Препоръчайте интериорни врати!

• 360 681
  • 980
  •   1
Отговори
# 420
  • Тра-ла-ла
Джулая, много благодаря, че сподели впечатленията си от Пласт Маркет. Офисът им в Младост ме устройва супер много. Утре ще ги преслушам да видя дали имат моделите, които харесах в наличност Simple Smile
  Hug
Николай е консултантът, с който съм контактувала. 

# 421
  • Пловдив
Аз съм със смесени чувства от комуникацията ни с Диадоорс. Предстои поставянето на входна врата през следващата седмица в друг апартамент. Ще изчакам да видя как ще се представят и ще опиша всички преживявания.  Peace

# 422
Ще търсим Николай значиии, по препоръка от бг-мама  Mr. Green  Hug

# 423
  • Euskal Herria
Както писах преди, бяхме си харесали врати на Пласт маркет, обаче сега, като гледах пак, същият модел вече не се предлага. Има разни други,  ще огледам отново. Но бих се радвала да ми препоръчате фирми - за интериорни врати - за Пловдив.

# 424
Доколкото успях да видя, голяма част от вратите им са на Классен. А те се предлагат от доста фирми. Пробвай да потърсиш в нета с модела на вратата

# 425
  • Тра-ла-ла
Точно на Classen са ми вратите. Бели със стъкла, но честно казано простеят малко. Бялото е едно такова фино, матово Crazy В другите цветове вратите определено стоят по-готино и тежкарско.

# 426
  • Euskal Herria
Пробвах, но само при Пласт маркет ми излиза, че имат офис в Пловдив, затова ме устройваше. Предпочитам да си дойде човек от фирмата, да си вземе нужните размери и да монтира после вратите. Но пък утре ще ходя в офиса - на място да проверя.
Като пуснах търсене на изображението, излезе фирма в Шумен, която ги предлага. В краен случай ще си изберем нещо друго.

# 427
  • Тра-ла-ла
YanaDG , не разчитай много на актуална информация в нета и по сайтовете на фирмите. Ако държиш на точно определения производител - търси в гуугъл "classen врати пловдив", за да видиш кои фирми ще ти излязат. Марката е масова и едва ли само една фирма в града ги предлага.

# 428
  • Euskal Herria
Благодаря! Знам, че трябва да обиколя, няма друг начин. Просто една и съща фирма - два линка:
https://plast-market.bg/vrati-ceni/interiorni-vrati

http://evrati.com/interiorni-vrati/kitaiski-vrati

В първия не откривам харесания модел, във втория го има.  Като производител е написано: Без производител.

# 429
  • Пловдив
Благодаря! Знам, че трябва да обиколя, няма друг начин. Просто една и съща фирма - два линка:
https://plast-market.bg/vrati-ceni/interiorni-vrati

http://evrati.com/interiorni-vrati/kitaiski-vrati

В първия не откривам харесания модел, във втория го има.  Като производител е написано: Без производител.
Погледни вратите и на Данила Стил. Не са скъпи, добри са като изпълнение и констукция, а най-важното - монтажникът им е изключително добър. Вече няколко мои познати семейства, взимат врати от тях и са много доволни от всичко.

# 430
  • Euskal Herria
Благодаря!

Днес случайно попаднахме при дистрибутор на Евростил. Като изпълнение и качество ми се видяха добри вратите. Вярно, май са малко по-скъпи. Някой да има впечатление за тях?

# 431
  • Пловдив
Благодаря!

Днес случайно попаднахме при дистрибутор на Евростил. Като изпълнение и качество ми се видяха добри вратите. Вярно, май са малко по-скъпи. Някой да има впечатление за тях?

Да, гледали сме ги с ММ преди време. Фолиото, с което са облепени е някаква обработена хартия имитираща фурнир. Личи си, като там, където е разпробито за дръжките подръпнеш въпросното фолио - то се къса. Но така е и при полските врати, които сме гледали. красиви на вид, но кьопаво направени. newsm78 А и касите им не са особено читави.

# 432
Някой има ли врати на Титан дорс?

# 433
  • София
Ако имате нужда мога да помогна с монтажник, но работи само през уикенда, за София става въпрос.

# 434

Общи условия

Активация на акаунт