Бледа втора линия на тест за бременност ???????

• 270 246
  • 977
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мила само ти пий фолиевата - тя найстина е много важна - мъжа ти няма нужда от нея - не че ще му навреди, но няма и да му помогне. Успех и си починете добре, без да се натоварваш и мисли позитивно - това винаги помага, а ако имаш кървене иди веднага на лекар не чакай толкова време - все пак мисли и за себе си, а и за бебчето - има хапчета, които помагат ако се наложи, но тях само лекар ти ги предписва.

# 106
Фолиевата киселина трябва да се пие само от жената, нали?

# 107
Фолиевата киселина трябва да се пие само от жената, нали?
може и мъжът да пие  Peace

# 108
  • Fort Worth, TX
Добре е да започне да се приема от жената няколко месеца преди планувата бременност.В случай на изненада , трябва да се започне приема веднага, защото е важна за развитието на бебето.Пие се до 3 месец мисля.

# 109
  • София
Фолиевата киселина е витамин от групата на В витамините (B9). Той съдейства за нормалното протичане на бременността и намалява риска от развитие на дефекти на невралната тръба на плода - Spina bifida.
Spina bifida е вроден дефект, който се появява в първите 4 седмици на бременността, често преди жената да разбере, че е бременна. Той може да засегне един или повече прешлени, но най-често е на нивото на кръста. В зависимост от тежестта на засягане от spina bifida, дефектът може да е видим по гърба на бебето, но в по-леките случаи не се наблюдават видими анатомични изменения. Най-тежките форми, представляващи напълно отворен гръбначен стълб са несъвместими с живота. Всяка жена в детеродна възраст се нуждае от 0.2 милиграма/200 микрограма ежедневен прием на фолиева киселина. Тя е необходима за правилния растеж на клетките и развитието на ембриона. При бременост тази потребност се увеличава.

Начин на употреба: по една таблетка дневно / всъщност зависи от вида- четете упътването /. Тази доза задоволява напълно дневните нужди на организма от фолиева киселина.

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 17:51 от megi_beshina

# 110
  • Сливен
На мен първите ми тестове бяха с бледа линия и се съмнявах,но проблема беше,че трябваше да изчакам още 3 дена за датата на цикъла ми. 2 теста-и двата с бледа,бях нервна ,защото все в някакво невидение,реших да отида на гинеколог,видя ме с вагинален видеозон и ми вика,ааа нищо ти няма,виждам,че скоро ще ти дойде.  Laughing След 3 дена закъснение на цикъла ми пак си направих тест,този път,чертата беше ясна,като бял ден,оказа се,че наистина съм. Затова според мен,трябва да се изчаква цикъла Grinning

# 111
здр аз на кратко и при мен я има тази втора бледа чертичка и не знам какво да мисля мъжа ми казва че не съм щом е бледа..но аз тайничко се надявам...да добавя че чакам цикъл след няма и 2 дена и знам че ще ме посаветвате да изчакам.. Thinking Blush newsm78 newsm78 newsm78

# 112
Да, изчакай...на мен ми се показа хубава втора черта на 8 дневно закъснение Peace

# 113
Ехее и аз имах три теста с бледи чертички през 5та седмица(за втората бременност).Повече не правих.беше ясно,че има ли ги значи бременност има.

# 114
  • София
И аз имах два теста с бледи чертички в пета седмица, след втория не се съмнявах вече, че съм бременна. В шеста седмица отидох на гинеколог и тя потвърди официално. Имах и зацапване първия месец, мислех си до последно, че ще ми дойде, усещането беше абсолютно същото  Wink Така че мила честито и лека бременност  Hug

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 11:01 от endira

# 115
ами да лека бременност Hug

# 116
Бледа или не чертичката си е чертичка  Peace Mr. Green Когато правих моя тест за малко да го хвърля  Crazy  и като се загледах  една бледа чертичка!

bouquet честито и от мен

# 117
То в едно от 99% всичко започва с втора бледа черта..........Така че - честито!

# 118
Е, то е нормално чертичката да е бледа преди закъснението (ако изобщо се появи), нормално е да е бледа и в начална бременност. Така, че... от мен честито, леко бременеене и да се похвалиш после с бебето.

# 119
Едно тихичко честито и от мен. Ако толкова се съмняваш пусни си кръвен тест  Peace

Общи условия

Активация на акаунт