Бледа втора линия на тест за бременност ???????

• 270 331
  • 977
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте!Много съм объркана и търся вашето мнение.Последният ми цикъл беше на 02,11,2014г.,28 дневен цикъл.След като ми свърши с приятеля ми започнахме да правим опити за бебе.На 30,11 си правих тест Престо,който показа една бледо розова черта.Днес 02,12 си направих друг тест на Шур чек,който също показа бледо розова черта,но много по-бледа от предишната и едва забележима.Тази нощ спах много малко  около 2 часа,защото съм първа смяна и ставам много рано.Това дали е повлияло на теста.След като станах го направих и си мисля,че концентрацията на хормона е била ниска.Все още не смея да се зарадвам.Вие какво мислите?

# 586
при редовен цикъл и две бледорозови чертички мога само да ти чиститя Simple Smile Hug

# 587
  • София
Престо и шуър са с различна чувствителност, вероятно сте бременна. Успех!

# 588
 Дано да съм.Благодаря за отговорите.

# 589
Преди малко направих още един тест.Казва се Лейди тест-лента.Пак показа едва забележима черта.

# 590
  • София
Ами три теста с втора черта...явно си бременна.

# 591
ако искаш може да изчакаш до понеделник и да отидеш на гинеколог да ти направи преглед според мен си бременна Simple Smile аз с една бледа черта след месец и нещо ще раждам вече Simple Smile успех ти желая

# 592
В понеделник няма ли да е още рано?Кога най-рано се вижда?

# 593
Преди малко направих още един тест.Казва се Лейди тест-лента.Пак показа едва забележима черта.
при мен втората черта беше много бледа дори не бе видима,взех си най-простият тест лента и  EFP EFP успех ти пожелавам

# 594
аз ходих на десетия ден от датата на очакваната ми менструация и се виждаше плодния сак и ембриона Simple Smile така че мисля че и да идеш в понеделник би трябвало да отчете

# 595
Честито бременна си  newsm10 И аз точно тези 2 теста си направих и ми показаха мноооого бледа 2ра чертичка. Даже на шуърчека го гледах на слънце и се взирах в него около минута за да разбера че има някаква много бледа чертичка и резултата - бременна с момченце  newsm44

# 596
Дано да съм.Днес си запазих час за утре.Знам,че е рано,но искам да разбера възможно най-скоро.Утре ще пиша да ви кажа какво е станало.

# 597
стискам палци Simple Smile

# 598
Нищо не се видя.Нито на коремен нито на вагинален.Ще изчакам още една седмица.

# 599
хм какво ти казаха точно ?

Общи условия

Активация на акаунт