Радослав, Мария и Константин - днес празнуват първият рожден ден!!!!

• 36 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 285

Thinkingкато ви чета повечето вземате от кухнята, а има ли такива като мен, които дават основно бурканчета? Аз още не съм записала кухня, а и не знам дали ще мога, че не се водим в Несебър по адрес, пък и моето дете кой знае дали ще яде, много пъти ми бойкотира моите, не че готвя лошо Twisted Evil.

има има Laughing само на бурканчета сме и ако от време на време му сготвя нещо, но не е фен на манджите ми ooooh!

Тони, честит рожден ден, много щастие, късмет, успех навсякъде и във всичко bouquet
Честити годишнини на Дез и на Кикоимери Hug
СЗА, няма ли да се включиш да споделиш как върви подготовката за рождения ден Peace
Ели, моята прическа е такава, но не с толкова голям бретон, сигурна съм, че ще ти отива Hug
Веси и аз мисля да направя такива празнични неща за рождения ден като балони, шапки и всякакви такива украси Grinning
А Боби не го мислете, все някак ще се оправи, той вече е голямо момче Laughing
Евала на Оки4 и на Цветка за майсторските  умения в кухнята. Мен в десертите не ме бива хич, та затова не смея и да пробвам, но винаги съм ценяла домашно направените торти - и са по- вкусни, а и винаги са уникални  chef
Ей, много сладки рожденничките Heart Eyes

# 286
  • София
 Докато не е свършил деня, честит рожден ден, Тони! Жива и здрава! Всичко друго, мисля, си го имаш.

# 287
Аз все чета и забравям да се отчета от прощъпулника.Мойто чадо механик ще става-от всичките чудесии дето му наредих,той гаечния ключ хвана. Mr. GreenЕ поне ще поправя вечно счупената ни кола... Laughing

Elg,и на мен ми хареса много прическата! Peace

А Кикоикрис къде забегна?Нещо ми се губи. Naughty

# 288
  • София
~Elg~, финна, финна, но дупето явно й тежи  hahaha
Тази прическа не ти ли издължава някак си лицето  Thinking , то зависи какъв ефект търсиш ти де. Знам, че бретон отива на хора с по-обли чела.
veselina_s_p, то си ми личи по формите, че обичам да папкам   261uu
Мечо Пуух, аз давам главно бурканчета, от време на време някое постно домашно пюре
Миналото лято няколко пъти си взимахме уникални щрудели/даже и за София, като си тръгвахме/. На тази улица, която идва от кръговото и стига долу до моста, имаше 2 щанда със сладкиши. Незнам дали извън сезона работят, но ако да, не е да нямате избор.
АлЕкС-мама, щерката на една дружка също хванала ключа, та обяснявах на баща й как трябва да й купува авто сервиз, че не върви мома механик  hahaha

# 289
  • София
Thinkingкато ви чета повечето вземате от кухнята, а има ли такива като мен, които дават основно бурканчета

Има, има  Peace

# 290
  • Костинброд
 baloni baloni baloni baloni baloni baloni bdbaloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni
                                     ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НИКОЛА!!!!
Пожелавам здраве и безгрижно детство.SZA-честито!Весел празник  bouquet Hug  bouquet

Момичета сигурно съм досадна но ви моля отново за стиснати палци.Този път за мен,защото започвам изследвания за доказване или отхвърляне на най-страшната диагноза.
Лек ден.

# 291
Честит рожден ден на Никола! Да расте здраво и безгрижно дете!
Като гледам съм пропуснала да честитя и рождените дни на Яна и на Лора, ама нали бяхме по пътищата тогава, за което ще ме прощава! И те да са живи и здрави, другото само ще се нареди! И да носят много радост на мама и тати!
Честит рожден ден и на ДУМА! Всичко най-хубаво ти желая, сбъдвай мечтите си и да слушаш Тео! Wink

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 19:26 от stasi8510

# 292
  • София
Аденис, стискам палци, обаче ти запомни, че няма най-страшни диагнози. Диагнозите стават най-страшни, когато човек се предаде.  
Честит рожден ден на Никола (Гюзелев)! Laughing Здрав, щастлив и гласовит!

Качих една снимка на първите стъпки на Илийката по пътя на Йордан Йовчев. Ей, много го харесвам този мъж! Grinning Това е лоста, на който се набира батко му, обикновено.http://martenichki.snimka.bg/children/martencheta-prez-fevruari- … g.473836.17430111

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 08:47 от Дърта маймуна

# 293
Здравейте,

Честити последни месечинки и на днешния отбор!!!

ЧРД на Никола!!! Да е здрав, много щастлив, много обичан и да носи много радост на мама и тати!

ЧРД на Дума! Да си все така здрава, красива, щастлива, обичана и много радости от тримата мъже!!!

Аденис-  Praynig

За РД- аз повече се вълнувам от посрещането с децата вкъщи. И аз съм замислила балони и шапки и т.н. Тортата най-вероятно ще е в последния момент.

за прическата ми- мерси за отзивите. Крисче, аз си ходя с бретон и ми е добре. Сега се чудя кой ден да се измъкна, че мъжо не дава толкова късо.  hahaha

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 09:03 от ~Elg~

# 294
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Никола. Много здраве и безгрижно детство му пожелавам.
Аденис - мисли позитивно за да не дърпаш дявола за опашката  Praynig

# 295
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДУМА!!!  Hug
Много любов, щастие и късмет   Grinning

Аденис  fingerscrossed  Praynig

# 296
  • Стара Загора
Диде и тук честит рожден ден.  Всичко най,най,най,най най...... ти пожелавам

# 297
  • София
Честит първи рожден ден на Ники! Да е здрав, послушен и много щастлив! СЗА, честит празник!   bouquet Hug Heart Eyes

Диди, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана, все така слънчева! Желая ти много щастие с любимите хора! Весел празник!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 298
Ау имаме си рожденици и днес....

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА!!!! Много здраве, весело и безгрижно детство и най-доброто дете на мама и тати! SZA, знам, че празникът ще е прекрасен - очакваме снимки! Hug

Дума, Честит рожден ден и на теб, мила!!! Много здраве, щастие и радост да ти носят всички в къщи... прекрасен празник и на теб днес!   bouquet

Мънки, Илийката е просто уникален....да му намачкаш малкото сладко дупе.Simple Smile

Аденис, имаш стиснати палци и от мен! Praynig

# 299
  • Варна
Честит рожден ден на Никола! Да е здрав, умен и щастлив за гордост на родителите си! СЗА   bouquet
Честит рожден ден и на Дима! Да е най-щастливата майка и жена на света!
Аденис, с теб сме!
Аз се чудя как да се завлека до аптеката, за да си купя антибиотик, че съм със зверска гнойна ангина. Чувствам се като парцал, но поне Симонката ми съчувства и не мрънка много. Успокоявам се, че все пак е по-добре аз да съм болна, отколкото някое от децата.

Общи условия

Активация на акаунт