Бледа втора линия на тест за бременност ???????

• 270 145
  • 977
  •   2
Отговори
# 90
При мен след първата бледа черта, си направих кръвен тест. Нивото на ЧХГ беше ниско и ми казаха, че не съм бременна. Е, да, ама сега това ниско ниво спи до мен.  Laughing
След кръвния тест отново си купих 2 еднократни и ги използвах в разстояние на няколко дни. С всеки следващ чертата ставаше все по-наситена и накрая не можеше да се обърка с нищо друго.

# 91
Честито!И моят първи тест беше с бледа чертичка и го повторих след 2 дни и вече беше ясно,че съм бременна

# 92
  • Талант на 2012,2013 г.
Бледа, небледа -Честито!!! Peace Hug

# 93
Честито Hug

# 94
  • Fort Worth, TX
Да кажа и аз за моята бледа черта , която вече е на 2 месеца. Confused
Направих тест 2 дни преди да ми дойде.чертата беше много,ама много бледа.На другия ден пак направих и беше много по наситена.Бях пуснала и тема тук.След като вече се разбра със сигурност, че съм бременна, започнах да пия фк изчаках някой друг ден и отидох на лекар, който не ми каза нищо ново. Laughing

# 95
И при мен втората едвам виждаща се черта спи в ръцете ми сега.И двата теста дето правих втората черта я имаше,но едвам се виждаше  Laughing

# 96
И двата пъти втората черта беше мнооого бледа, но, ето, сега и двете ми дечица са налице.

# 97
  • София
И при мен беше бледа,а резултата в момента спинка сладко,сладко  Hug

# 98
Момичета, имам питане, надявам се да ми помогнете!

След спиране на ОК започнахме опити за бебче и сега на 17-ти трябваше да ми дойде цикъла, който не дойде. На 18-ти имах бледа втора черта, а с днешния тест (пак Престо), втората чертичка е почти толкова наситена, колкото и първата. (По принцип цикъла ми никога не е закъснявал сповече от 2 дни.) Симпоти на бременност има, но не залагам на тях...
Притеснението ми дойде от това, че по обед видях по бельото си капка кръв. Вднага си сложих превръзка, но оттогава нищо повече...  Thinking Купих си веднага някакъв смотан тест, който също смятам да направя след малко....
Няма кога да отида на лекар, защото утре с моя годеник заминаваме на почивка в Гърция и ще се върнем в края на месеца.
Да го зарадвам ли утре за именния му ден с 2 чертички, или не?  Cry

# 99
щом има втора черта, значи бременност има, въпроса от тук нататък е дали ще се запази. всъщност, както се изрази един лекар, който ме прегледа в 5 седмица за първи път и при прокървяване: това е бъдещата бременност (показвайки сакчето на ехографа). често се случва прокървяване в началото, особено казват лекарите в дните, когато е трябвало да е цикъла. така че възможно е плодното сакче да не се захване и цикъла да дойде със закъснение, което да се надяваме че няма да е твоя случай. затова обаче съвета ми е да се пазиш на почивката в Гърция. аз лично при първия тест веднага казах на мъжа ми, защото, да може и да не стане, но все пак тва ти е най-близкия човек и изобщо цялото нещо е за двама ви. просто му кажи че е още много рано и не казвайте на други хора.
и пак,пази се в Гърция, внимавай с натоварванията, не мъкни багажи (че аз така прокървих, което значи отлепване на сака и не е ок), не се печи много на плажа (еееех как ти завиждам че отиваш на моренце ) и успешна и лека бременност ти желая   bouquet

# 100
  • Fort Worth, TX
Честито и не се притеснявай.И при мен беше така.Даже с малко повече кръв отколкото при теб.Важното е кървенето да не се усили.Следи се и ако има промяна тичай на лекар долкото помня изписваха някакво лекарство и кървенето означавало липса на някакъв хормон , който спомагал за закрепването в матката, но може и аз да бъркам.

# 101
bella girl, хиляди благодарности за добрите обяснения, куража и топлите пожелания!   bouquet
Ще се пазя, и той ще ме пази, а и по принцип не възнамеряваме да казваме на никой, докато лекар не потвърди бременност. В началото на идния месец ще си запиша час при моя АГ.  Peace
Интересното е, че прокървих докато бях по голяма нужда...  Embarassed

# 102
  • Fort Worth, TX
bella girl, хиляди благодарности за добрите обяснения, куража и топлите пожелания!   bouquet
Ще се пазя, и той ще ме пази, а и по принцип не възнамеряваме да казваме на никой, докато лекар не потвърди бременност. В началото на идния месец ще си запиша час при моя АГ.  Peace
Друго правиш неправиш почвай да пиеш още от днес фолиева киселина.Пращай веднага мъжа ти до аптеката да ти вземе и 1 хапче на ден преди ядене.Много е важна за превенция на Спинабифида и разни други аномалии.

# 103
  • София
Бира с таратор, ако кървенето продължава се консултирайте с гинеколог.
Консумирайте разхлабващи храни.

# 104
Друго правиш неправиш почвай да пиеш още от днес фолиева киселина.Пращай веднага мъжа ти до аптеката да ти вземе и 1 хапче на ден преди ядене.Много е важна за превенция на Спинабифида и разни други аномалии.

Ооо, аз я пия от един месец вече Simple Smile Фолацид си взех. Мъжа и той почна да я пие преди 2 седмици...

Общи условия

Активация на акаунт