Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е силан?
Каква е разликата между тахан и тхина?
Какво е предложението за ремонт на покрива и боядисване на баня?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е силан?
-
Каква е разликата между тахан и тхина?
Тахан и тхина са два различни продукта, въпреки че са направени от сусам. Таханът е сусамов тахан, който е по-тъмен и има по-тежък вкус, често се използва в кулинарията за приготвяне на различни ястия. Тхината, от друга страна, е паста от сусам с фина и копринена текстура и се използва в средиземноморската кухня.
-
Какво е предложението за ремонт на покрива и боядисване на баня?
-
Какво мислите за поставянето на телевизор в детска стая?
-
Какво е течно стъкло и как се използва за изолация?
А пиенето е лимонана, лимонов сок с пасирана мента (не нашата Мента) и мноооогоооооо лед на сняг.Свежо питие за жегите, много е вкусно.Ти също можеш да си направиш с кухненския робот вкъщи 
Толкова съм щастлива и развълнувана...
Когато излязохме от театъра, навън нямаше хора, само тези, които са били на постановката и отвсякъде се чуваше българска реч. И това на фона на традиционно български места като Барон Турс и по-нататък ресторант Витоша - има дори нещо объркващо във всичко това - хем си в Израел, хем в България
Така ми се идваше и на мен, но не получих нищо от Мисрад-а та не ми се рискуваше по пътищата сама и без документи
.
радвам се, че се върна
Ужас, да, малко остава, само се моля да изчакаме доставката на липсващите ни вещи, че ме стяга в кръста да знам, че не сме готови
(шегичка) 

) Ментичка, стискам палци при теб всичко да е наред и бързо и лесно да родиш малкия юнак. Още мъничко ти остана, да се пазиш.