Радослав, Мария и Константин - днес празнуват първият рожден ден!!!!

• 36 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Дивена, честито и от мен! Бъди прекрасна и обичана дълги години!

Окич, страхотна торта! Ти ли я направи? Кажи рецепта за украсата! А малката рожденичка определено изглежда доволна от тържеството.

GalinaG24, и вашето тържество не отстъпва!

Elwing, сигурно сте попаднали на новобранка, която се е притеснявала да не излезе, че не си върши работата.

heli_heli, и ние с Митко ще се включим в тази класация. Никакви шансове да утрои теглото си. Ама той не спира да се движи включително и при кърмене! Само докато спи е кротък!

Хубави истории за годежи и сватби разказвате! Някак мило ми става като ги чета. Е, най-много се радвам на тези с пътуванията, че и аз много обичам да пътувам.

Слънце, аз преди не се намесих, защото все пак беше добре да си направиш изследвания, но такива болки в сърдечната област понякога се причиняват от колит или гастрит. Леля ми така се беше изплашила веднъж, но се оказа обострен колит.

# 691
Злати, бъди жива и здрава, все така дейна и енергична!
Пожелавам ти бъдеще по- светло от слънцето, щастливи мигове- повече от звездите и любов по- истинска от самите нас!
Честит рожден ден

Изчервихте ме от похвали, мерси много и пу-пу-пу на щерка ми!
Гале, ама Ивко направо опашки да връзваш- такава коса има! Много са сладки всички на снимките!
Таня Т, украсата е от захарно тесто, рецептата, за което ми даде вероники. Ето я- е 1кг. пудра захар, 200гр. брашно, 50гр. масло и 200мл. вода. Аз обаче слагам повечко брашно, докато спре да лепи тестото. Хубаво е накрая да го намажеш със захарен сироп, за да има гланц.
Шуши, не се бъзикай за спретването на две торти. Повече торти аз няма да правя...или поне не така украсени и толкова големи. А рожденничката така и не пожела да ми уважи творението.

# 692
  • Стара Загора
ЕЕЕЕ Окич благодаря много! Не спиш ти ами дебнеш тука!  Hug
ТаняТ колита и гастрита съм ги минала отдавна, вече съм със язва, но язвата боли по съвсем различен начин!
И така първо да ви почерпя отново този месец. Остарям ей.. макар, че се чувствам млада и зелена още

и да кажа честит рожден ден на Радо, Константин и Мария! Бъдете живи и здрави, много щастливи деца и да радвате и обичате всички!!!

# 693
  • гр.Плевен
Честита първа годинка на Радослав, Мария и Константин! Нека бъдат здрави и засмени, от щастие огрени!
 bdbaloni baloni  cook

Слънце, честито и на теб! Да си здрава и много щастие и любов да те спохождат! Е всеки е толкова стар(или по-скоро млад), колкото се чувства! newsm51  party023

# 694
  • София
Честит рожден ден на Радо и Слънцето! Имам спомени от миналата година, че и там се крояха бъдещи роднински връзки, така че,  Злати, тренирай с готвенето отсега, че за този голям мъж много ядене ще трябва и твоята мома я смогне, я не. Grinning
Живи и здрави да са  Коко и Мария, за радост на мамите и татковците си!  Simple Smile

# 695
  • София
Слънце, честит рожден ден!!!

А също така с най-добри пожелания се обръщам към малките Радослав, Мария и Косьо!

# 696
Здравейте,

Честит 1ви Рожден Ден на Радослав, Мария и Константин!!! Да са вес така здравички, много щастливи, много усмихнати и много да радват мама и тати!!!

Слънце- още веднъж ЧРД.

Галина- дай Боже всеки му такава свекърва.
Аз си тая една надежда, че и моята ще влезе в час. Ей на днес и тя е рожденичка и съм и приготвила изненада.
И аз като теб мисля, че никое пътешествие не може да замени сватбения ми ден. Сега като ми е едно смотано или като мъжлето нещо ме е ядосало, си сдаме двете с Елия пред компа, пускам и диска от сватбата и си гледаме. Колкото и набързо да беше скалъпена за мен е най-прекрасната.

за теглото- по последни теглилки Елия е 9100гр. Ако трябва да го утроява на следващата консултация трябва да е 9750гр  Shocked Това няма как да стане.

# 697
  • Варна
Честит рожден ден на Слънцето! Нека огрява живота на близките и приятелите си и запази силния си дух!
Честит първи рожден ден и на сладурите Радо, Мария и Константин! Щастливо детство и много поводи за гордост на мамите!
Окич, и аз да се включа в похвалите за прекрасната торта и още по-прекрасната рожденичка!
Вчера бях на тържество в градината на Криси. Беше много сладко и моето гардже се представи страхотно (както винаги).
Симона напоследък проявява болезнена привързаност към мен. Не мога да изляза от стаята без да се разпищи, не иска никой друг да я гушка, когато съм наблизо - само протяга ръчички и ме гледа с един умоляващ поглед, непрекъснато ми се умилква (напр. ме хваща за крачола и си навира главата между краката ми или поляга на коленете ми). Голяма глезанка.
Аз вече си възвърнах старите килограми (последното ми сериозно боледуване от ангина ми помогна), но талията ми никога няма да бъде същата.
Хубав ден, момичета, и весел празник на рождениците!

# 698
Хайде, дойде големия ден! Laughing Да почерпим за случая

Честито и на другите рожденници-Мария и Константин!Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!  bouquet
Злати, честит рожден ден и на теб!Нека всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне в най-скоро време!  bouquet
И накрая да ви покажа изненадата за всички!Това е едно табло, със снимки на Радослав от първия му месец до сега.Майсторих го месец, че и повече.На него гостите ще записват пожеланията си към моето момче. Heart Eyes Така, като порасне голям, ще му остане един много мил спомен.
http://nincheto.multiply.com/photos/album/20#photo=12

# 699
Ей Нинче, искам официално разрешение да го изкопирам таблото. Страхтна идея е.

Аз за сватбата си направих нещо подобно.

# 700
Дай 200 лв за патента, тогава! Mr. Green
Шегувам се, Ели, разбира се че може! Heart Eyes Hug
Хайде, отивам да се оправям, че ме чака дълъг ден.... Whistling

# 701
Слънце, честит рожден ден! Бъди все така дейна и борбена мацка   bouquet
Честито и на астралните ни близнаци Радо и Коко! Бъдете здрави, игриви и щастливи   bouquet
Нинче, страхотна идея!
Благодаря на всички за пожеланията!

При нас гостито ще е утре. А Мария като се събуди и веднага регистрира украсата и най-вече балоните  Laughing
Тук е такава мъгла, а имам още сума ти задачки...

# 702
Честит Рожден ден на Радо, на Мария и на Константин!!!
Да  бъдат много здрави, усмихнати, добри и игриви, а мама и тати да ги слушат много и да правят детството им още по- щастливо!!!

Да си изкарате страхотно, с по- малко напрежение и суетене, за да може да се насладите на празника Hug
Нинка, много добре се е получила изненадата, много мила идея!

# 703
ЧРД на Радо, Мария и Константин! Да растат здрави, весели и засмени!

# 704
Добро утро - на нас и днес  не ни е ден... пак вали и е мрачно...

Окич, прекрасна ти е торта! А и Мария е много сладка с тази лента в косите... Изглеждате много добре и двете! Hug

И днес имаме много рожденици... Party

Честит рожден ден на Радослав, Константин и Мария! Да са здрави, щастливи и много послушни, за радост на близки и роднини!!!

Честит рожден ден и на Слънцето! От здраве да не се отървеш и много приказни моменти да има в живота ти!

Нинчето, много хубава изненада си скроила на Радослав - браво!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт