Препоръчайте интериорни врати!

• 360 745
  • 980
  •   1
Отговори
# 450
  • София
С фолио ли са тези врати?

3. CPL STRUKTUR – устойчиво на механично увреждане ламинатно покритие с изразена структура. 

И ние сме с такива, те стесняват най-малко светлия отвор. Но монтажът не бе добър...
kiticat, вие доволни ли останхате? На нас ни предстои още 4 врати да сменим при тях.
Монтажът от Декор дор ли не беше добър?
Почти си бяхме избрали от тях.

Да, от тях беше. Това бе преди няколко години, имаше и сериозно забавяне в доставка. Но сега пак ще трябва да ги ползваме. Не знам дали може да се договори в договора да се включи по-сериозна клауза за неустойка.
Иначе самите врати Сапели ми харесват много. Предлага ги и друга фирма, някъде на цар Борис III, но цените бяха значителни по-високи, за съжаление.

# 451
  • София
Ползвали ли сте услугите на Братя Градеви /София/? Алуминиева врата за баня ми трябва с огледало  Crazy

Доволна съм, съвсем наскоро си взех от братя Градеви алуминиева врата за баня, но без огледало, а по средата с нещо като имитация на дърво (светло като бреза, отива си с пода, затова го избрах), без къртене, в панелен апартамент, много малко се стесни отвора, нямаше никакви поражения по плочките, стана добре и бяха точни. Но поръчките стават след месец някъде, поне есента на 2016 г. Виж дали на Стройко няма да са.

# 452
Вратите, които избрахме, са ЦПЛ и сме доволни от монтажа. От Дор Декор беше.  Peace

# 453
Здравейте,
Трябва да си взимам врати и от разглеждане вече се побърках.
Имате ли мнение за Врати експрес? http://vratiexpress.com/

# 454
  • Пловдив
Здравейте,
Трябва да си взимам врати и от разглеждане вече се побърках.
Имате ли мнение за Врати експрес? http://vratiexpress.com/

Нямам мнение за врати експресс, но винаги ми е било интересно, когато цената е подвеждаща. Може ли да се посочва цена само за крило, а после за каса и отделно брава?

# 455
Аз се спрях на тези врати: http://vrati-vrati.com/%D0%B1%D1%8F%D0%BB%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D1% … D0%B0-vda-80-1484

Ако някой има да каже нещо негативно, да го каже до утре в 8:00 часа, в противен случай - да замълчи завинаги  Laughing

# 456
  • Пловдив
Аз се спрях на тези врати: http://vrati-vrati.com/%D0%B1%D1%8F%D0%BB%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D1% … D0%B0-vda-80-1484

Ако някой има да каже нещо негативно, да го каже до утре в 8:00 часа, в противен случай - да замълчи завинаги  Laughing

Laughing ами вратата е красива, за другото няма какво толкова да се каже, защото не е описано каква е конструкцията на крилото, но това, че касата е само плътен HDF не е добре. Важно е Вие да сте доволни! Не е зле да споделите после отзиви и успех с монтажа  Peace

# 457
И аз се обърках с тези врати  ooooh!
Търся бели МДФ врати. Мислех, че са универсално решение...
Насочих се към Карабулев. Но човекът там ми каза, че няма  такова животно и ми предлага някакви компромиси с боядисан светъл естествен фурнир.

Гледах и едни полски врати. Там пък бялото е едно фолио с фладер, залепено върху таблата и первазите.

Моля, помогнете с насоки, който разбира, че явно аз не си задавам въпросите правилно в магазина.

# 458
Насочих се към Карабулев. Но човекът там ми каза, че няма  такова животно и ми предлага някакви компромиси с боядисан светъл естествен фурнир.
Как да няма такова животно Laughing, аз имам две - една с плътно плътно фрезовано крило и една с остъклено. Бях ги показвала тук, но май съм премахнала снимките. Правиха ги Инос по поръчка - доволна съм от монтажа, защото отворите бяха криви, та чак усукани, но цената е прекалено висока за предлагания материал.
Може да питаш за лакиран/боядисан МДФ или просто лакирани врати (под лак не се разбира гланц, а боя).

# 459
Как да няма бели врати?
Има всякакви цветове, просто не си попаднала на правилните хора.

# 460
И в Карабулев има бели врати - МДФ фрезован как да няма. Влез в страницата на Карабулев и ги виж

# 461

Гледах и едни полски врати. Там пък бялото е едно фолио с фладер, залепено върху таблата и первазите.

Моля, помогнете с насоки, който разбира, че явно аз не си задавам въпросите правилно в магазина.

Бели врати си поръчахме от интекст. Само че още не са дошли, че да дам мнение.

# 462
Сряда ми слагат вратите. Поръчани са от Стар Челик Капъ. Да видим как ще ги монтират  Crazy

# 463
Мишелин браво! Стискам палци да няма проблеми и чакаме снимки. А аз трябва да реша проблем за врата на една много тясна нища на балкона - само 40 см е и няма никакъв тухлен зъб за да се хване каквато и да е каса. Не зная как да се реши този въпрос - приемам всякакви идеи и съвети. Нишата е тясна и дълбока, висока е 180 см.

# 464
Мерси, mumbas. Добре, че каза за снимки, че аз изобщо не се сещам. Тази ниша, за която говориш е много интересна. Не съм виждала подобно нещо май. Да не е за криене на любовник/любовница при внезапно прибиране на половинката?  Mr. Green Шегата настрана, не се сещам как може да се реши проблемът ти, но ще поровя да видя чичо Гугъл какво знае по въпроса  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт