Бледа втора линия на тест за бременност ???????

• 270 330
  • 977
  •   1
Отговори
# 600
Да изчакам още една седмица.

# 601
Здравейте,

Възможно ли е на 7ми ден от закъснението още да ми дава бледи чертички. Не са чак недоловимо бледи, но не са и наситено червени. На първия ден в който трябваше да ми дойде М ми потече нещо кафеникаво, което продължи ден. От тогава всеки ден си правя тест и чертичката все е бледа. newsm78. Утре (8ми ден) съм на гинеколог.

# 602
  • София
да, напълно е възможно, не знам лекаря дали ще види или не нещо утре, може и да се окаже рано, ако си била с по-късна ову... но успех.

# 603
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте,

Възможно ли е на 7ми ден от закъснението още да ми дава бледи чертички. Не са чак недоловимо бледи, но не са и наситено червени. На първия ден в който трябваше да ми дойде М ми потече нещо кафеникаво, което продължи ден. От тогава всеки ден си правя тест и чертичката все е бледа. newsm78. Утре (8ми ден) съм на гинеколог.
Има ли черта бледа не бледа има бебе. Честито.

# 604
Здравейте. Не мога да разбера тази втора линия, която е незабележима брои ли се за бременност?  Не съм сигурна дали е толкова бледа, защото теста не е правен с първа сутришна урина или защото няма бременност. Ц ми е нередовен и не съм сигурна на коя дата точно трябва да ми дойде. Благодаря

Последна редакция: вт, 23 дек 2014, 14:08 от Veninka92

# 605
това е бременност ,честито Simple Smile

# 606
Много силно се надявам да е така. Утре ще повторя теста с първа сутришна урина и ще видя дали ще е по-тъмна Simple Smile

# 607
По добре изчакай 2 /3 дни ще потъмннее ,при мен не потъмня а вече съм 6ти  месец Simple Smile

# 608
Ако има бременност след колко време трябва да ида на преглед ? Simple Smile

# 609
най -добре е след 2 седмици иди за да може гинеколога да те погледне на ехограф , да се види оформен ли е плодния сак

# 610
Благодаря за информацията Simple Smile дано всичко е наред и да има бременност Simple Smile а на вас пожелавам весели празници Simple Smile

# 611
Много ранна бременност  bouquet .

Весели празници!!!

# 612
Може би защото имах късна О и сега не отчита.. О ми беше на 20тия ден. Наистина не разбирам много, но силно се надявам да е бременност и да се задържи Simple Smile Весели празници!

# 613
Пиеш ли фолиеваа киселина?

# 614
Не. Това ми е първа бременност и не съм запозната какво трябва да се прави и да се пие. Чакам да потъмнее чертата и да отида на преглед

Общи условия

Активация на акаунт