Бледа втора линия на тест за бременност ???????

• 270 231
  • 977
  •   1
Отговори
# 825
Здравей те.
На 07.08.2018 имах изписана инжекция за спукване на фоликол и на двата яйчника. Сле това очакваната оволация трябвало да баде ма 09.08.2018 и 10.08.2018 дванайсет дни слет тази дата да си направя тест за бременност коите се падна на втори ден от цикала които очаквах на 24.09.2018 които такаи не дойде..Демек направих теста на първи ден закаснение както ми бе казала гинеколожка та тестат има втора много бледа чертичка и аз незнам дасе радвам ли или нее защото и коремът ме боли като пред цикал.Днес мие 4 ден закаснение а теста е направена на първи ден от закъснението кога според вас да повторя теста

# 826
  • София
Здравей те.
На 07.08.2018 имах изписана инжекция за спукване на фоликол и на двата яйчника. Сле това очакваната оволация трябвало да баде ма 09.08.2018 и 10.08.2018 дванайсет дни слет тази дата да си направя тест за бременност коите се падна на втори ден от цикала които очаквах на 24.09.2018 които такаи не дойде..Демек направих теста на първи ден закаснение както ми бе казала гинеколожка та тестат има втора много бледа чертичка и аз незнам дасе радвам ли или нее защото и коремът ме боли като пред цикал.Днес мие 4 ден закаснение а теста е направена на първи ден от закъснението кога според вас да повторя теста
Добре се вижда втората черта.
Пусни ЧХГ, той показва 100% дали има или не бременност
Стискам палци   Peace

# 827
Този е направен с първа урина понеже не издържам в моментна правя друг макар и данее с първа урина мисля че на 5 ден от закаснението би трябвало вече да покаже ясна чертичка аа в понеделник ще отида за кравен

# 828
Този е направен с първа урина понеже не издържам в моментна правя друг макар и данее с първа урина мисля че на 5 ден от закаснението би трябвало вече да покаже ясна чертичка аа в понеделник ще отида за кравен
Ако има бременност ще ти покаже. Без значение коя подред урина е.

# 829
Ето го и теста които направих преди малко

# 830

Положителен е! Честито и лека бременност!

# 831
Честито 😊😊

# 832
Кога според вас ще се види на ехографа

# 833
На поне 10 дни закъснение. По-рано няма смисъл да се ходи. И от кръвен няма смисъл при този категорично положителен тест.

# 834
  • София
На поне 10 дни закъснение. По-рано няма смисъл да се ходи. И от кръвен няма смисъл при този категорично положителен тест.
Кръвният тест /ЧХГ/ се прави и с цел, за да се проследи как нараства ЧХГ и дали всичко с бременността е наред.
Дори може да пусне и Прогестерон ?!

# 835
Наясно съм за какво се прави кръвен тест. Но при 5 дни закъснение и положителни уринарни тестове, според мен, не е нужно да се ходи на кръвен, като може да се изчакат още 5 дни и да се отиде на преглед.

# 836
  • София
Наясно съм за какво се прави кръвен тест. Но при 5 дни закъснение и положителни уринарни тестове, според мен, не е нужно да се ходи на кръвен, като може да се изчакат още 5 дни и да се отиде на преглед.
Дори и при установена с УЗ бременност, нивата на ЧХГ също са важни - за лекаря, който прави изводи за самата бременност и по тях.
Ето малко информация, че не ми се спори:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&view=article&id=542

Просто не исках да плаша момичето с обяснения, в такъв щастлив, за нея, момент.

# 837
От статията, която си пуснала:
Скрит текст:

# 838
Здравейте с партньора ми правим опити за бебе,  трябва да ми дойде на 10.10.2018г. но днес си направих 2 теста и двата са с 2 бледи черти на 5тата минута, може ли да се считанза наличието на бременност?

# 839
 Най-вероятно сте бременна. Вторите черти излизат бледи, не са ярки като контролните или поне при мен беше така.
За 100% сигурност вече се консултирайте с АГ.

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 13:39 от sugar.n.spice

Общи условия

Активация на акаунт