Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 9

• 55 416
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Според мен най-голяма заблуда, която се разпространява тук е, че Оуз обича Неджля и обратното.

Оуз си е болен човек от нарцизъм и някаква странна форма на егоизъм. Той не обича никой, просто като види, че някой харесва някоя жена и той веднага хуква подир нея за да я има.

Неджля пък просто си е въобразила някои неща, ама скоро ще и стане много ясно, че нищо не е разбрала.

И е ми е ясно всички обсъждате Лейля ли била по не знам каква си или Неджля. Лейля била отнела Оуз от Неджля. Ми той пък никога не е бил неин. Лейля се ожени по волята на баща си - и интересно че досега никой пък не го обвини за това ами напротив седнали да го съжаляват. В тази серия просто Алито почва да си сърба това което е надробил.

И ти си много прав.  Peace
С това налагане на морали и нЕкакви си норми, и от това " какво ще кажат хората", се докараха до тук.
А, и с липсата на разговори. Нито я попитаха Лейля, иска ли да се жени,  или не - направо на олтара и това е ...  Crazy

# 706
Според мен най-голяма заблуда, която се разпространява тук е, че Оуз обича Неджля и обратното.

Оуз си е болен човек от нарцизъм и някаква странна форма на егоизъм. Той не обича никой, просто като види, че някой харесва някоя жена и той веднага хуква подир нея за да я има.

Неджля пък просто си е въобразила някои неща, ама скоро ще и стане много ясно, че нищо не е разбрала.

И е ми е ясно всички обсъждате Лейля ли била по не знам каква си или Неджля. Лейля била отнела Оуз от Неджля. Ми той пък никога не е бил неин. Лейля се ожени по волята на баща си - и интересно че досега никой пък не го обвини за това ами напротив седнали да го съжаляват. В тази серия просто Алито почва да си сърба това което е надробил.

Ако не беше неин, той нямаше да я преследва, да й звъни и да й казва колко я обича.smile3533

Не знам дали любовта им е искрена, така се надява, иначе ще е наистина фатална грешка, но в този сериал вече наистина очаквам всичко.

А Лейля е такава глупачка! Тя сама се набута, не виждате ли? Аз не съм гледала първите епизоди, но тя май и с някакъв бивш на своя приятелка се е натискала, дано не говоря измишлютини. Май изпитва желание да колекционира чужди мъже.

# 707
Фикрет ме подразни в тази серия. Много обича да налива масло в огъня, когато около нея бушуват пожари. Много положителни качества притежава, но й липсва такт и съобразителност. Затова така я хокат ту в едната стая, ту в другата. Силните думи и сериозните разговори се говорят когато и двамата разговарящи са спокойни, за да може да мислят трезво. В момент на афект човек нито мисли, нито чувства, само му идва да крещи. Разумът напълно се разбърква. Фикрет вижда майка си колко е разглобена психически и със заядлив тон седнала и нарежда. Не става така. Нищо не постигна с нейното мълчание, с нейното неадекватно поведение. Да беше казала всичко навреме, поне сега нямаше да я обвиняват, че е премълчала!

# 708
  • София
 Е да, с оня, първия с мотор блъснаха един дядо,който почина. Викаха я в полицията даже.

# 709
  • BG
Лейля се ожени по волята на баща си - и интересно че досега никой пък не го обвини за това ами напротив седнали да го съжаляват. В тази серия просто Алито почва да си сърба това което е надробил.

Трябваше да й прости и да не я принуждава да се омъжи. Тя беше достатъчно разочарована от Оуз, за да съжалява тогава. Но пък толкова лесно се продаде за парцалки.
Напротив- Лейля точно това искаше, да се ожени за Оуз, въпреки всичко, което и причини.

# 710
Коя е другата тема да прочетем?

# 711
Момичета коя е другата тема?

# 712
Не оправдавам Неджля, но не ми е жал за Лейля, какво търси тя при човек който и каза няколко пъти, че не я обича.  #Crazy
И когато той УЖ я изнасили, тя защо пак скочи в леглото му?
Тя си го търсеше просто, това щеше да стане и без помоща на сестра й. Rolling Eyes
аха значи за тебе е морално да спиш с мъжа на сестраси??

Аз лично винаги съм ЗА любовта и победата й над всякакви закони и морални уж-ценности. Смятам, че Лейля не обича Оуз. Тя просто свикна с него и с парите му - не забравяйте, че тя не искаше да се омъжи. а и Оуз също. Нещо повече - Лейля го търпеше как я лъже, изневерява й, бие я и всичко това се поправя с една играчка като кола или екскурзийка, един мил поглед и целувка (по бузата) на улицата. Това любов ли е? Това не е любов, а необходимост от пари и фалшиво щастие. Отношението й към Неджля в началото на брака си беше наистина като към по-долна, а аз лично искрено й се ядосвах и си знаех, че те двете скоро ще се сграбчат...

А Лейля каква работа има с бившия на сестра си? Аз имам сестра и никога не бих имала връзка с някой от нейните бивши - за мен ще е повече от ясно, че между тях ще прехвърчат искри. Това е като нож в гърба. И наистина подкрепях Неджля като се държеше мъжки и стискаше зъби на сватбата им и особено като се изплю в лицето на Оуз. Но се убедих, че любовта му е искрена и че е взаимна, затова ги подкрепям. Дано не се отметнат един от друг и да докажат, че са били прави като настояват да останат заедно!

Напълно подкрепям мнението ти ivex  Peace
Никога няма да тръгна толкова ревниво с гадже на сестра ми, бивше или не! Може и да е закъсняла реакцията на Неджля, но е логична. Освен това като успя да докопа Оуз, т.е. пари, парцабки и т.н. започна злобно да унижава сестра си! Един вид, ето, взех ти го, а и имам всичко вече!  Twisted Evil

За Лейля изобщо не ми стана мъчно, сама се докара до това положение. Знаеше, че Оуз не я обича и му се навираше до последно. Дори когато най-демонстративно я изгони, пак остана в къщата му. Виждаше как горят очите му, когато гледа Неджля, гледаше я така както никога не гледаше жена си, и въпреки това остана да иска любов насила. Залъгваше се с трохи любов, насила внимание, насила ласки, всичко Оуз с нея го правеше насила, и въпреки че тя го усещаше не намери гордост и достойнство да обърне гръб. Стъпка и унижи сестра си с безумните си демонстрации на благополучие и щастие. Но постъпката на Неджля е повече от глупава, много, много глупава. Но, в живота понякога човек се вслушва само в сърцето си  и плаща много висока цена за това. Много висока!

Peace Peace

Само това развитие на сценария ми е малко изкуствено

ББОсвн това Оуз започна да сваля Лейля отново чак след като разбра, че тя се е сгодила за приятеля на Джем- Назим, същата история като с Неджля- като види, че някоя от тях си е намерила друг и се сеща за нея

ББ Не виждам за какво изобщо ще търчи пак при нея.. #Cussing out

В другата тема една мацка вече е прочела отзад и пише какъв е краят. Който иска да го прочете.  

Коя друга тема?  newsm78

newsm10 smile3501  friendship

# 713
Оуз обаче колкото и да ми е симпатичен на моменти , особено по нататък, и той си е за бой. Защо му беше да заблуждава Лейля как започват нов живот, всичко ще е различно и нещата ще се подредят.

# 714
  • BG
Ха де- това е въпроса newsm78

# 715

Мисля, че беше 8, но не съм сигурна.

# 716
# 717
Оуз обаче колкото и да ми е симпатичен на моменти , особено по нататък, и той си е за бой. Защо му беше да заблуждава Лейля как започват нов живот, всичко ще е различно и нещата ще се подредят.

Моля ви, та той е мъж. Не ви ли стана ясно поне от случилото се досега в сериала, а и от много други житейски ситуации, че жените управляват света.  Laughing

# 718
Сега ще видя 8.
Иначе има една в Подфорума за книгите ,но там пише съвсем малко. BB Че Али Ръза получава удар и че е съсипан виждайки и нещастния живот на Фикрет.

# 719

Напротив- Лейля точно това искаше, да се ожени за Оуз, въпреки всичко, което и причини.

След като го видя с Джейда ентусиазмът и намаля. Всъщност тя не преследва Оуз, тя иска да разполага с пари, но наготово. Това го има и при Неджля /когато Джем обясняваше плановете си/ и при Ферхунде. За тях човека не е толкова важен, а какво могат да вземат от него.

Общи условия

Активация на акаунт