Бледа втора линия на тест за бременност ???????

• 270 284
  • 977
  •   1
Отговори
# 645
Направи си още един утре сутрин с първа урина.

# 646
ама има вероятност нали Heart Heart Heart ... възможно ли е по - късно да се появи чертичката . още не ми дойде Heart

# 647
Ако си бременна втората черта ще се появи до 5мин. след направата на теста. След 10та минута тестовете стават невалидни. Утре сутринта си направи тест с първата урина, а междувременно се успокой, за да не останеш разочарована, което се надявам да не стане. Стискам палци утре да видиш 2те чертички.  Peace

# 648
Boleshe li vi krysta i korema katoche li shte vi idva kato vi zakysnqva

# 649
  • София
Може да боли, но така може и да боли и преди да ти дойде.

# 650
А може да боли и да не ти дойде, а да е знак, че си бременна Wink

# 651
Направих си още два теста,един вечер и един сутрин и двата бяха с бледа втора линия. Звъннах на гинеколога си и ми каза след 10-ти да отида да ме види,попитах и защо е бледа втората линия на теста,каза,че може да съм в мн ранен етап. Надявам се всичко да е наред,даже искам и приятеля ми да е с мен тогава.
И мен ме боли корема,все едно ще ми идва,както и гърба,но вече една седмица ми закъснява и съм с три положителни теста с бледа втора линия. След прегледа ще пиша какво е станало.

# 652
.

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 17:57 от Шикерче

# 653
  • София
bad_girl12, пишете на кирилица!

# 654
Извинете ,че ви пишех на латиница, но пишех от телефона и нямам там кирилица... Дойде ми .. жалко вече ще ви пиша следващия месец.. ще се обадя на доктора и така благодаря Ви за отделеното време

# 655
  • Варна
bad_girl12 Не се отчайвай, спокойствие през идния месец и много любов и всичко, ще стане  Heart Eyes

# 656
  • Beyond the Frontiers
Няколко пъти съм ползвала тестовете - при бременност винаги ми е бил блед тест. Така че има ли втора черта, нещата са ясни.

# 657
Аз също се опитвах дълго време да забременея едва дочаках 2 седмици след половия акт направих тест и той беше като твоя след което отидох на гинеколог и той видя малката точица която беше вече на 2 месеца Wink

# 658
Аз също се опитвах дълго време да забременея едва дочаках 2 седмици след половия акт направих тест и той беше като твоя след което отидох на гинеколог и той видя малката точица която беше вече на 2 месеца Wink

newsm78 newsm78 newsm78
Не изучавате ли сексуално образование в училище?

# 659
Здравейте,мами. Ходих на гинеколог и ме гледа на ехограф,видя се плоден сак и малък зародиш,все още няма пулс,след две седмици съм отново на преглед. Изписа ми и да пия фолиева киселина.  Party

Общи условия

Активация на акаунт