден ден Тони! Здраве, любов и късмет, моменти пълни с усмивки!  bouquet
Разби ме с тази торта, веднага си поръчах на миличкия, да не се прибира без ягодова торта   261uu
Бодливка, много готин пост, но и на мен, като на Есме В., не ми идва да се прощавам  Rolling Eyes Дали пък не сме безгрешни  Mr. Green
Сега обещаното оплакване  Tired Незнам зъби ли са, кво ли, но Виктория вече не реве, а се дере, тръшка, треска си главата в решетките на креватчето и т.н. След 2 безсънни нощи, последва 1, в която заспа към 1ч и се ококори в 10ч. След това пак 2 почти безсънни и 2, в които се наспахме. Ужасна работа, а ни зъб, ни чудо. Относно кърмата и количеството й зависещо от предлагането, аз съм случай, в който явно вече е намаляла и не важи първото  Naughty Неможе след цяла нощ кърмене, последвало усещане за празни гърди и болки даже, да изпие 170мл АМ  #Crazy
Вчера срещичката мина почти неусетно. Мария на oki4 е най-послушното дете и си хапва с голям апетит. Нинчето е страшна душичка  Hug veroniki и мъжа й го раздаваха безгрижно без деца, като мен и миличкия  Whistling Между другото филма "Агент под прикритие" е леко и приятно филмче  newsm10
Ще напиша и тук, трябва да се впишете в книгата, къдете живеете в действителност. В нашата кооперация сме 6 семейства. Има 1 чужденец и 3-ма провинциалисти, които също са вписани в книгата. Софиянците, всички по лична карта сме регистрирани другаде, но също се вписахме тук. Съсед е изчел доста нормативни документи и каза, че трябва да е така  Naughty
Явно аз ще пускам поръчката на майтойс. Желаещите да се включат нека пишат на лични. Колкото повече се съберем, толкова по тънка доставка  Mr. Green
Хайде приятен ви снежен ден  Hug
Пак няма да излизаме  Tired

# 261
  • София
Тони, честит рожден ден! Желая ти много здраве, любов, късмет, хубави емоции! Бъди щастлива!   Hug Heart Eyes  bouquet

# 262
Честит Рожден Ден,Тони!Здраве, и успехи в начинанията!

kris4e,Eсме все някога има и първи път за прошката.. Wink В родата и семейството ни този празник се тачи много,и добре че го спазваме-каквито сме си темпераментни не е имало година без да сме съгрешили един към друг. Mr. Green

Вчера се разбихме от гостита и маси,в баща ми беше много весело а от свекитата се прибрахме в 22ч.Страхотно се забавляваха децата, а Ади за първи път участва в "амкането" на яйце и баница(халвата я пропуснахме  Simple Smile) Баща ми пак се изхвърли с подарци,ама той си е такъв.А какви чорапи за децата имам от него.. в опаковка по 3(три) броя,едноцветни но различни цветове!Пише че са произведени в Кипър,такава ли е новата мода-с различни чорапи?! Crazy
Като прехвърля снимките ще кача.

Та значи ние сме на квартира с мъжлето,но не сме подписвали договор с хазяите Whistling и се водим на адреса на мъж ми Rolling EyesСпоред вас в коя книга трябва да ни впишат,в тази на адреса на мъж ми,или в тази дето е квартирата Crazy newsm78????????

Tук и тук има инфо по въпроса.
Добре,че вече сме в къща-нашия домоуправител освен че не водеше сметките както трябва,надписваше суми и мъж ми редовно го ревизираше. Twisted Evil Tired

Днес съм абсолютен неадекват,заспи ли Адриана лягам и аз! Tired

# 263
Тони, ЧРД и от мен!!! Да си жива и здрава и много хубаво да празнувате   bouquet

Аз да ви кажа миналата седмица пуснахме рутинните изследвания на Лора за една годинка - кръв и урина. Ами хемоглобина и е на границата, доки каза че няма нужда от допълнително лечение, само да и давам жълтък и месо. Ами аз и ги давам непрекъснато, каза че е така защото е по-рано родена newsm78 това много ме учуди. Та въпросът ми към мамите с по-рано родени деца - преди термин, и при вас ли хемоглобина е така нисък? И изобщо каква е връзката, не мога да разбера?  newsm78 newsm78

За домовата книга, не сме написали децата в нея, никой не ни го е искал. Регистрирани са само в общината, май това е напълно достатъчно.

Роси, тортата ни е от `Неделя`. Освен, че беше хубава, беше и доста вкусна. Аз тези торти, както и от Лагуна са ми най-любими и за празници от там поръчваме, обикновено ги редуваме двете фирми - избора е огромен.

Тони, много е възможно Рая да не яде шоколад, ако не вижда баща си. При нас Боби все още не яде шоколад, просто не го харесва, нищо че аз съм му голяма фенка, но също не съм яла пред него. Виж с бонбоните и то желираните нещата са доста по-различни. Не знам кое е по-вредно.

Честито на всички поводи, дано не изпусна някой!

# 264
  • под кривата круша
Тони, честит празник  bouquet И мен не ме бива много в честитките, но от сърце ти желая да сте живи и здрави ти и семейството ти и да се гледате и да си се радвате едни на други!
Тъкмо се връщам от кухня и само ще споделя как за преден път съм изненадана от българската представа за точност. Що ли се изненадвам още, и аз си се чудя. Значи, досега заради лошото време мъжа ми ходеше да взема храната, от 3 дни отивам аз и все към 12-12.30. Аз съм си виновна де, защото на вратата си пише, че кухнята отваря в 11.30, прочела съм го, но съм запомнила 11.00, вероятно защото купоните ги продават от 11. Та днес приспах малката и потеглих, викам си екстра, 11.10 съм там. Отивам аз и се оказва, че в 11.10 вече съм трета, при това хората си знаят, че отваря в и половина. В 11.15 вече бяхме 10 човека. Аз ли не съм наред Thinking, ама си мисля, че 10 мин. по-рано е също толкова ненавреме както и 10 мин. по-късно. Става много бързо, не съм чакала повече от 10 мин. и не разбирам има ли сми да кукна половин час по-рано да си го изчакам само за да се каже, че съм първа. Същото както при лекарката-започва работа от 8, а пенсионерите клечат там от 6.30 и като отида в 8 вече съм десета. Ми това е май.
Хайде, хубав ден от нас Simple Smile

# 265
  • София
Шуши, споко,аз също съм с много дълъг и обилен цикъл откакто ми дойде за пръв път преди много месеци. Гинеколога каза, че е нормално.

# 266
Здравейте!
ЧРД на Тони - много здраве, щастие и любов ти желая newsm67
Браво на хубаво изкаралите вчера.

Аз да ви кажа, въпреки надеждите днес съм отново зле - едва се влача. Имам температура, а кашлицата...гърдите така ме болят, както и главата от толкова напъване да кашлям. И както писах вчера съм сама. Така ме е страх да не го заразя Алек. А и до лекарката не мога да стигна, че времето тук е ужасно - не е спирало от снощи първо дъжд, днес сняг.
Добре, че една съседка се нави да гледа Алек за 10тина минути, за да отида до кухнята. Днес за първи път ще ядем от там. Да ви кажа - хубаво, супата е ок, ама за второ има боб, а десертът е какаово кремче #Cussing out. Не знам, ще му дам само супата днес. Във вашите кухни дават ли такива работи за ядене?
Това е от нас, малко негативен пост се получи, за което се извинявам Hug

# 267
  • София
И аз да се оплача малко  Embarassed снощи свекър ми е направил почти успешен опит да се задуши и да запали къщата като е заспал, докато готви  Twisted Evil В момента вкъщи мирише непоносимо, по пода  Shocked и по шкафовете можеше да се пише - така бяха наслоени с нещо, не искам и да си представям какво е било, ние се прибрахме като вече правеше опити да проветри  Close Close Twisted Evil Цяла сутрин мия и търкам. Да не говорим, че ми се струва, че дишам сажди  Close  Tired Не се научиха тези хора да внимават като вършат нещо. И на свеки й се случва често да загори яденето, но чак дотам не е било.  Crossing Arms Tired Уф, прекалих с мрънкането  Embarassed
И да не е съвсем мрачно - хвана ме терската за рд, малко късно май, но  Embarassed Още не съм избрала торта, и аз зяпах в нета. Най-вероятно ще се насочим към Лагуна  Thinking И за срам - още се чудя дали да е в клубче или вкъщи.  ooooh! Вчера ходих да видя дали там, където обмислям е свободно - засега е. Ще видим  Crazy

# 268
  • Варна
Тони, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и щастлива!
Вчера и за мен денят беше посветен по-скоро на Св. Валентин, отколкото на прошката. Имам проблеми с родителите ми и не намирам сили в себе си да им поискам искрено прошка (по-скоро те трябва да поискат от мен). Миналата година Сирни заговезни беше точно на 01.03 (тогава се роди Симона)
В нашата кухня днес храната закъсня с 15мин, а там става страшно течение (в допълнение към буреносния вятър във Варна) и като се върнах, бях цялата скована. Сега съм с температура 38'. Направо ми иде да ги съдя #Cussing out Как не се научиха на точност, особено като става въпрос за малки деца (имаше и майки с колички).

# 269
  • София
rossykv, тъй като съм ценител, от значение е не само визията на една торта, но и вкуса. Лагуна и Неделя са ми малко сметанови, което не покрива критериите ми за специалисти в сладкарството. Горещо препоръчвам Маркрит. Най-добре посетете трите сладкарници и се убедете сами  Simple Smile
Есме В., пенсионерите висят пред кабинетите с часове по рано, защото със сигурност им е по-топло отколкото вкъщи на спряно парно. А и си става раздумка с наборите. А защо в случая трябва да чакате ред? При нашата доки, бебета и деца са с предимство  Naughty
Аааа за крустите, преди баня мазахме със зехтин, изресвахме с гребенче и почти изчезнаха  Party
Всички болни да се оправят бързо  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт