Израел - 49

• 41 360
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Някъде там...
На блузата Плюшка ееее нещо измислено, май няма такова животно ама на мишок мяза де  Joy А пиенето е лимонана, лимонов сок с пасирана мента (не нашата Мента) и мноооогоооооо лед на сняг.Свежо питие за жегите, много е вкусно.Ти също можеш да си направиш с кухненския робот вкъщи  Peace
Лека нощ  Hug

# 631
  • T"A
Бубе, много хубава разходка сте си направили  Hug На мен Кейсария ми е един от любимите градове, мисля, че е от по-хубавите места в Израел, които си заслужава да се посетят (а често се пренебрегват... даже се замислих, че и аз не заведох гостите си до там напр. Confused)

Аз днес бях на постановката в Яфо  Heart Eyes Толкова съм щастлива и развълнувана...  Party Когато излязохме от театъра, навън нямаше хора, само тези, които са били на постановката и отвсякъде се чуваше българска реч. И това на фона на традиционно български места като Барон Турс и по-нататък ресторант Витоша - има дори нещо объркващо във всичко това - хем си в Израел, хем в България  Mr. Green

Талинда, ти по-често от мен наминаваш покрай българските местенца в Яфо и може би не ти прави впечатление вече, а на мен ми беше като екскурзия в чужбина  Joy

А, да - постановката беше много приятна, чудесна актьорска игра... искам пак пък!

# 632
  • Някъде там...
Наистина ти завидях Ментуш  Blush Така ми се идваше и на мен, но не получих нищо от Мисрад-а та не ми се рискуваше по пътищата сама и без документи  Tired

# 633
Завърнах се Party След поредица разправии, най-накрая дойдоха от Хот ooooh!

Пете, съболезнования.

Бубале, браво, била си в моя район на тиул и не се обадихте Naughty.

Ментуш, как си? Малко остава  Hug

Тали, какви са тези домашни за първи клас Shocked, явно учителката на Вик е решила да им предаде материала и за 2-3 клас newsm78

# 634
  • T"A
Бубе, аз ще те държа в течение, ако има и други постановки  Hug Преди години гледах "Три високи жени" (тогава - в Бат Ям), има понякога разни изяви, но човек трябва да следи... (пък при мен тези новини пристигат от дъжд на вятър  Blush)

Мимкис, липсваше ми   bouquet радвам се, че се върна  Grinning Ужас, да, малко остава, само се моля да изчакаме доставката на липсващите ни вещи, че ме стяга в кръста да знам, че не сме готови  Blush

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 13:50 от Mentha

# 635
  • Някъде там...
Мимкис, аз мислех:
1.Че сте се изместили вече (заради това нямаш нет)
2.Неудобно да се натреса без предупреждение (беше спонтанно пътуване)
3.Дори и да ми мине неудобството, как да се натреса с чужди хора ...
Като се изместите към морето обаче ще идвам  Joy Гледай да е по линията 331,332,101 само тях познавам  Grinning
Ментуш, много бих се радвала да посетя, която и да е постановка  Heart Eyes И да те осведомя, корема ти е станал по-голям и от теб самата  Crazy (шегичка)

# 636
     Ментуш, растеш и хубавееш Laughing Не се притеснявай относно доставките, по-важното  е да си спокойна  Hug
     Бубале, преместихме се ние вече, но пак сме в района и сме вече съвсем на плажа Laughing. По близо сме до Зихрон, но пък ако се бяхте обадили, можеше да се видим и в Зихрон, едно от май-красивите градчета в Израел. Там са и градините на Ротшилд и не е далече от Кесария. Относно гостите, може да идвате без предупреждение или само 1-2 часа, да звъннете преди това, защото ние всяка събота скитосваме Mr. Green нанякъде.  За автобусите ще проверя кои точно номера минават, мисля, че мернах някой от тези които си написала на спирката в близост( в близост около 4км, нали кибуците нямат спирки за външни автобуси Mr. Green).
     Както казват кибуцници, те не канят гости,но вратата им е винаги отворена Grinning

Така, отчетох се и аз сега отивам да правя експериментална пащеда Laughing

# 637
Мимкис, ние най- вероятно на шабат ще ходим до Зихрон, ако не ни мине черна котка път  Grinning. Ще ти пиша към края на седмицата  Peace.

Ментуш, радвам се, че сте изкарали хубаво. Аз съвсем бях забравила за постановката. Относно "малката" България и Мадлен остана с такова впечатление след последното и ходене. Много им беше странно колко хора говорят български  Shocked  Laughing.

Бубе, хубаво е така екскурзиики, Кесария настина е чудна и аз много я харесвам. Успех с бюрокрацията, кога имате час?

Пете, ако четеш да знаеш, че те мисля много и  Hug!

# 638
  • Някъде там...
Срещата ни е на 29.04  Tired
И аз искам в Зихрон ама ние тази седмица май ще ходим до Акко  Rolling Eyes Нищо не е сигурно все още...Как ли мога да стигна до Зихрон я да питам мъжо аз  Whistling
Мъжо казва с автобус до Хайфа после влак до Бинямина и от там автобус до Зихрон  Joy Каза, че Тел Авив ще стигна по-бързо, но иначе с кола от нас било около 15 мин  Rolling Eyes Все пак ако на нас ни се размине ходенето до Акко ще измисля начин да дойда  Peace

# 639
Бубе, ще е много хубаво ако може да дойдете  Hug.
Аз отново съм с мигрена, времето ли не ми понася, какво ли  Rolling Eyes?

# 640
  • Някъде там...
Времето е, времето...Ужасно, небето е на 2 пръста от главата ми, жълто, прашясало  Crazy Не ми стига въздух, не ми се мърда...гадост..
Мимкис, къде сте вие точно, мъжо пита, не че аз ще го знам мястото  Crazy

# 641
  • T"A
Аз заради този хамсин не съм излизала днес и останахме без паметна свещ, та сега импровизирах с обикновена...  Confused

Мерси, Мимкис, за милите думи  Hug На финала ме хваща шубето, признавам си  Blush
Честито да ви е преместването и на късмет  Hug

Коремът не престана да расте, Ментов всяка вечер възкликва "не е за вярване какъв размер достигна", а свекърва ми вчера каза, че коремът бил ме завел на театър Simple Smile

Тали, четох статия за вашия познат с козунаците: http://aliya.bg/news_154/  Simple Smile

Преди година Денят на Холокоста се падна на рождения ден на половинката, и жена му, т.е. аз, го води на гробищата... помня, че се бях видяла в чудо как да съчетая два толкова противоположни повода за отбелязване... голяма главоблъсканица ми беше  ooooh!
Утре пък точно в 10 сутринта, когато ще бъде сирената, съм си нагласила час при лекаря.  Rolling Eyes Къде ми е била главата, не знам...

Вечна памет на милионите погубени

# 642
  • Някъде там...

# 643
След малко отсъствие и със закъснение - Пете, честит рожден ден и...съболезнования за загубата ти. Cry
Искам само да споделя, че на 5 април - Възкресение Христово - се роди моето слънчице. От вчера сме си вкъщи и...просто няма по-хубаво нещо от нея. Много, много съм щастлива!!! Просто ми е много мъчно, че баба й не я дочака... Cry(Информацията от лентичката е подвеждаща - ще я сменя при първа възможност  Flutter) Ментичка, стискам палци при теб всичко да е наред и бързо и лесно да родиш малкия юнак. Още мъничко ти остана, да се пазиш. Hug

# 644
  • На дивана, под юргана
След малко отсъствие и със закъснение - Пете, честит рожден ден и...съболезнования за загубата ти. Cry
Искам само да споделя, че на 5 април - Възкресение Христово - се роди моето слънчице. От вчера сме си вкъщи и...просто няма по-хубаво нещо от нея. Много, много съм щастлива!!! Просто ми е много мъчно, че баба й не я дочака... Cry(Информацията от лентичката е подвеждаща - ще я сменя при първа възможност  Flutter) Ментичка, стискам палци при теб всичко да е наред и бързо и лесно да родиш малкия юнак. Още мъничко ти остана, да се пазиш. Hug

Е, хайде честито! Да ви е живо и здраво момиченцето и много да ви радва! Честито!

Общи условия

Активация на акаунт