Парите от НОИ и на мен ми казаха, че ще се забавят по вина на НОИ! А това, че сме родили декември - смята се термина, та май тези с по-ранен да кажат.
Хич не мис е пише напоследък - омръзна ми гадното студено време - искам да е лято

.
.
. За пръв път ака в памперс
. Тук му взех гърнето от вкъщи, но и ново му купихме - по-голямо, че да не опишква навсякъде
. Сега не иска нито в едното, нито в другото
. Няма да го насилвам, но дали ще го преодолее.

Големи са сладури на шейната
. А на първата снимка къде се е пъхнала малката разбойничка?
Айде, лесно да избиват и тия зъби (те последните ли са
)

.
. Чудя се за чубрицата дали е ок да се дава и мисля да почна да слагам, че ми е много вкусна на мен. Иначе от готови пюрета е ял някакви лимонови треви дето идея нямам какво са
. Ама на него не му пречи явно 

Като нищо и на мен да ми скрои някой номер като съм сама.
Само да е хубаво времето, че и вас не сме ви виждали, а само се каним 

Понякога кляка и пълзи, но понякога си прави крачки (по 5-6-7.. според зависи на какво разстояние е човек в който се хвърля). Може, но страааааах
Бе как не го е страх да се опитва да се метне от кошарата с главата надолу
(аматьорски) на апартамента 

и аз не знам вече обърках се. Какви други ваксини се слагат сега освен тези които съм писала?
, и че Ани се е навряла там
. Ама така наистина е по-добре - то детето реално си ходи, само дето се придържа от обръча вместо от мама - супер! 
Кога да идваме на гости?
. То верно, че и спанакът не е особено лека храна, ама нали уж вече сме големи..
Но, за щастие, черният дроб при А е възможно да бъде напълно възстановен (при условие, че се спазва строга диета след болестта), но при Б и другите са по-сложни нещата. Но пък Б се предава по кръвен/полов път.. А това принципно е почти изключено при дечицата (да не дава Господ да се налага кръвопреливане)..
. И без това вече кой ги гледа тия дати

, на теб ти желая скорошно наплъно оправяне 

, дано да се оправя бързо и да няма други здравословни последствия.

, ти си знаеш.