Перник-21

• 53 369
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Моето прасенце успява да се оцапа цялото почти при всяко ядене. Като му се понацапа устата като мъжете се трие с ръкавите, ама и с двата. А като го бърша по-често се сърди и спира да яде! Абе диване!!! Задължително използвам препарат за петна. Използвах Вениш, едно френско - Жени, което се справя сравнително добре, а белите направо пъхам в белина. Но наскоро една мама се похвали, че пере петна от пюрета и мазно с Мeglio - италиански обезмаслител, сигурно сте го виждали по магазините. Първо пробвах на една блузка на Габи, която беше нацапана на ръкава с нещо мазно от градината - прана беше в пералнята, после кисна с Вениш, накрая напръсках Мельото и след малко изпрах на чешмата обилно с вода и сапун. Петното изчезна. Оттогава просто пръскам петната и пъхам дрехата в пералнята. Включително и бебешките. В повечето случаи се изпират. Сега Биско е болен, ще имам възможност да пробвам петна от коларгол Sad

# 31
Дано успееш да ги махнеш петната. Аз не успях.
Бързо оздравяване на Биско! Hug

# 32
Аз отдавна изсползвам Меглиото за махане на петна и от скоро и на Галя на дрешките го слагам.Много е добро.

# 33
Ми6кааа, разчисти си кутията! Peace Не можах да ти пусна ЛС.
Няма да можем утре, мила, ще пътуваме. Ако си тука може през седмицата да се разберем нещо. Hug

# 34
И още нещо за петната - петна от трева се чистят с гел тест за миене на съдове. Намазваш вечерта и  сутринта переш, но е много трудно, не става от първия път. Ако някой знае нещо друго да казва, че Габи често пада и озеленява всичко.
Благодаря за пожеланията, дано наистина бързо да му мине, че не може да си дишка горкото Sad Спи по половин час и се събужда с рев.

# 35
Благодаря за пожеланията, дано наистина бързо да му мине, че не може да си дишка горкото Sad Спи по половин час и се събужда с рев.
Промивки със Стеримар помагат много. Peace

# 36
Имам стеримар, но няма ли да му  стане много - слагам коларгол и като не може да подсушии да заспи и виброцил. Само че над нас и под нас правят ремонт. Тъкмо се унесе и изпуснат нещо.  #Cussing out А хем им казах, че е болен, те имали майстори, разбираш ли и нищо не можели да направят.

# 37
alissa nik, Стеримарът спомага за прочистване на секрета. Той не изсушава лигавицата, така че не се трвожи, а впръсквай 4-5 пъти на ден, а и пред нощта ако се събуди. Дори лекарите препоръчват преди да се сложат капките първо да се впръска спрея. Така той отмива секретите, лигавицата остава чиста и капките действат по-ефикасно. Peace

# 38
Имам стеримар, но няма ли да му  стане много - слагам коларгол и като не може да подсушии да заспи и виброцил. Само че над нас и под нас правят ремонт. Тъкмо се унесе и изпуснат нещо.  #Cussing out А хем им казах, че е болен, те имали майстори, разбираш ли и нищо не можели да направят.
Аз съм правила така:слагам стеримар или друг физиологичен разствор ,след това с помпичката махам сополките и после капя капките.Ако и е запушен носа капя Виброцил ако и тече много Коларгола,но него само като бебе и го капех че сега е една борба  а и те какви са кафяви става мазало.И само Виброцила при нужда го слагам.

# 39
Да и аз Виброцила само в краен случай - през нощта евентуално и то действието му е пак за около 2-3 часа, както и другите капки или лекарства за запушен нос. Според мене е много силен и изсушава доста. А и е доказано, че ако се капят много капки се получава преизсушаване на лигавицата и ефектът е обратен.
Аз си правя един разтвор по съвет на д-р Михайлов от 'Часът на мама' с прополис, който е изключително ефикасен. Peace Дори ако забележа, че има секрет и накапя, въобще не се стига до запушен нос или хрема. Ако някой иска, с удоволствие ще кажа как се прави.

# 40
Тео бебе не е много добър прах за пране според мен наистина си остават петната Персил сенситив е много по добър,но пък си е и по скъпичък.
Персила сега е на промоция в Билла и е 7.99лв, излиза по-евтин от Тео бебе

# 41
Виброцила като и го капя винаги капвам повече от 1 капка,защото тя така мърда че няма как да улуча 1 капка.Три пъти на ден и капя и след 3 ден е добре.Обратен ефект не сме имали.

# 42
bibita, пусни рецептата, още едно лекарство никога не е в повече, а и едни и същи капки не могат да се капят повече от 7 дни и не трябва да се капят следващия един месец. Иначе може да се стигне до пристрастяване и капките стават резистентни. Така стана при мен към ксилометазолина. Когато се появи по аптеките бях около 7 клас и на всички лекари им станаха любимите капки. Бях стигнала до там че си ги капех през 15 минути и пак не отпушваха. После един лекар УНГ от Военна болница, мой познат ми ги забрани доживот.
     При нас и сега е борба с Биско, щом види капкомера почва да крие носа с ръце и да плаче при всяко избърсване. Сутринта плака дори като видя капкомера на Вигантола, как да му обясниш, че няма да му ги капеш в носа. А виброцила му го капах само преди да заспи снощи, ще му капна и сега, за да може да спи.

# 43
  • Перник
Здравейте и от мен Hug Много хубави снимки Heart Eyes и много хубави поводи, Честито на всички Grinning

.............. До момента Калоян не е близвал такъв  Mr. Green
А пък моя Александър пие за трети път Tired .............

Миленка, с най-добри чувства, но не е ли много малък за 3 антибиотика. Дражко досега е имал 2 антибиотика и то са откакто тръгна на ясла. Преди това само на капки Коларгол. Много хора не го харесват, но аз съм доволна от него. Винаги е помагал.

# 44
Здравейте и от мен Hug Много хубави снимки Heart Eyes и много хубави поводи, Честито на всички Grinning

.............. До момента Калоян не е близвал такъв  Mr. Green
А пък моя Александър пие за трети път Tired .............

Миленка, с най-добри чувства, но не е ли много малък за 3 антибиотика. Дражко досега е имал 2 антибиотика и то са откакто тръгна на ясла. Преди това само на капки Коларгол. Много хора не го харесват, но аз съм доволна от него. Винаги е помагал.
Наде,имате ли шарка във вашата група в яслата?

Общи условия

Активация на акаунт