Препоръчайте интериорни врати!

• 360 545
  • 980
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
При мен не беше така.
Аз платих в деня на монтажа, преди бях дала 450 лв. капаро.

Да, и при мои познати беше така. Бяха оставили само 50 лв. капаро за 3 интериорни и една входна. Вратите платиха при доставката, а монтажа, след като са ги монтирали и нямаха забележки.

# 406
Моите врати бяха 4 и струваха 1450 лв. Но от фирмата така искаха. Дори можех и по-малко капаро да дам.

# 407
В задънена улица сме с вратите!
Помагайте!
Трябват ми за София, по възможност с естествен фурнир и качествени.

# 408
  • В полите на Витоша :)
Нашите са естествен фурнир, вече са на 7-8 години и нямам забележки. Правени са по поръчка в една работилница, няма магазин. Мога да ти дам контакти на лични.

# 409
Някой може ли да даде отзиви за Титан дорс?

# 410
  • София
Здравейте!
Можете ли да ми препоръчате фирма за интериорни врати в София, която да изработва по поръчка и да монтира само врати без каси. Живеем в панелен апартамент и не искаме да разбиваме касите. Знам, че има врати с каси, които се слагат върху съществуващите каси без да се налага разбиване. В момента правим основен ремонт на жилището и от един месец сме се нанесли в друг панелен апартамент, в който всички интериорни врати са нови с точно такива каси, които са монтирани върху старите каси. Проблемът е там, че мъжът ми е по-висок и винаги трябва да прикляка когато трябва ма мине през която и да е врата. Затова не искаме да слагаме други каси върху старите каси в нашето жилище, а само да сменим крилата на всички интериорни врати.
Благодаря предварително за отговорите1

# 411
Повечето фирми предлагат елементите отделно - само врата и само каса - ти си избираш дали искаш комплект

# 412
Новите врати са много различни от старите. Не знам как ще се съчетаят.

# 413
Оп, скачам в темата, че ми предстои да търся фирма за две врати. Искам ги изчистени, бели и ако може да не са най-големите боклуци, но не и прекалено скъпи. Зачетох се назад в темата, и остава с впечатление, че хората масово се оплакват или от лош монтаж, или от лошо отношение от страна на фирмата, или от неизпълянване на срока на поръчка. Май не съм попадала на лошо мнение относно самите врати, така че предполагам, каквато и врата да си избера, все ще е добре, важното на какви монтажници ще попадна  Grinning

Имам оферта от Porta Doors - ~800 лева за две врати + монтажа.

Освен тях, съм се спряла на Врати София.

Сега се сетих да питам нещо, знаете ли кои фирми имат врати на склад, така че да не се налага чакане от месец, месец и половина?

# 414
  • Тра-ла-ла
Мишелин, почти всяка негаражна фирма подържа някакви наличности от най-търсените модели, цветове и размери врати. Трябва да питаш директно..

Моите са поръчвани от Пласт маркет, но си чаках доставката от чужбина . Иначе имаха определени врати на склад. Монтажникът им е добър Peace

# 415
  • Сф
Ако не се лъжа имаше още една тема за вратите и там много плюеха Врати София.

# 416
  • Euskal Herria
Моите са поръчвани от Пласт маркет, но си чаках доставката от чужбина . Иначе имаха определени врати на склад. Монтажникът им е добър Peace
Доволна ли си от фирмата? Харесах си врати, предлагани от тях. А монтажникът, за който пишеш, в София ли работи?

# 417
  • Тра-ла-ла
Доволна ли си от фирмата? Харесах си врати, предлагани от тях. А монтажникът, за който пишеш, в София ли работи?
Монтажникът е към фирмата. Не знам дали работи на частно.  Вратите, които избрах, са бюджетни, от евтините и се предлагат от повечето фирми. В общи линии съм доволна от фирмата. Спрях се на тях, защото преди няколко години ми слагаха дограма и нямах забележки. А и обслужването в офиса им в Младост е на ниво - изслушват, обясняват, ако трябва и няколко пъти  Laughing Разбират си от работата, а не като киселите лелки в разни квартални офисчета. Освен това фирмата прави отстъпки за притежатели на Виваком клубни карти.

# 418
  • Euskal Herria
Благодаря! За монтажника - имах предвид, че е към офисите им в София.

# 419
Джулая, много благодаря, че сподели впечатленията си от Пласт Маркет. Офисът им в Младост ме устройва супер много. Утре ще ги преслушам да видя дали имат моделите, които харесах в наличност Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт