Перник-21

• 53 391
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • Перник
Айде и аз да се запиша.
Какво ново от нас - растем,спим,ядем и пак така.Но малко имаме повече секрет от оченцето,който понякога слепва цялото око.Освен почистване с преварена вода,лекарката ни не дава нищо друго да слагаме.Запушва ни се и нослето,но ми обясняват,че толкова малките бебета така се чистели със секретите.Дано не ни се образува хрема.

# 46
  • Перник
na Krisko mamata, аз от 1 месец не съм го водила, беше болен и от тогава се пазят с баба му. Мисля от следващия пон. да го давам. Но разбрах, че шарка има в 3-та група, на втория етаж е. Вие в коя група сте?

Билка, много се радвам, че се включваш Heart Eyes

# 47
na Krisko mamata, аз от 1 месец не съм го водила, беше болен и от тогава се пазят с баба му. Мисля от следващия пон. да го давам. Но разбрах, че шарка има в 3-та група, на втория етаж е. Вие в коя група сте?
в нея Laughing

# 48
  • Перник
Не е задължително да се разболее. С две майки от вашата група се засичам и с техните деца няма проблем. А тези, дето са се разболяли, май са я прекарали сравнително леко.

# 49
Ами надявам се и Криси да го подмине. Наде пиша ти на лс да те питам нещо.

# 50
Здравейте и от мен Hug Много хубави снимки Heart Eyes и много хубави поводи, Честито на всички Grinning

.............. До момента Калоян не е близвал такъв  Mr. Green
А пък моя Александър пие за трети път Tired .............

Миленка, с най-добри чувства, но не е ли много малък за 3 антибиотика. Дражко досега е имал 2 антибиотика и то са откакто тръгна на ясла. Преди това само на капки Коларгол. Много хора не го харесват, но аз съм доволна от него. Винаги е помагал.
Малък е ама още като се роди беше на антибиотик, после се разболя от бронхит с много обструкции и пак се наложи и сега пак се разболя много лошо и....пак антибиотик. Винаги първо се пробва без ама той става по-зле. Правя това което ми каже лекарката, защото не се чувствам достатъчно компетентна по тези въпроси и не смея да правя нищо на своя глава

# 51
Билка едно голямо  Hug Hug Hug
Честито да ти е живо и здраво бебето,аз малко не съм в час с тази новина,за което моля да ме извиниш.  Hug
Така ще помоля всички майки,който ги няма на първа страничка да ми пратят ЛС,за да ги добавя във списъка на първа страничка.
Или ако желаете може направо да го премахнем този списък,че напоследък доста се умножихме,което искренно ми радва,но много ме затруднява да поддържам актуален списъка ни.

# 52
Ами и аз съм за махането му. Peace
Може нещо друго интересно да сложим на негово място.

# 53
И аз мисля така.Хайде Лиске пусни една анкета за гласуване по тази тема и да решим.

# 54
Ти ако мислиш че знам как се пуска  Joy

# 55
  • от Луната
Махйте го, няма нужда да се броим като ученички, но снимките може да останат. Те са си хубави  Mr. Green

# 56
Първата страничка е много добре направена, поздравления на автора, нека да остане, махнете само списъка, наистина постоянно се включват нови мами и нови бебета във форума.    bouquet

# 57
привет на всички,
някоя да е давала Дормикинд?моля за отзиви...чудя се дали да го взема на моя бебо- не иска да спи през деня най-много спи по половин час 2 пъти на ден, което за нашата възраст ми се струва малко  Sad .. а пък и през нощта се буди често, давам биберона и заспива - и така през час - вече и аз не издържам спя по 3-4 часа....абе с една дума УЖАССССС

# 58
alexk аз му давам на моя калпазанин Дормикинд, да ти кажа не виждам особено подобрение. Спи през деня веднъж или два пъти  - буди се по сто пъти през ноща. Уж го пие редовно, но файда да ти кажа не виждам особена. Прабвайте, при вас може да е различно и да действа.  Peace От опит глава не боли, със сигурност няма да му навреди!

# 59
И аз преди исках да взимам Доримикд,но аптекарката ми каза че както при всички хомеопатични и това деиства при продължително взимане т.е.като започнеш да го даваш след 2-3 сед.щело да има ефект-това и бяха думите.
Познавам доста дечица на ваща възраст които спят по толкова малко-не се притесняваи.
А относно през ноща и ние бяхме така на тази възраст и единствено това че я взех да спи при нас реши проблема.Някои родители са против ,но за нас това не е проблем.И сега даже си спи при нас.

Общи условия

Активация на акаунт