Препоръчайте интериорни врати!

• 360 606
  • 980
  •   2
Отговори
# 840
Чешки били вратите, имаме добри отзиви от колега на ММ. Офертата е с врати, каси, монтаж, дръжки, всичко. Ние стартираме от БДС, така че всичко ни трябва.
За тези пари бих огледала и вратите на русенската фирма споменати от Ско няколко страници по-напред. Много добри са и бяха в този ценови диапазон. Мисля че имаха и модели по около 600 лв тотала. Мострената им зала беше под американското посолство, но проверете за актуално инфо на сайта им ако решите.

Последна редакция: чт, 24 май 2018, 08:50 от drago_2008

# 841
  • Пловдив
droidd, не разбирам какво си имала в предвид под "по-важно е според мен да не е някакво покритие от обработена хартия, което се предлага за ламинат или фурнир". Може ли малко пояснение?

Ето това имам предвид

# 842
     Здравей Милен
 мога да ти препоръчам  тези, които съм сложил. вече 8г. всичко е идеално.
Ф-ма "Камбера & син". Това е пряка на ул. Житница,  кв. Красно Село . Имат хубав офис / в който показват  изделията си /. Работят бързо , точно и коректно, което е рядкост . Те произвеждат всичко, което продават, Важно е , нали .

# 843
  • София
Имате ли впечатления от фирма Грийн хоум? Магазинът е на Ботев, близо до 5те кьошета, за дограма, щори и врати. Някакви немски врати Порталите ни предложиха, 6те ще са около 3200-3300, като имат всичко - бели (в Солид нямаше такава опция), не пчелна пита, а ПДЧ с дупки, секретна ключалка, не искат 100% авансово (с това Доорман ме застреляха за врати Градде).
Обаче май препродават Ролпласт, не знам това добре ли е, не е ли? Ужас някакъв е  с тези врати, защо ми трябваше да отказвам от строителя...

# 844
  • Пловдив
Ужас някакъв е  с тези врати, защо ми трябваше да отказвам от строителя...

Колкото и да е труден избора, по-добре че не сте взели от строителя. Обикновено слагат от най евтините и некачествени врати.

# 845
  • София
Ужас някакъв е  с тези врати, защо ми трябваше да отказвам от строителя...

Колкото и да е труден избора, по-добре че не сте взели от строителя. Обикновено слагат от най евтините и некачествени врати.
С това почти се бях примирила, но и нямаше опция за стъкло на дневната. А ми се струва важно да влиза някаква светлина в коридора.

# 846
В един магазин ми обясниха вчера, че вратите с CPL покритие можело да се монтират на баня и няма проблем стига да се се полива вратата с вода, иначе носели на влага. Някой с преки наблюдения по темата, или ме метнаха на черешата? Много ме блазни мисълта вратата на банята да не ми е алуминиева

# 847
Ох обърках се.. Изчетох темата 20 страници назад и май ограничих избора на фирмите: Вратите.орг, Инос и Солид 55. Но... какъв тип врата? Този алкор какво е - лак ли е, пластмаса ли е, фолио ли е... Ламинираните ок ли са или ще ми цъфнат на втората година... Помагайте Cold Sweat

# 848
Допълвам - говорих със Солид - алкор било вид фолио.. Май ще се отажем от такива. Сега остава Крафт Мастер или ламинирани...

# 849
Аз си поръчах на дърводелец интериорна. Трябва обаче да се чака, защото има много поръчки. Ще споделя впечатления като я постави. На мен за баня хич не ми се рискува с покрития и ще си карам на алуминиева.

# 850
Накратко: вратибг.нет в черния списък на вратите в София

Привет! Искам да споделя своя опит с интериорните врати, защото много пъти бгмама ме е спасявала от погрешни решения. В случая става въпрос за една фирма в София - не мога да открия как се казва дружеството, но сайта е вратибг.нет, написано на латиница. Има ги и във фейсбук. Адресът им е в ж.к. Дружба. Разбрахме се да дойдат да вземат размери в определен час, като в същия час не дойде никой. Обадих се на човекът за размерите със звучното име Иван Костов - заето. Обадих се и на момичето в магазина - заето. След още десет минути върнаха обаждане. Казах, че би било коректно поне да се обадят, че ще закъснеят - случва се на всеки. Тя каза, че това е динамичен бизнес и не може да определи точен час, както и че те не са банка и не мога да претендирам коректност. След като повторно й обясних, че аз точно определен час имам, тя измрънка още нещо и ми затвори телефона. Звънях й още два пъти, в които тя ми затвори телефона, без да вдигне. Иван Костов също върна обаждане малко след това, като нито се извини, че е закъснял, нито изглежда беше наясно с часа, и че по това време следва да е бил на друго място. Каза, че може да дойде след 20 минути, защото сега е на друг обект. Аз обаче отказах, поради любезното цялостно отношение на персонала на тази фирма. Един човек да спася от тази "коректна" фирма, пак ще съм доволна. Между другото, дори ромите, които трябваше да дойдат да вземат стария чугунен радиатор, дойдоха навреме. За пръв път ми се случва подобно нещо. Дано следващия път уцеля, но със сигурност ще пиша, защото явно с вратите ще е много тежко.

Сетих се и още нещо -работят уж и в събота и веднъж звънях да питам дали са там, за да отида да видя вратите на място. Тя каза, че имала среща с клиентка за десет минути и иначе нямало да седи там - да не ходя.

# 851
  • Пловдив
Накратко: вратибг.нет в черния списък на вратите в София

Един човек да спася от тази "коректна" фирма, пак ще съм доволна. Между другото, дори ромите, които трябваше да дойдат да вземат стария чугунен радиатор, дойдоха навреме. За пръв път ми се случва подобно нещо. Дано следващия път уцеля, но със сигурност ще пиша, защото явно с вратите ще е много тежко.

Сетих се и още нещо -работят уж и в събота и веднъж звънях да питам дали са там, за да отида да видя вратите на място. Тя каза, че имала среща с клиентка за десет минути и иначе нямало да седи там - да не ходя.
Martina Whisperwind, въпросната фирма продава врати Класен, които се предлагат в почти всички магазини за врати, така че ако сте си харесали модел от тях, няма да е трудно да намерите друга фирма. Успех!

# 852
  • София
Към вече миналите по пътя с вратите, какъв % платихте при поръчка?
Мисля че писах преди време, една фирма ни поиска 100% авансово, политика им било, не можело по-малко. Практика ли е при подобните фирми?
Да си знам да питам изрично, защото не съм ОК, разбира се.

# 853
Разбира се, че не е нормално и не бих се съгласила.
Инос ни взеха 50% авансово по спомен.

# 854
 Доволна съм от Диадорс.

Общи условия

Активация на акаунт