Радослав, Мария и Константин - днес празнуват първият рожден ден!!!!

• 36 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
И днес има толкова много рожденици!

Пожелавам здраве и весело детство на Ради, Мария и Константин! Весел празник!
Нинче, таблото е страхотно!

Слънце, честит рожден ден и на теб! Пожелавам ти здраве, щастие и разбиратество в семейството!

Лек и приятен ден на всички!

Сега най-посе ми се отвориха снимките на Окич! Тортата ти  изглежда страхотно, а за красавицата думи нямам! Много чаровно сладурче!

# 706
  • София
Честита първа годинка на Радослав, Мария и Константин! Да са живи и здрави, растат щастливи дечица и радват всички наоколо! Честито на милите им майки!
Слънце, ЧРД - да си ни жива и здрава! От сърце ти желая много щастие, късмет и любов и сбъдване на всичките ти мечти. Весел празник!
Нинче, това табло е уникално! Имаме още месец до РДто, та се зачудих дали да не спретна и аз едно такова! Браво за идеята. Би ли споделила как го измайстори?
Мамите от Св. Тройца - бързам да си кажа - в понеделник (01.03) съм на кръщане във вашия парк. То е следобеда, но аз замислях да цъвна със Стела още сутринта (към 10-11 ч. или колкото успея), да изкарам цял ден в сладки приказки и разходки с вас. Много ще се радвам да се видим. Там ще сте, нали? Дават го приказно време. Нали няма да бързате да се прибирате? Имам тел на Никита и Танчето, ако има нещо ще ви звънкам.  Hug
Окич, и тортата и рожденничката са номер 1, бравос!
За пътуванията, да - това е голямата ми страст и тихата ми лудост. Може цяла година да ходя с два чифта дънки, но гледам поне по веднъж годишно да излизам от БГ. Позволява ли го времето пък с моичкия обикаляме из страната. Събираме си печатите от 100те нац. обекти и сме си казали, че зад всеки печат се крият поне по десет удоволствия. Събрали сме гио почти всичките и много се кефим да обикаляме. Сега покрай малката малк сме ги разредили, но чакаме с нетърпение уикендите на пролетта и тръгвамеееее...
Ето, и обещаните снимки от клубчето миналата седмица:
http://martenichki.snimka.bg/children/nashite-sreshti-sofiya-2010.475474.17574759
Следобеда може да кача и от прощъпулката, ама сега излизаме Simple Smile

# 707
Честит първи рожден ден на Радослав, Константин и Мария, много усмивки, игри и едно прекрасно детство да изживеят.

Честит Рожден ден Злати. Много сбъднати мечти ти пожелавам

Ангела вади няколко зъба едновременно и на моменти става строхотно кисела, става през ноща и плачка. Поне не вдита Т....за сега де.
Весело посрещане на празника на всички. Hug

# 708
  • София
Честито на днешните рожденици Радослав, Мария и Константин - от здраве да не се отърват, зесели и засмени да растат

Слънцеее, много здраве ти пожелавам и на теб, повече усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето!

oki4, ще бъде много жалко ако наистина повече не правиш торти, защото много те бива  newsm10 Аз още не съм решила с какво да украся нашата единичка  Thinking
 Мария е невероятна, както винаги - покори ми сърцето тя, след като ми пя песни след похода на бебетата при НДК Laughing

Тони, не се коси, то времето и тук е ужасно от вчера - едно мрачно такова....

Нинче, прекрасно хрумване, а и реализацията е перфектна. Само дето ще ти даема доста място през годините докато го пазиш, но това да му е кусура.
 Аз съм правила нещо подобно (пак със снимки от всеки месец на Ники), но беше за подарък на нашите и сестра ми.

Тео е същия глезан мамин, като Симона на Гери. Ако не ми е в ръцете, ме следва като вярно кученце и мрънка да го гушна. Научил се е и да гушка силно и много ми е готино като ме стиска и ми се радва душицата.

Бързо да излизат зъбките на Али - дано следващите не ги усетите като излизат

# 709
  • София
Налегна ни една ужасна мъгла и отложих малко излизането. Ето, по случая - още малко снимки от нас, на който му се гледа:
http://martenichki.snimka.bg/children/martencheta-prez-fevruari- … g.473836.17577224
И забравих да кажа - ansipl, мерси за милите думи. Ще се радвам да бистрим още по темата на кафенце, а някой ден ви пожелавам да ми показвате снимки от Вегас, ехххх.... Simple Smile

# 710
 Роси, мила, и аз се надявам да мога да показвам снимки от Вегас, а и не само. Мъжът ми ми е обещал като заминем за САЩ да се отдадем на пътувания в свободното време. От там излизат доста по-евтини екскурзиите до Мексико, Доминикана и т.н. Другата седмица сигурно ще ми е интервюто, дано ме пуснат, стискайте палци да няма проблеми. Аз съм много положително настроена, но да видим. Иначе направо ти завиждам - обиколила си толкова много места. Пожелавам ти да отидеш на още толкова!

Да се отчета за днешната консултация - качила е цели 400 грама  Shocked, при положение, че доскоро качваше по 100-150 грама. Вече е цели 8, 650 и 75 см.

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 13:21 от stasi8510

# 711
Ох стези разховори за Щатите и на мен ми се доходи. Кофтито е, че не искам да сме нелегално. Та ще видим.

Да се похваля- имаме си 4то зъбче.

# 712
ЧРД на Радо, Мария и Коко! Да са живи, здрави, весели и засмени Grinning  bouquet А на родителите им: весел праник!

...темата ни е направо еуфорична с тези празници Flutter

Слънце, Честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана мама и съпруга!  bouquet

Ей и аз искам във Вегас Mr. Green, но сме го запланували за догодина, надявам се да стане Simple SmileСтаси, пожелавам ти успех на интервюто и да кажеш как е минало Hug и скоро да ни показваш снимки Peace( а Карибско Мексико е приказка Simple Smile)

Чакам с нетърпение и Кафе с мед да разкажеш как е минало до Евродисни, че и ние сме обещали на нашия юнак да го водим тамSimple Smile

# 713
  • Ловеч
Честит празник на Радо, Мария и адашчето Косьо.
Слънце какво значи "остарявам"? По-правилно е да се каже пораствам или узрявам - да си жива и здрава и НАЗДРАВЕ
Много дечица пропуснах да поздравя изминалите дни - да им е честит първия рожден ден  bouquet
От 4те зъба дето го мъчат от месец насам чакаме само последния да се покаже - ще се родя за малко/докато ни почне следващата партида/. И този уикенд няма да правим прощапулник, че човекът вади едни сополи до земята, а сутринта ме събуди със страшен рев - оказа се, че толкова хубаво се е праснал в дясното око - даже го е охлузил и сега е хем подуто, хем червено #Crazy . Добре че през деня вкъщи се движи с каска, иначе не ми се мисли на какво щеше да се е направил. Вече си имаме обувки за навън, умира да търчи - да е здрав кръста на майка му само, че още го е шубе да се придвижва самостоятелно.
И на мен пак ми се ходи на Карибите, и миналата година ми се ходеше. Ставам, че трябва да простирам преди да се е събудил и да излизаме навън.

# 714
  • София
на Мария, Радослав и Константин! Да са здрави, щастливи и усмихнати!  Hug Heart Eyes Hug
Слънце, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и много щастлива! 

# 715

Честит Рожден ден на малките палавници Мария, Радослав и Канстантин!!!
Да са много радостни, щастливи и усмихнати дечица!!

Слънце, честит рожден ден и на теб! Все така усмихната и борбена!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 716
Роси, снимките са много хубави! Стели ти е одрала кожата направо! Направо ви завиждам блогородно на романтичните подаръци за Свети Валентин!

# 717
Честит рожден ден на Радослав, Мария и Константин!
Желая им безгрижно детство, здраве и много, много щастие!

Злати, честит рожден ден!
Желая ти весело изкарване не деня, много подаръци и скоро да получите Акт 16! Да си много здрава и все така борбена!

DiVeNa, честит рожден ден, на патерица, но от сърце!
Много щастие и любов ти желая, и да те слушат момите!

Отивам да сглабям гардероби с мъжа ми, утре идва фирмата да ни изнесе и вечерта ще спим там. В понеделник ще ни пуснат нета, дотогава не знам дали ще имам възможност да се включа.
Стискайте ми палци с юнашка сила, много ви моля!  bouquet

Роси, невероятен меден месец сте си изкарали, мечта ми е да пътувам.
Решила съм да спестявам за екскурзия в Корея, ех , мечти. Flutter

# 718
  • София
Хайде, че и аз май поиспуснах да поздравя част от малките ни и големи сладки рожденици...

ЧРД на днешните празнуващи - Мария, Радо и Косьо !!! Да са живи и здрави, много да радвам мама и тате и весело и безгрижно детство им желая

ЧРД на Мария и на Ивко на патеричка, но от сърце Много усмивки и късмет на всички

ЧРД на Слънцето и на ДиВеНа на патеричка

Хайде ние след малко ще потегляме за Пловдив, че и Бибата вече се наспа
Прекрасен уикенд пожелавам на всички. А ние довечера ще се черпим за здравето и на моя тате рожденик Simple Smile

Роси, много ще се радвам да се видим в понеделник

# 719
  • София

Ето така се разхождахме днес

Общи условия

Активация на акаунт