Радослав, Мария и Константин - днес празнуват първият рожден ден!!!!

• 36 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
...

И един бърз въпрос: целина (глава) слагате ли в домашните манджи? Или трябва да е стръкче?  newsm78
Аз слагам и корен (глава)  Peace

# 31
  • Стара Загора
Ако не може да се променя заглавието ще променям надписа в началото на темата ни над колажа.
Ние се върнахме от консултация и резултата ни на 1 година е 9 кг. и 74см. Според лекарката на 1 год. рожденното тегло се умножава по 3 и Симона си била баш, но на мен все малко ми се струва! (сравнявам с Митко затова - той 9 кг. ми беше на 2 години)
За колаж със торта и аз съм навита - ще чакаме докато дойде и април за да може и на Вики да има снимка!

# 32
Привет в новата тема!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛАТА СИМОНКА!!!!!!!!!!!!!!!!  newsm59 newsm38  bigdance2

И на мен много ми допадна идеята със заглавията, дано е осъществима!

Тони, специално да те успокоя, има надежда за кръста ти  Mr. Green - аз вече спокойно(или почти) мога да си седна на дивана и да гледам София как си обикаля навсякъде.Дори да вървя след нея( ако излезне от обсега на полезрението ми), не съм наведена и не ме боли кръст. Общо взето беше кратък този период на стабилно прохождане.

Роси, ти нали питаше кога могат да се изправят сами, без да се държат или подпират за нещо - Спфия от 2-3 дена го прави.Както седи на килима, вдига дупето, застава на 4 крака за малко и се вдига. Почти винаги успява. Ама почти  Laughing - за това челото и е в синини  Crazy А любимото и място е банята. А кака и няма навика още да се затваря и вчера след като стана от тоалетната, София отиде и вдигна капака да види дали не и е оставила нещо интересно там  Joy Умряхме от смях.

Иначе много неща прави и разбира, ама не ми се изрежда, то повечето дечица ги могат.Новото е, че като я питам на колко е годинки и показва  с едно пръстче, колко голяма ще стане също, а сега се учим да духаме, ама нещо не много успешно.

Иначе навън не желае да седи в количка, ама хич, така че си вър:вим почти през цялото време. Вчера си направихме страхотна разходка на снега с шейната час и половина, дърпах ги 2-те с кака и и без ръце останах, че после и изринах цялата пътека пред блока, че никой няма да се сети, а 2-те ме чакаха отстрани. Добре, че София поне в шейната седи повечко. Иначе не пропускаме разходка, най=много един ден да не излезнем, ама на другия задължително сме навън. Вие как издържате да не излизате, не знам, ама аз се чувствам адски зле, ако пропусна.

После ще кача и снимки от вчерашната снежна разходка, че София се събуди, а после ще ходя на фризьор  Flutter

# 33
  • София
 Аз преди време купих чорапи с подметки, но му бяха огромни на Тео и така си висят в шкафа. Обувам му чорапи с гумени букви отдолу и не се пързаля с тях (в Даяна и Ники имат на The Children`s Place и цената е 1.50лв. - силно ги препоръчвам за дебелокраки дечица като моето, нямат стегнат ластик, който да ги стиска и стигат до коляното като се развият). Скоро му взех пантофки от естествена кожа и съм страшно доволна - всеки ден е с тях откакто ги имаме. ТУК има по-голямо разнообразие
 Като споменах Даяна и Ники се сетих да споделя, че има анцузи (горнище с цип, долнище и тениска) за 16лв.

SZA, вземи се в ръце и бързо се оправяй, че рожденик те чака  Wink

# 34
Здравейте,

ЧРД на Симона!!! Да е здравичка, много щастлива, много усмихната и още повече да радва мама и тати!!!

Кикоикрис- честита ви годишнина. Аще много по толкова.  bouquet

Аз да се оплача- както се возихме с шейната, от една стряха падна снях право на лището на Елия. А тя милата спеше. Слава богу нищо и няма. Само дето аз чак сега се разтреперих. От цялата далавера най много утре да ни избие зъб.  Joy

За колажа- явно тук с гласуване и подмотване не става. Един да отцепи кога и какво се прави, пък които иска да праща и да снима.

# 35
Вероники, мерси! Между другото, гледах много хубави пантофки с твърд борд отзад на една испанска фирма, магазинът е на входа на Южния парк, съвсем в началото на витошка, но не помня как се казваше  Embarassed Продават и сръбски обувки в същия магазин. Има много хубави за всякакви детски възрасти. Ники у дома ходи или по чорапи, или с обувките на Колев за прохождане.

Никита, и ние така с разходките, но покрай боледуването сега не сме излизали три дни и се чувствам като затворник. Я да те питам, след като ходи София навън, какви ботушки си й взела и доволна ли си?

И Ники от две седмици показва пръстче като го питаш на колко годинки ще стане и казва "Та" (демек една Simple Smile).

# 36
Честит първи рожден ден на Симонка! Да ви е жива и здрава и да ви радва много!   

Честита годишнина и на kikoimery! Много любов ви желая!

За колажа чакам да кажете. на мен лично ми харесва идеята с тортите.
Никита и Никол не седи в количката само като отиваме на далеч иначе пред блок излизаме без количка.
За рожденият ден на Никол не знам още какво да правим.Пада се в понеделник ,а нашите роднини и приятели  са на работа,а да го празнувам на друга дата не ми се иска. Може да съберем само дечицата от квартала. Не сме решили още.
СЗА моля те дай линк към рецептата за детската торта. Ако не те затруднява разбира се.

# 37
Аз за РД на Радослав съм много развълнувана.... Laughing вече почти му е нагласен тоалета за РД, остана обувки да купя.Днес ще го водя да го подстригват, че миналата седмица не успях.Чакам пратка от Ларедута с мои дрехи,които мисля да облека за снимките и партито.На баща му също трябва да вземем фланела... ThinkingОбиколих миналата седмица всички сладкарници в града и разглеждах албуми с торти.Реших вече откъде ще я поръчам. Peace Много го чакам тоя ден, да знаете, страшно много се вълнувам!Имам още задачи да свърша, но затова малко по-нататъка! Hug

# 38
Asturiana, нямам линк, имам я на ЛС от една майка от форума преди 5 години Simple Smile Ето я, като аз смятам да заменя орехите с фини овесени ядки и евентуално към крема да добавя или извара, или да го направя с банани и извара (и ябълки евентуално):

Захраних с масло и орехи през 12-тия месец, точно заради тортата Simple Smile Направих смес за таралежки - масло, смлени обикновени бисквити, смлени орехи, малко стафиди, канела и малко вода - всичко на око, да стане достатъчно гъста смес. От нея си моделираш произволна форма - аз избрах заек. Направих го на 2 етажа - нещо като 2 блата, с банани по средата.  Кремът го направих по идея от Ива - сварени на пара и пасирани ябълки - оказа се много добра идея, много вкусен крем Simple Smile Отгоре украсата е от плодове, кокосови стърготини, смлени орехи и сладко от шипки - с много фантазия Simple Smile Андреа хареса тортата и си хапна порядъчно от нея. Отзивите от гостите бяха също добри, ама те не са показателни Simple Smile

Първият рожден ден несъмнено е голямо вълнение за мама, но детето почва да се радва чак след 2-3 години, а претенции да има към 5-тата Simple Smile Аз много се вълнувах с Гого, сега някак вълнението е по-умерено. Купих му една ризка от FOX миналата седмица, много сладка, и ще го наглася с нея и дънки. Още се чудя за обувки дали да купувам нови или да си ходи с наличните...  newsm78 Затова и питам за отзиви за ботушки!

# 39
Благодаря ти много СЗА!

# 40
Да призная и аз, след като има друг престрашил се вече - и мен не ме е хванала треската още за 1вия рд  Embarassed , не знам защо. То ние имаме и време де.
А от чорапките с подметка аз хич не съм доволна - свличат се и си ги настъпва, имаме три чифта и така и не случихме на свестни  Rolling Eyes

Точно поради същата причина сега отивам да купя едни "златни"пантофи на Рая за прохождане.

Ще се включа по-късно по темите, че тя пощуря,  пък имам какво да пиша. Embarassed

# 41
Честит рожден ден на сладката Симонка! Да расте здраво, щастливо и весело дете! Весел празник!

Ние до сега бяхме на детски рожден ден на една наборка! Изкарахме си супер само дето на Петя и се доспа много и се прибрахме набързо! Купихме на рожденничката от Джъмбо една много изгодна лятна количка, че тяхната е една тежка комбинираната! Чудя се да не оборудваме ли и Петя за нейния рожден ден с такава!

Зеленкото беше питала за столчета за хранене  преносими! Ние купихме на Петя преди месец едно преносимо на Фишър прайс за около 60 лв! Имаше и подобни, но забравих марката за около 35 лв пак в Джъмбо! Даже аз щях да взема по-евтиното, но мъж ми предпочете другото!

Да ви се похваля, че моето момиче лази от петък! Вашите дечица вече повечето са проходили,но нашата мацка едва сега надигна гъзето тежко! От миналата седмица си хапва от кухнята и много и допада храната!

Пожелавам лек и приятен ден на всички!

# 42
  • под кривата круша
22, и аз слагам целина от доста време, напоследък по-често корен. Четох, че съдържа природен натрий, което е много по-добре от трапезната сол.
Иначе ние от 2 дни сме на кухня-е няма такова облекчение! В тази връзка искам да питам другите, които "готвят" от кухня, давате ли допълнително жълтък?  Гледам, че в основното вече 2-ри ден има доволно количество натрошен и се чудя да давам ли допълнително.
И друго-давате ли пшеничен зародиш и пълнозърнести продукти? Нещо много противоречиви препоръки намирам. То и за цялото детско хранене е така де Thinking

# 43
# 44
Честит рожден ден на сладурката Симонка, да расте жива и здрава, много усмихната и да радва мама и тати. Слънце, весел празник и да нацелуваш госпожицата/още веднъж, сигурно вече е получила много целувки/.

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 16:19 от vikito

Общи условия

Активация на акаунт