Перник-21

• 53 372
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
           baloni:balon:: baloni baloni ...........мама     hbday baloni baloni baloni

Пожелавам ти една ръка, на която да се облегнеш,                                                       едно рамо, на което да стихват тревогите,
                                        една обич, която да носиш в сърцето си,
един път, който да те води към хората,
                                        една цел, която да те води в живота,
за да бъдеш истински щастлива!

# 616
  • Перник
.........мама, ЧРД на патерица! Да си жива и здрава!   bouquet

# 617
 ...........мама     bouquet

# 618
................мама, Честит Рожден Ден! Здраве, щастие късмет и много любов!
 smile3525 newsm59 smile3525

# 619
  • от Луната
................мама, Честит Рожден Ден! Здраве, щастие късмет и много любов!
 smile3525 newsm59 smile3525

# 620
.........мама, ЧРД на патерица! Да си жива и здрава!   bouquet
и от мен   bouquet

# 621
запустя ни темичката........... smile3518

На никой не му се пише............

Еми то на това хубаво време по цял ден на вън....................

Зимата ще пишем по често .................. newsm62 newsm62 newsm62

# 622
  • София / Перник
Здравейте момичета, Simple Smile

бихте ли ми препоръчали добър козметик в Перник. Появиха ми се някакви пъпки и искам да се посъветвам с професионалист (ходих и на дерматолог, но искам още едно мнение). Та, ако ми кажете от коя козметичка сте доволни ще ви бъда много благодарна! А, също как се записват часове, адрес и т.н.? Simple Smile
  bouquet

# 623
Здравейте момичета, Simple Smile

бихте ли ми препоръчали добър козметик в Перник. Появиха ми се някакви пъпки и искам да се посъветвам с професионалист (ходих и на дерматолог, но искам още едно мнение). Та, ако ми кажете от коя козметичка сте доволни ще ви бъда много благодарна! А, също как се записват часове, адрес и т.н.? Simple Smile
  bouquet

За мен Розалия в квартала зад Зора е наи добра за такива неща.На няколко приятелки е помогнала.

# 624
 newsm78  ех познавам добра козметичка , но тя е по майчинство. Ще и се обадя да питам какво ще каже по въпроса ти .

# 625
  • София / Перник
За мен Розалия в квартала зад Зора е наи добра за такива неща.На няколко приятелки е помогнала.

А, къде точно се намира зад Зора? Салона също ли се казва Розалия или само козметичката? Питам, за да се ориентирам по-лесно.
Благодаря!   bouquet

nansi_21 ще ти бъда благодарна за всяка информация!

# 626
Има зад Зора едни общежитие.И от зад и е салона.С лице към игрището дето го направиха.Ако искаш номер ще ти пратя на ЛС.

# 627
Има зад Зора едни общежитие.И от зад и е салона.С лице към игрището дето го направиха.Ако искаш номер ще ти пратя на ЛС.

явно тя е най-добрата. И на мен ми я препоръчаха. Сори ,че чак сега пиша, но преди 1 час се чухме с мойта позната.
успех и да пишеш как си след процедурата/ консултацията.

ЛЕКА НОЩ ,МОМИЧЕТА   !!!!!!!

# 628
  • София / Перник
lisa lisanova би ли ми дала номера на козметичката на лични?

Благодаря!   bouquet

# 629
    smile3534        smile3534                smile3534                smile3534

Ехоооооооооооооооооооо как сте момичета ?
Аз влизам набързо с едно въпросче : Къде се продава козметиката на Себа Мед? И по възможност да имат в наличност. В квартала в 3 аптеки е само с поръчка , а на мен ми се иска да отида и да си накупя нещата без да чакам .
                                                                               love001

Общи условия

Активация на акаунт