Юлски бебета - Тема 25

• 26 262
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
да се запиша с едно шокиращо откритие - Калоян има 7 зъба!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked
запънах се преди малко да му ровя в устата, щото по принцип не ми дава Wink ама много мрънкоти, не може да спи и т.н. и викам да видя до къде сме стигнали със подуването на венеца, пък то..... #Crazy 2 горе и 1 долу вече дращят, остава долу десния да пробие и вече ще сме с пълен комплект резци  Shocked

Кари ортикария е мн злобен алергичен обрив, стават едни големи плюски, като изгорено,все едно е гасена цигара, и сърби  Cry биха и урбазон и вливаха глюкоза , и беше на диета 1 седмица -само мляко ,картофи,моркови,оризова каша  Sad

а,да, черпим за месечинката  bowuu

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 13:22 от Virginity

# 16
Честити месечинки и по-специално на Ния и Кайо!
Вержи, ти ме разби!! Но е възможно щом не са напълно пробили един да го виждаш като два.
Марулка, и мен Влади ме изненада, точно с храненето никакви притеснения нямах, а то какво стана.. Ще пробвам и оризова каша другата седмица вероятно. Ей сега му дадох тиква чиста, прекрасна, сладка.. тц! Вода и аз предлагам, както бях писала в шотче, много е удобно, но не бих казала, че пие, по-скоро се настървява да гризе чашката.
svetly_, явно и вие сте в отбора на отказващите да хапват, но поне отваря уста, а ела да видиш Влади как стиска устни. Направо се чудя докъде ще я докараме.
Цветен прашец, в Борово съм, но често минавам и през Дойран, църквата, когато не се пусна по България. Я и а з да те
Кейт, и с Влади се приспиваме основно на цицка, или в слинга го разнасям докато заспи, или в количката, когато спи на терасата. През деня спи 3 пъти. През нощта се буди често и се отказвам да го местя в неговото легло, защото иска при нас.
tan, поръчах пантофки Ненито за Влади още в събота, днес или утре трябва да ми ги донесат. Мислех и на Юлиана най-големия номер, но се опасявам, че може да са й малки. Ще пиша катио ги тестваме.
Галенце, радвам се да те "видя".  Heart EyesТо и аз съм като теб от изчезващия вид. Simple Smile Сигурно сте все с Деси заедно. Много е пораснала Цвети! Hug
Лени, Джил, и аз забелязвам, че от скоро Влади е станал по-чувствителен, емоциониран!
Лени, честито второ зъбче! Адаша ви пък е тризъбец в момента. Simple Smile Бързо да оздравяват всички и никой повече да не се разболява!!
Джиджи, я да те питам Стелличка вади ли си сервирната табличката на стола? На Влади първата му работа като го сложа да седне е да започне да я чопка отстрани и за секунда е в ръцете му, много бърз е станал.
Мамбс, искам и аз Мохтооо и то утоляващо количество, ама с този неядящ младеж няма да ми се случи май скоро. Задоволявам се засега с просташка бира. Simple Smile
sisko_75, от както свалихме нивото на кошарата любимото на Влади е точно да стои изправен и да се държи, макар че съвсем сам се е изправил само няколко пъти.

Излизахме със слинга, приятно е времето..

А моето предложение за махане на памперс към всички е да се пробва ЕБХ, не е късно има специална статия за ЕБХ от 6м. в комбинация с ггърне (и помнете - гърнето не е мебел, играчка!)

# 17
  • Варна
Хайде и аз един път като никога да съм от първите Simple Smile
Дидето още не може да седи стабилно, така че нямам никакво намерение да я слагам на гърне. С акането в легенче се справяме доста добре, но последните няколко дни сякаш сме се поотпуснали и се случва да се изака в гащите. За пишканията нямам нерви и сили - особено сутрин е през 20-30 минути, и се оказва, че цял предиобед само това правим.

Лени, щях да пиша за една моя случка по повод на твоя разказ... Преди няколко седмици, като си тръгвах от народните танци (19:30, все още имаше доста хора по улиците), чаках да пресека на светофара и усетих как някой ме ощипа по задника!  Shocked Сепнах се и гледам един дебелак тръгва да пресича току пред мен, ни лук ял, ни лук мирисал. Така се ядосах, падна ми пердето, настигнах го, извиках му издиот смотан и го изритах отзад!  Mr. Green Това в рамките на няколко секунди. Не предполагах, че съм способна на такова нещо... Embarassed По принцип съм изключително спокоен човек, но ей това направо ми дойде изневиделица. Може би сме се променили покрай бебетата и сме по-склонни да се защитаваме от разни агресивни елементи.. Поне аз така си го обясних.

Вержи, уау, Кайо е опасен! ДА са му здрави и бели всичките!

Дидето все се опитва да си чеше венците някъде назад , да не вземат да й излезнат първо кътниците  Joy
Аз седя и се чудя пак за това приспиване - има ли бебета, които заспиват сами без биберон?

# 18
Запис сега, а после ще ви чета.

Честито на месечинковците. Ние след ден-два правим 8 месеца  #Crazy #Crazy #Crazy

И Чочи благодаря за темата  Hug

# 19
  • Варна
Сиси, те предните се виждат хубаво, просто не са излезли целите Wink а на съседните само връхчетата се подават  Peace и аз се зачудих в първия момент, ама като разгледах отблизо се уверих - 7 са Simple Smile

# 20
 Hug Благодаря за отговорите

Мислих си за около годинката, за да е по-осъзнато. Не ми се ще да е с дебнене и подканване, а да се сеща, че като седне ще ака и пишка. Сега се сетих, как ще научим момченцата да пишкат прави ?  Thinking

Верж, не думай.... Shocked

Гале, Цвети е разкошна, май все повече на теб прилича ? Hug

Фелисити, Сиси, Линет, дано скоро ви се отдаде това удоволствие  Hug

# 21
  • Варна
гърне този път - като започне да сяда стабилно  Peace с лора изчаках да проходи - голяма грешка  ooooh! а да пиша прав, като проходи стабилно, като ходим навън,ще маркираме дърветата  Mr. Green но мисля че трябва да започне да си казва че ма пиш, иначе как ще знам  newsm78
заспиваме или на цица,или с лашкане в каручата, биберон не щем отдавна Stop

# 22
Честити днешни месечинки!
Чочии,   bouquet за темичката.
При нас още два зъба пробиха  newsm44, чакам и четвъртия отгоре до един-два дни да се покаже и вече ще си има шест зъбета, така че Virginity съвсем си е нормално Кайо да има седем зъбчета, все пак е почти месец по-голям, да са му бели и здрави.
Аз седя и се чудя пак за това приспиване - има ли бебета, които заспиват сами без биберон?
Има, има, Божидар заспива само сам, без залъгалка и без гушкане, чак ми е мъчно понякога, че не мога да си го глезонтя, но той просто не иска, сърди се ако почна да го галя или го взема да го люшкам.
Сега се сетих, как ще научим момченцата да пишкат прави ?  Thinking
Е тук вече таткото ще е на ход, защот няма как и с какво  да му покажа нагледно.

Днес ме е хванала една муза да си преподреждам кухненските шкафове, отивам да шетам  Heart Eyes

# 23
Keit  hahaha Леле верно ли го изрита  hahaha Аз предполагам не съм способна чак на такова нещо, но сигурно щеше да изяде освен идиот смотан и доста други цветущи определения  Twisted Evil
Върдж, браво бе, ние още си седим от цял месец с точицата........

Оф днес вече ще излезнем с колата, че то не се трае. С количка е абсурд, с кенгуру най-много да се утрепем и двете, при нас не е разчистено, че сме малка улица и се пързаля много, а и сняг си има доста.

За гърнето нямам идея, но не знаех, че вече може, освен след месец-два да я пробвам... И без това сега като седне на люлката я ползва за гърне...
Линетче хехе, лошо ти е от гледката по памперсите, ами гърнето самичко ли ще ходи да се мие Mr. Green
Ох ами то като гледам пюрета, гърнета, определено преди като че ли имаше по-малко ангажименти  ooooh!

Честити месечинки!!!

# 24
  • варненка от София
Хоп троп и аз в новата тема. Ще чета и коментирам по-късно, че сега ме чака бебе на легло  Mr. Green

# 25
  • София
 newsm44 Ясно!
Трябваше да се оплача, за да стане. Тони пи чай - цели 50 мл. Аз по толкова правя и до сега все го изхвърлям, но сега си пийна и искаше още. Не мога да се нарадвам.  newsm53

# 26
  • Силистра
Честита нова темичка, за което благодарности на Чочии   bouquet!
И ние не пием Н2О, предлагам, но не се отразява, само си играя да я преварявам, в тази връзка, вие преварявате ли още ?

За гърнето смятам, че всяко дете си е различно. Момченцата пак мамите ги учт да пикат прави, на големия му показах около годинката, че може и прав, редовно поливахме тук и там, памперса го свалихме на година и половина. Сега слагаме се на гърне, не винаги улучваме, но да е жива и здрава Пена, че пере.. Mr. Green

# 27
  • София
Ох Кейт хем ми стана смешно, хем се издразних заради този селяк, браво за реакцията. Аз имах една подобно случка в един трамвай, трамвая празен, ама празен трима човека вътре и този като се залепил зад мен и като се търка и аз като му ръгнах един лакът но съвпадна със спирането на трамвая (това става на най-задната врата) и както му бях дала засилка и транвая като спря го лашна отделно и тоя така се тръшна на земята в самия край на транвая и главата си фрасна, едвам се изправи ама хак да му е аз разбира се слезнах защото можеше и да ме набие после. Ама кой е длъжен да им търпи изпълненията на тия извратеняци, а ма ха.
Сиско с какъв чай я излъга?
Сиси не си си довършила изречението, нещо си почнала да ми пишеш и не си го дописала.
Свети продължавам да преварявам водата по 5 мин.

# 28
  • София
cveten prashec ГО, но това няма значение    Joy
С чая на Хип "Лека нощ", но не го предлагам за първи път

# 29
Преди малко регистрирах още един провал с храненето. Фелисити, да си призная, надявам се да са зъби... Hug

Кейт, умрях от смях с ритника. Никога не бих се сетила за подобна реакция. И Калина си чеше венците само отстрани и назад.
Вирдж, леле, добре се озъбил малкия.
Сиско, при мен не се получава с оплакване. Може би има още нещо в магията.
Сиси, ще се радвам да се видим квартално. Само да се стопи малко снега, че не може да се ходи по тротоарите с количката.
Мамбс, и аз искам Мохито, пък... Crazy
Роси, ела ми на гости, докато не си е отишла музата - и аз имам шкафове за подреждане. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт