Застава пред ТВ-то,сменя канали,нищо не можеш да гледаш,всичко което изчезне като дистанционно,телефони и прочие го намирам в коша му с играчките,добре,че бързо разбрах къде ги слага,че голямо търсене падаше......абе с две думи слуша когато спи 

Застава пред ТВ-то,сменя канали,нищо не можеш да гледаш,всичко което изчезне като дистанционно,телефони и прочие го намирам в коша му с играчките,добре,че бързо разбрах къде ги слага,че голямо търсене падаше......абе с две думи слуша когато спи
.
.
.
Дивее много, бърбори много, пее и танцва изумително смешно. Влюбена е в дядо си и когато той е на линия, аз просто съм част от пейзажа - изобщо не ме отбелязва, даже не иска да дойде в мен. Но аз не се сърдя де, радвам им се много
.

и то когато най- не трябва. Обикновенно нощем.И се почва едно цялостно преобличане...ужас и за мен и за бебо....Та сегашното мина всякакви граници, защото уж го бях затегнала супер ,а пак протече, но този път оля новият ми килим 

.

А Делян и Никола не бива да се събират на едно място поне докато не навършат 18 г., защото щетите причинени от двамата вкупом ще бъдат непоправими 

за темата и
на Строуберито за заглавието !

Препоръчани теми