Препоръчайте интериорни врати!

• 364 198
  • 980
  •   4
Отговори
# 660
Ще питам. И да ги натоварите на колата от Бургас пак ще излезе по-изгодно от 500лв на врата?!(за интериорна врата това ми изглежда скандална цифра)

На вратите едно от най-важните неща е монтажа. Ако не е от професионалист по-добре врата до 200

# 661
  • София
Капарирахме входна врата "Протекта" след месеци четене и проучване от българска фирма (забелязахме я на Стройкото и хората доста адекватно и подробно ни отговориха на хилядите въпроси за разлика от други фирми, за които сякаш бяхме бреме и говореха с досада и пренебрежение), сходна е с тези на солид, но, според МП, е с по- прецизна изработка, надявам се да си заслужава- ще пиша, когато я монтират.

# 662
Някой от Стара Загора няма ли да се включи за помощ Pensive?? От Класен се отказахме, понеже крайната цена на 3 врати (хол със стъкло и 2 еднакви плътни за 2 спални) - крила, каси, дръжки и монтаж надхвърли 1800 лева, коетооо... Нещото, което ме "срази" беше, че искат по 60 лева на врата за монтаж, т. Е. 180 лв.. Само да вмъкна, че жилището ни е панелно и дойде фирма да изкърти заводските метални каси и ни взеха по 30 лв на врата (90лв), за КЪРТЕНЕ, само който го е преживял знае за какво говоря, с планки в панела бяха старите метални каси, а монтажа е само с пяна, дори дюбели не слагат (монтираха на познати). Ние се спряхме на бг производство АБС Врати Стара Загора, НЕ Варна!

# 663
За панел се спряхме да облечат касите от Класен, по 370 лв за врата, тип каса, дръжка и монтаж. Стеснява се 3-4 см общо, което е ок. В момента са средно 85 см светъл отвор. За 2те бани изкъртихме касите и ще са цветни ал., като цена е по-ниска.

# 664
Капарирахме входна врата "Протекта" след месеци четене и проучване от българска фирма (забелязахме я на Стройкото и хората доста адекватно и подробно ни отговориха на хилядите въпроси за разлика от други фирми, за които сякаш бяхме бреме и говореха с досада и пренебрежение), сходна е с тези на солид, но, според МП, е с по- прецизна изработка, надявам се да си заслужава- ще пиша, когато я монтират.

Това е и нашия избор, не помня вече дали съм писала някъде във форума.Ще останеш доволна!  Peace

# 665
Не купувайте интериорни врати ,не ползвайте демонтаж/монтаж от Porta Nova.Тази фирма е с магазини в цяла България,но не се лъжете като нас.Чакахме 3 врати 2 месеца- като цялата сума си платихме предварително , демонтажа/монтажа на врата ни излезе доста солено-изключително некачествено, с големи луфтове над 7 сантиметра от горната каса на вратата.Ние сгрешихме, вие недейте.Беше пълен ужас.Офисът им в Бургас е на ул.''Одрин''15.Никога не се занимавайте стях!

# 666
  • София
Уф, аз поръчах входна врата, от тези турските , някаква промоция напипах, но фирмата не я проучих много. Grinning  взеха размери, чакам монтаж , дано са Ok. Ще дам отзив после, малко ме тревожи ниската цена

# 667
От Стар челик ли?

# 668
  • София
Да , трябваше ми входна врата, да не е скъпа. Уж, горе - долу ставали тези турските. Да видим Confused

# 669
Моя приятелка сложи от тях и е доволна.  Peace

# 670
  • Пловдив
Да , трябваше ми входна врата, да не е скъпа. Уж, горе - долу ставали тези турските. Да видим Confused
Да, турските врати са добри, но и там са на много фирми. Има едни "кухи", дето са по-евтини, но не си струва според мен ако няма шумо и топло изолация. Имам познати с турска входна на бест челик капъ, вече 5 години и са много доволни. Но и монтажника, който я е слагал е бил много добър.

# 671
  • София
скочубра, благодаря за мнението!
Днес дойде дългоочакваната оферта за интериорните врати от порта дорс (при пуснато запитване преди около 5 седмици) и пише доствка 45 работни дни след плащане на капарото, а в магазина ни бяха казали, че вратите са налични и при някакво забавяне то ще стане пролет докато дойдат, ужас просто... вече започвам да мисля, че ще свършим с ремонта чак лятото Confused

# 672
Тея се бъзикат с народа.
Дори да не бързате, това 45 РАБОТНИ е някакъв цирк.

# 673
Нашите врати на фирма Инос ги направиха за 20-тина дни, при договорен срок от 30 календарни. Много коректни са дотук. Не могат да ни ги монтират още обаче, защото ни мотаят майсторите, които слагат паркета.  Tired Tired Tired

# 674
  • В.Търново
Здравейте, понеже и аз съм на вълна избор на интериорни врати искам  да ви попитам какъв цвят врата би подхождала на паркет в  светло сивата гама? В чуденка съм за тази

Общи условия

Активация на акаунт