И един бърз въпрос: целина (глава) слагате ли в домашните манджи? Или трябва да е стръкче?

А любимото и място е банята. А кака и няма навика още да се затваря и вчера след като стана от тоалетната, София отиде и вдигна капака да види дали не и е оставила нещо интересно там
Умряхме от смях.

).
Обиколих миналата седмица всички сладкарници в града и разглеждах албуми с торти.Реших вече откъде ще я поръчам.
Много го чакам тоя ден, да знаете, страшно много се вълнувам!Имам още задачи да свърша, но затова малко по-нататъка!
Ето я, като аз смятам да заменя орехите с фини овесени ядки и евентуално към крема да добавя или извара, или да го направя с банани и извара (и ябълки евентуално):
Направих смес за таралежки - масло, смлени обикновени бисквити, смлени орехи, малко стафиди, канела и малко вода - всичко на око, да стане достатъчно гъста смес. От нея си моделираш произволна форма - аз избрах заек. Направих го на 2 етажа - нещо като 2 блата, с банани по средата. Кремът го направих по идея от Ива - сварени на пара и пасирани ябълки - оказа се много добра идея, много вкусен крем
Отгоре украсата е от плодове, кокосови стърготини, смлени орехи и сладко от шипки - с много фантазия
Андреа хареса тортата и си хапна порядъчно от нея. Отзивите от гостите бяха също добри, ама те не са показателни
Аз много се вълнувах с Гого, сега някак вълнението е по-умерено. Купих му една ризка от FOX миналата седмица, много сладка, и ще го наглася с нея и дънки. Още се чудя за обувки дали да купувам нови или да си ходи с наличните...
Затова и питам за отзиви за ботушки!