Радослав, Мария и Константин - днес празнуват първият рожден ден!!!!

• 36 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета!

Честит рожден ден на София на Никита и на Александър на Елвинг! пожелавам им здраве и много много щастливо детство!Весел празник!

За прекрасните майчета!

А сега да почерпим за здравето на Петя!

Лек и приятен ден момичета!

# 481
Честити Рожден Ден на София, Петя и Александър. Да за много здрави, усмихнати и щастливи! newsm38 newsm59

Аз не съм чела, влизам само да поздравя рождениците.

И ние вече сме в графата яко болни. Яна и Боян са с разтройство и повръщане а Боян е и с температура, а аз съм с възпалено око и ме боли всяко мускулче, дори и на пръстите. За капак сега и на двамата им растат и зъби, на Яна пустите кътници а на Боян почнаха да му растат постоянните. Цветно просто Crazy

# 482
Честита първа годинка на София на Никита,Петя на Зора и Александър на Елвинг!!! Heart Eyes Мили деца,бъдете здравички и ви пожелавам прекрасно детство! Hug

За мамите

Честит първи имен ден и на Теди на Дума, Теодора на Есме, Тео на Вероники и Тео на Бейби мони! Да ви е здраво името и вие заедно с него,и с гордост да го носите!

Дума чакаме снимки от кръщенето! Wink

Животинче ЧРД и на теб!Бъди обичана и винаги заобиколена от истински приятели! Hug

Не съм чела назад,но през уикенда в нас е лудница.. Crazy Днес бяхме семейно на разходка и от сутринта Адриана не е спала изобщо,кака и си реди пъзела и ни приема ни предава,добре че е мъж ми та да посвърша нещо.. Tired Crazy

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 21:36 от Бодливка

# 483
Нинче- аз пък не го знах това за прщапулника. Ама ми е странно как да я пусня и да направи няколко крачки, все си мислех че трябва по така да си ходи.
Та в тази връзка, след обяд не сме си били в количката за повече от 15 мин. 2 часа се разхожда, но хваната за пръсче.
А бе то до нашия РД има време, знам ли, може и да се пуска по често сама вече.

Иначе за пиготовленията, аз хич не съм на кеф. Е купихме си тоалета за Елия, само за мен остана да измисля нещо. Тортата е избрана, ресторанта също, знам вкъщи какво ще сложа на масата. Живи и здрави и това ще мине.

Ние сме с 4 разстящи горни зъба (все още не са избили, но странно им се виждат къдричките) и е рев на всеки кръгъл час.

Хайде от нас  Hug

# 484
  • под кривата круша
Честит първи ден рожден на Алескандър, Петя и София  bouquet Момичета, да са живи и здрави малките мушмороци, и вие да сте живи и здрави да тичате край тях и да им се радвате![/color]
Честит празник и на всички малки и големи именници!
Тичам като финикиец днес, затова така лаконично, че отивам да се приготвям за гости. Целувки на всички Hug Heart Eyes

# 485
 newsm38 Tada ЧРД на Алекснадър на Елвинг, на София на Никита и на Петя на Зора.

С пожелания за здраве,късмет и много усмивки.

# 486
Ей, днес много празнично в темата  Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС, СОФИЯ И ПЕТЯ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЖИВОТИНЧЕ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!   bouquet

Ние днес си изкарахме супер с малката. На обяд се стоварихме на центъра двете с метрото и изкарахме там целия следобяд. Е, друго си е да се видиш малко сред повече хора  Laughing Пообиколихме магазините. Лошото е, че сега мога само да си гледам, ама нищо  Simple Smile Е, обзаведох се с 2 четки за грим  Flutter
Поръчахме и тортата за РД. Последно я избрах от Рицка. Дано да е хубава, защото я избрах доста наизуст  Crazy

А за прощапулката, аз си казах вече, че за мен прощапулка се ходи при прохождане, а не при някакви случайни залитания  Wink Когато бебето се отпусне и само си прави тегел поне от едини до другия край на стаята  Peace Мира и тя прави по 5-6 крачки от 3 седмици насам всеки ден по няколко пъти. Но инициативата за ходенето е моя и аз я карам да ходи. Личи си, че нея я е страх още. Пък до някъде я и мързи, каот гледам  Laughing Щото си знаем лазенето и с него ни е по-лесно.
А това, че като се направи прощапулка ще проходи до дни след нея, сори, но са бабени деветини  Crazy

Да напиша за кандидатстването за ясли, койот не е отварял да проверява скоро. На 1-ви март ще ес обявяват свободните семта в яслите. На 12-ти април ще се слагат входящите номера за новото класиране. На 22-ри април се затваря системата и на 24-ти април излиза първото класиране. Успех!  Grinning

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 21:00 от veselina_s_p

# 487
 За прощапулката и аз съм на мнението на Веси! Все пак е добре детето да е стабилно, а не да прави някакви инцидентни крачки, поне така си мисля, де...

# 488
  • София
В този толкова празничен и пролетен ден искам да поздравя всички, които имат повод да почерпят Wink

ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА МАЛКИЯ ОТБОР ОТ ДНЕС - НА ПРЕКРАСНИТЕ СОФИ, ПЕТЯ И АЛЕКС !!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА ИМ СПОРИ В ЖИВОТА И С ЛЕКОТА ДА СБЪДВАТ МЕЧТИТЕ СИ ! А МАМИТЕ И ТАТКОВЦИТЕ МНОГО ДА ПОМАГАТ, ЗА ДА ИМА РАДОСТ И УСМИВКИ НАВРЕД

Честити рожден ден и на Jivotinche ! Здраве, късмет и успехи да те следват все така. Не спирайте са пъувате и да откривате нови и непознати за вас места Simple Smile

Честито и на всички именици, малки и големи. Да ви се носят и прославят имената в поколенията и все с добро да се споменават!!!

И аз в синхрон с хубавото време, а и след антибиотика, днес вече прогледнах с други очи. Дано всички болести бързо да отминават и да сме здрави и големи и мънички !

# 489
Хайде и аз да се включа с поздравите преди да е свършил този наистина страхотен ден.

Честит Първи рожден ден на прекрасните Петя,Александър и София!!! Пожелавам им  да са много здравички и послушни дечица!!!! Честито и на техните родители!!! 

Честито и на всички малки и големи именници!!! Нека са здрави и си носят с гордост имената!!!!

Jivotinche,ЧРД   bouquet!!! Пожелавамти много здраве и успехи във всичко.

Хайде и аз да почерпя,че племенницата ми днес стана на 4 годинки-сериозна възраст Wink   party023   nbirthday Tada  bigdance2  ura

Пожелавам ви лека нощ и приятни сънища!!!

# 490
  • София
Да се разпиша в темата, носеща днес и нашето име  Blush Heart Eyes , мерси Слънце  Hug Благодаря ви за пожеланията, момичета!  Heart Eyes Нани-В, да е жива и здрава племенницата ти!  
  bouquet  bouquet  bouquet 
Рожедният ден мина добре, виновникът за него се държа геройски, при условие, че не беше спал втори път. Майка му обаче няма глас  Rolling Eyes , много е кофти  Confused Да му се не види, и да се скарам на някой сега не мога  Crossing Arms Mr. Green Снимки - утре.
Лека нощ от мен!  Hug

# 491
Честит рожден ден на нашия адаш Александър, на красавиците Петя и София! Весели и здрави деца да растат за радост на своите родители!

Честит рожден ден и на Животинче - здраве и късмет!

Честит имен ден и на малките ни сладки именници!

Днес оставих Сашун на баща му половин ден и бях на гости по женски. Екстра се бяха справили, тренираме за голямото отсъствие...
Май - май трябва да правим прощъпулка. Нашият бая се пуска и си ходи, по-скоро мен ме е страх и го преследвам.

# 492
  • София
Честити рожденни и именни дни на малки и големи!   bouquet  Hug
Аз съм останала с впечатлението, че прощъпулника се прави на ходещо човече, с идеята същото да си щъпурка безпроблемно за напред.
heli_heli, и аз се зачудих защо все го държиш. Като дойде време да тичат по площадките, немож го настигнеш Wink

# 493
Ееее много празници днес!
Честит рожден ден на Петя и Александър и специално на Софи, макар, че лично отправихме пожеланията си!
Да са живи и здрави, весели, игриви ...гордост на родителите си щастливи!

Днес бяхме гости на Софи на рождения ден, много хубав празник беше, веселие, игри, абе като на рожден ден... Марти много се забавлява. И нас това ни чака. А рожденничката Софи да я похваля цялата в червено, с червено цвете в косите голяма хубавица беше! Ще видите де... Wink
Честит рожден ден на Животинче и на именниците днес, да е живо и здраво името им и с гордост да го носят!   bouquet

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 23:40 от dobro_nastroenie

# 494
Честит рожден ден на Борката! Да е жив и здрав и все така победител във всичко Hug Цвети, желая ви незабравим празник и много хубави подаръци   bouquet
Честити последни месечинки на Али и Теди!
Хубав ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт