Перник-21

• 53 375
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Перник
Мила,трябва да обиколиш аптеките в центъра и пак няма да намериш навсякъде целия асортимент.Най-много видове има в аптека "Марешки"на Кракра,има една аптека на Търговска и една на ъгъла срещу болницата(преди да се завие надясно към нея,от ляво се пада).Нали ние сме с чувствителна кожа и ги обикалях така един ден,за да намеря каквото ми трябваше.В последната аптека има и козметика на Виши и А-дерма.Вече с всички марки съм запозната.
В "Марешки"срещу 3та поликлиника в квартала има основно на Виши козметика и някаква друга марка има,ама я забравих.

# 631
Аз взимам Себа мед от аптеката в Даскалово.Има почти всичко.Иначе и от Марешки при 3 поликлиника съм взимала,от аптеката срещу пазара до ОББ.

# 632
Ние взехме слънцезащитен крем на Себа мед от аптеката на Кракра срещу обредния дом. Не знам дали имаше целия асортимент, но имаше доста продукти.

# 633
Себа мед се продава в аптеката на Марешки на Кракра срещу банята, до спортната зала. Има и срещу Младежкия дом.

# 634
Здравейте! Моето прекрасно момиченце днес има рожден ден! Да ми е жива и здрава!

# 635
Да е жива и здрава,много да ви слуша и само да ви радва!

newsm51 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023 newsm38 Gift  bigdance2  ura  Party Time Tada

# 636

newsm51 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023 newsm38 Gift  bigdance2  ura  Party Time Tada

# 637
  ura    ЧРД на Габи и от нас да ви е жива и здрава и весело и безгрижно детство!    Tada

# 638

# 639
  • от Луната
  ura    ЧРД на Габи и от нас да ви е жива и здрава и весело и безгрижно детство!    Tada

# 640

# 641
Здравейте Пернишки мами:)
Извинявам се, че нахлувам  в темичката Ви, но имам едно питане и мисля, че вие ще ме насочите.
Къде в Перник /около центъра/ мога да се запиша на каланетика и, ако някоя от вас има информация приблизително какви са цените за посещение.
Благодаря предварително и лек и спорен ден:)

# 642
raichetodb , здравей. За съжеление идея си нямам. Ти от скоро ли си в Перник . АУУУУУУУУУУ колко съм любопитна  Embarassed

# 643
nansi_21 , а ти как си? тръпнеш ли вече в очакване на бебето? гледам,че ти остава вече по-малко от месец.... Party

# 644
 na Krisko mamata  да си призная честно вече ме хваща шубето. От една страна си викам да излиза и да не чака повече , а от друга ме е страх от раждането . Може би защото Кики го родих много трудно. А инече момата върви с две седмици и половина напред . Онзи ден я измериха в Тина Киркова 3230 кг. А аз си се чувствам добре. Коремът ми е огрооооомен , но не ми тежи- все едно цял живот съм си била с такъв товар. Жегите ме морят много, но то на всички хора им е топло.
А вие как сте? Криско ходи ли на ясла? Ние се гледаме т.е от 2 седмици баба му го гледа. Утре ще си го видя и в неделя свеки ще го гледа. А мен ако питаш не си го давам на никой- искам аз да си го гледам , но бабите са отпуска и искат да му се порадват и те. А на мен ми е много мъчно малкият ми мишок............. Cry

Общи условия

Активация на акаунт