Бледа втора линия на тест за бременност ???????

• 270 319
  • 977
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте и от мен. От почти една година съм с приятеля ми, от декември месец решихме,че искаме и двамата бебенце. Закъснява ми този месец с 3 дни и реших да си направя тест на Surecheck, резултатът остана малко неразбран за мен, едната контролна линия беше много плътна, но другата беше бледа. Иска ми се това да означава,че скоро ще си имаме бебенце,но не съм напълно сигурна.Може би и съмнението ми идва от това,че преди да започнем опитите бях няколко месеца с кандидоза и тъкмо разбрах,че съм се излекувала и започнахме, и освен това не съм мислила,че от няколко опита и ще стане. Благодаря предварително за отговорите  newsm78 newsm78 newsm78

# 631
Втора чертичка на тест за бременност, макар и бледа, означава положителен резултат! Честито! Пожелавам ти една лека и успешна бременност! Следващите тестове трябва да са с все по-наситена втора чертичка, но най-сигурен си остава кръвния тест Simple Smile

# 632
Благодаря Simple Smile Надявам се наистина да е положителен.
 Да попитам за кръвния тест: Кога мога да го направя, при личния ми гинеколог ли трябва да отида,за да ми пусне документи за теста или мога сама да го направя в някоя лаборатория.И да попитам заплаща ли се и ако да каква сума

# 633
Аз до сега не съм правила кръвен тест за бременност, но знам, че гинеколога няма да ти даде направление за такъв. Той ще те види само на ехограф, но за да види нещо (първо плоден сак) трябва да минат около 2 седмици от закъснението. Мисля, че струва около 15-20лв.
Кръвния тест изследва нивата на хормона hHG който при бременност се покачва много бързо и в първия триместър се удвоява на всеки 48-72 часа
Моя съвет е ако не ти се дават парички да изчакаш да минат 2 седмици и посети гинеколог  Peace

# 634
Благодаря много за бързия отговор. Аз така или иначе при последното ми посещение при лекуващият ми гинеколог се разбрахме през януари да му се обадя за час, да ме види на ехографа,че трябвал да бъде пълен мехура, а не беше. Задължително ще отида да ме види, но не знам дали ще издържа толкова време Simple Smile Трябва ли да започна да пия някакви хапчета, преди още да се консултирам с лекар

# 635
Задължително фолиева киселина, по едно на ден.

Не бързай да ходиш, защото нищо няма да се види и ще си много разочарована.

# 636
Ако не пиеш Фолиева киселина, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО започни да приемаш. Има различни марки - може да вземеш Неофолик или Фолацид, например. Избягвай да пиеш каквито и да е други хапчета при каквото и да е неразположение - мисля, че може само Парацетамол и то в много краен случай на нетърпима болка. Ако сега отидеш на АГ няма да се види нищо, така че не бързай Simple Smile Късмет!

# 637
Благодаря много за съветите Ви. Още утре ще си купя фолиева киселина. Малко съм притеснена,че бяха празници и съм пила алкохол, дали ще се отрази това по някакъв начин на мъника Sad

# 638
Не си си навредила, не го мисли и не се вкарвай във филми! Пази се от сега нататък и не вдигай тежко  Hug

# 639
Не можеш  Peace . Нищо му няма.

# 640
Задължително, ще се пазя от всичко, спирам и цигарите също. Simple Smile Благодаря много за съветите Ви  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 641
От всичко не можеш да се предпазиш Hug . Радвай се на бременността, че после започва трудното Sunglasses

# 642
Не мога да се предпазя от всичко, но от най вредното ще се опитам Simple Smile Късмет на всички с всичко Simple Smile

# 643
Момичетаааа, ей сега си погледнах теста .. има втора бледа черта .., но дефакто час след като съм направила теста ... да се надявам ли на нещо :О :О:О.. олеее дори от една бледа черта .. ми се разтрепери сърчицето Heart

# 644
има ли някойййййй ... възможно ли е след час да се появи и да вярвам ли

Общи условия

Активация на акаунт