Бледа втора линия на тест за бременност ???????

• 270 327
  • 977
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте нас всички във форума.Бих искала да ви споделя и моята история,тъй като вече и аз незнам какво да си мисля и ще изкрейзя май.Та,имам детенце на 9г.и съм на 39г.и решихме да имаме и второ детенце.Тъй като първата бременност стана от първия път си мислех че и тази ще стане бързо ама Sad((не става и не става.Направихме изследвания в клиника по стерилитет и......мъжо ми с 4% морфология,а аз резултат от цветна снимка:Дясна тръба не се изобрази т.е. запушена напълно,лява пропусна мбого,много бавно и то не стигнало до края.След прегледдоктора с усмивка ми вика че по коледа ставали чудеса newsm78,бъзикаше ли се?с тези тръби...Но се прибрахме унили и започнахме за бебе.Това беше началото на декември,след два дена трябва да ми дойде,но!тук стават странностите.Първо усетих придърпване и от двете страни ,като повече от ляво(тръбата с трудното пропускане),после гардите се уголемиха малко без да ме болят обаче.Вчера 3дена преди лелката ми зацапа нещо кафеникаво,но много малко и ме заболя леко като преди цикъл.От днес гърдите малко ме наболяват...  Правих 4теста ,2с вледа черта и и два с по ясна.Как мислите,че чак не смея да го изрека,дали е възможно

# 616
Аз не съм много запозната, но след като на всички тестове имаш по 2 черти независимо дали са бледи или ярки би трябвало да се е случило чудото.. Честито и весели празници!

# 617
Не. Това ми е първа бременност и не съм запозната какво трябва да се прави и да се пие. Чакам да потъмнее чертата и да отида на преглед

Започвай задължително. По 1 таблетка се пие на ден. Аз пих Неофолик.

ivv755, от сърце ти пожелавам всичко да е безпроблемно до края! Hug Hug

# 618
Вижте мацки бледии или по ясни има ли две черти бременни сте си  Hug .... и може да си купите както посъветваха по нагоре фолиева киселина и да си пийкате по 1 таблетка дневно сутрин, тя е за костите на бебенцето!Изчакайте две седмици, три най- много и веднага тичкайте при АГ-то!!!Весели празници на всички  Heart Eyes

# 619
Фолиева киселина се пие против спина бифида у бебето. Желателно е да се започне преди зачеване. Но след като има дори съмнения за бременност се започва веднага!

# 620
# 621
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%B0_%D0% … D0%B8%D0%B4%D0%B0

Значи, докато си четеш избирателно и когато, където ти попадне, няма как да ти се получат нещата.
Когото и да попиташ, всеки ще ти каже, че фолиевата киселина се пие ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, за да се предпази плодът от вродената аномалия спина бифида. Иначе ползите от фолиева киселина са много.

# 622
Благодаря момичета ,задължително ще пиша как вървят нещата.Ще е наистина чудо ако нещо е станало с мен,жени без запушване имат трудност,а при мен....но каквото е писано да сме живи и здрави най-важно Hugна всички пожелавам весели празници и само хубави новини 55

# 623
radost92 сега се сетих за теб. Как си, как е бебока растете ли, в кой месец си вече, добре ли се чувстваш???Надявам се всичко да е като по вода Simple Smile

# 624
За фолиевата киселина ми казаха, че предпазвала от аутизъм. А и в "предай нататък" имаше една майка с дете аутист и казваше, че лекарите не са и казали за фолиевата киселина, за това и детето и имало аутизъм. Колко е достоверно не знам

# 625
При първата ми бременност започнах да вземам фолиева веднага след като се установи бременност.Сега реших да започна от рано,така или иначе няма да ми навреди.

# 626
Здравейте отново момичета днес направих пак тест и беше твърдо с две черти EFP newsm44'наистина не мога да повярвам още.Явно чудеса стават и то точно за Коледа.Мили момичета не  се отказвайте за нищо на света,аз съм жив пример че и при непроходими тръби явно става.Незнам д-р Бойчев как е насправил снимката но лявата е пропуснала,а иначе имам даже час за лапаро февруари....Боже какво нещо е живота newsm03.Пожелавам ви самочудеса и хубави моменти със скъпия човек и вашите семейства.

# 627
Аз също да се похваля вече си имам две ярки чертички  EFP много съм щастлива утре си чакам резултата от кръвните Simple Smile

# 628
Здравейтеее Simple Smile)) Нова съм тука и малко се притеснявам въпросите ми да не изглеждат глупави Simple Smile Закъснява ми три дена, всеки ден си правя тест и всичките с многооо многоо бледа втора линия, но се вижда ! Никога до сега не ми е закъснявало и винаги съм била с много точен цикъл, а и винаги ми е много болезнен дори малко преди да ми дойде, а сега нямам такива болки ! Правим опити от 7 месеца и се надявам вече да е станало ... Laughing Днес си направих и кръвен тест и довечера ми казаха, че ще публикуват резултата в сайта и все проверяжам, но още не е излязал Simple Smile Много съм притеснена и малко радостна...Имам някаква надежда, че ми се е збъднало коледното желание Simple Smile) Според вас тазии многоо, многоо бледа черта дали може да е бременност ....? Благодаря ви и се радвам, че се регистрирах в този сайт Simple Smile  Heart Eyes

# 629
Здравей аз ти казвам честито. При беше също така дори седмица ми бяха много бледи, но кръвния казва да Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт