Радослав, Мария и Константин - днес празнуват първият рожден ден!!!!

• 36 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Честити последни месечинки на Ангела на kikoimery и на Теодора на Есме Вихронрав!
Да са ви живи и здрави дечковците, много да ви радват и да имат прекрасно детство!

http://www.youtube.com/watch?v=T2EAxyTkgwg&feature=related

Честит Рожден ден  на Борис на cvetka_koketka!

С Марти сме много по-добре и днес заминаваме за Банско за седмица! Ако няма нет там, ще ми липсвате за седмица!
Дано временцето да е хубаво и да постоим на въздух, че с Мартинко не сме излизали от седмица!

Желая ви прекрасна неделя!

Стаси, мерси поправих си поста - ма то пусто паника преди заминаване Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 10:43 от Rila

# 496
Rila, Борката на Цветка днес има рожден ден, не месечинка! Да е жив и здрав и много да радва мама и тате!  bouquet

# 497
Благодаря за пожеланията  Heart Eyes

Ето ви малко от днешната торта, лично правена от мен  Crazy

На обяд ще се събираме в ресторант, а малкия сега заспа като по поръчка, после да е бодър за партито. после ще кача  и снимки.

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 10:11 от cvetka-koketka

# 498
ЧРД на малкия Борка, да е жив и здрав и да има слънчево детство!!! smile3525
Цветка, тортата ви е невероятна, поздравления за умението!

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 10:27 от sia

# 499
Честит първи рожден ден на Борката, да порасне здраво и усмихнато дете

Тортата е много весела и изглежда многоооооооо вкусна  newsm38

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 10:30 от kikoimery

# 500
 Цвети, ти ли си правила тази торта? Направо е невероятна! Браво!

# 501
Аз я правих да. Бисвитена е, ама трудно докато направя двата етажа, че бисквитите са трошени, не е редена. Но много добер се получи, де. С подръчни материали  Crazy Сега ще я видим на обяд как е станала на вкус, но на външен вид я докарах, няма да ме е срам в ресторанта  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 502
Честит рожден ден на Борката и от мен!  bouquet Да расте здрав, умен и послушен!Цвети, честито и на вас, а за тортата-нямам думи, невероятна е!  bouquet
Ние отсега започнахме с подаръците- Laughing на майка една братовчедка й била на гости и оставила подарък за Радо! bowuu
Нямам търпение да гледам снимки на нашите рожденници!

# 503
Здравейте,

ЧРД на Борката!
Да е здравичак, много щастлив и усихнат както сега, да има едно прекрасно детство и много послушни мама и тате!!!

Цветке- признала съм те.  Hug Аз ако направя такава тота после ще ме е яд да я изям. Много е хубава.

Честити последни месечинки на Али и Теди.

# 504
  • София
Честит рожден ден на Борката! Да е жив и здрав! Че ще е горд и щастлив с толкова талантливи мама и татко е ясно Wink Hug Цветка, честит празник!   bouquet  bouquet  bouquet  Hug

# 505
Честит Рожден Ден на Борката!!!Да расте жив и здрав,усмихнат и послушен!Все така да е гордост на мама!!!

Честита радост,Цветка-кокетка!

# 506
Честит,рожден ден на Борис,да расте здраво и щастливо дете newsm38 newsm59
Тортата е страхотна  smile3501,аз не ги умея тези изкуства  Embarassed
Искам да честитя на патерица на всички рожденници   bouquet
Отдавна не сме се включвали,все сме някъде,а и Крис не ме оставя за секунда  ooooh!
Да се похваля,че ни изби първото зъбче  newsm68,не можете да си представите колко съм хепи  Grinning,не знам дали печелим класацията,гледах на първа страничка само 3 бебока останали  Whistling
Вече ходим стабилно,още не съм направила прощъпулника,но тия дни ще е  
Доста неща съм пропуснала,дано да имам време да наваксам  Rolling Eyes
Ох,от 2 часа го пиша тоя пост  Crazy,голямо мрънкане пада  ooooh!

# 507
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИЯ РОЖДЕННИКИ!

Цветке, тортата наистина е страшна!  smile3501

# 508
Честит рожден ден на Борката! Да е жив и здрав!!!
Цвети, желая ви незабравим празник с тази невероятна торта... Браво!!!

Честито и на последните месечинковци - Теди и Али... Другия месец и тях с по една огромна торта да ги видим.Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 19:36 от Tony_st

# 509
Честит рожден ден на Борис!Да расте здраво и безгрижно дете за радост на мама и тати !!!

Тортата е уникална ,но на мен понеже не ми се удава това творчество ще си поръчаме една готова  Embarassed  Добре ,че сега има избор.

Общи условия

Активация на акаунт