Мораториумът за ГМО - ПЪРЗАЛКА ЗА НАРОДА! НОВ ПРОТЕСТ - 11.02.10

• 52 605
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 750
Точно преди протеста срещу следенето в нета, той го нарече „безсмислен при това положение”.
Защото стискаха чак докато хората наистина скочат всички. Сега не е ли казал нещо за утре?

# 751
Добър ден пак от мен!

http://www.bnews.bg/article-5521

Картички за Бойко

Деца и бебета атакуваха премиера заради ГМО

Това съставих, докато слушам комисията по екология. Ако чуете по новините, че ... да знаете, че аз ще съм виновен. Много е нагла. Тук всичко май ще мине, както си го искат. Ако Бойко не ги спре в зала, значи... Лошо!

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 15:38 от Boyo

# 752
Вкараха т. 2 в обсъжданеъто - за налагане на 5-годишен мораториум. Тук от активните съмишленици журналсити сме аз, Галя от НТВ и Галя от Фокус. УчЕните от Агробио също са тук и се подхилват доволно. Адвокат Овч. се изнерви максималко и излезе засега. Гласуват си го, както си го искат Sad

# 753
Браво ма мамите и от мене!
За днешното заседание - очаквано беше. Няма така лесно да се дадат. Да видим за утре.

# 754
Цитат
Малко преди три часа майките и децата са били приети от премиера. Пред тях той е обещал в закона да не се променя нищо, освен исканото в писмото от ЕК. И е поискал майките да му го донесат!...
Посланието завършва с изразената вяра, че премиерът ще отстои своята цел „Зелена България" и ще изпълни обещанието си - да промени закона за ГМО само в частта, засягаща работата с ГМО в контролирани условия така, както ЕС иска от страната.

Хубаво е да не забравяме, че това всъщност са технически уточнения и допълнения за по-голяма яснота именно на изискванията за предпазване от вредите на ГМО - установени и евентуални.

Хората, които не са чели писмото, трябва да знаят това.

ПП
Предполагам с какво ще продължат да спекулират.

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 15:40 от Холограма

# 755
ГОРЕЩООООО!

Майките са успели да се срещнат преди малко с Бойко ...

Вие сте нашите герои!   Heart Eyes

А на Бойко Б. му е време да се съсредоточи върху проблема.

# 756
За сутрешното предаване на Нова:

- Ако сравнявам три параметъра по моралната скала, съм сигурен, че тази Манева би могла да спечели 1-во място и надмине всички най-нагли , най-лъжливи и най-гнусна твари срещани от мен до сега!! Не само тук, но и по широкия свят!!
 (да ме прощава модератора - помъчих се да са сравнения, а не обиди)

Радвам се, ако това се окаже истина и не е финт - за срещата на Б.Б. с Прекрасните майки и дечицата им!!  Heart Eyes

Утре трябва да искаме оставките на Манева и Караджова + за земл. министър!!  #2gunfire

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 16:23 от Eisblock

# 757
Може ли някой да направи плакат за утре:

БОЙКО, НАГЛАТА Е В МОСВ!

# 758
Оставка за Манева ! Незабавно !

# 759
Може ли някой да направи плакат за утре:

БОЙКО, НАГЛАТА Е В МОСВ!

Супер идея. Дано утре сме много, защото става все по-важна нашата роля. Качихме най-сетне видеото от вчера - тук http://www.bnews.bg/topics-5507 , под самата статия!

# 760
Здравейте, преди секунди се регистрирах във Форума, искам да Ви изпратя снимки на един домат, който разрязах и се бях приготвил да готвя, домата е съхраняван на студено, и когато го разрязах беше покълнал. Веднага измерих температурата му и се оказа 4-5 градуса нормален домат не би покълнял на тази температура Вижте снимките. Много вероятно да е генно модифициран за ниски температури.

Kойто иска може да ги ползва за различни цели имате позволението ми.

http://tranz.it/load.php?id=I17hVWwkxq46v03j482066

# 761
Здравейте, преди секунди се регистрирах във Форума, искам да Ви изпратя снимки на един домат, който разрязах и се бях приготвил да готвя, домата е съхраняван на студено, и когато го разрязах беше покълнал. Веднага измерих температурата му и се оказа 4-5 градуса нормален домат не би покълнял на тази температура Вижте снимките. Много вероятно да е генно модифициран за ниски температури.

Kойто иска може да ги ползва за различни цели имате позволението ми.

http://tranz.it/load.php?id=I17hVWwkxq46v03j482066
newsm09
O, Santa simplicita!

# 762
Я, учЕния пръв се върза на госта с покълналата тиква.  Mr. Green

# 763

А на Бойко Б. му е време да се съсредоточи върху проблема.

[/quote]

Скъпи майчета, наистина ли сте толкова наивни да мислите, че Бойко не знае много добре за какво става въпрос?
Ако той не е зад гърба на Манева, едва ли би си позволила това арогантно поведение.
И каква е тази наглост да иска писмото от ЕК? Според мен само Ви замазва очите да не вдигате много шум, докато си приемат закона.
И все пак Поздравления за днешната акция.

# 764
  • София
ГОРЕЩООООО!

Майките са успели да се срещнат преди малко с Бойко и са го изнудили да обещае -  
заявил е, че в закона няма да се променя друго освен поисканото от ЕК в
писмото.
И е поискал да му донесат писмото.

Само че..... вътре не е имало медии. Въпреки това една от майките като е излезнала е разказала пред медиите, че е обещал - промени само по писмото!!!!

Не смея да се радвам.

Да и аз отидох там с моето детенце!
Обеща, да!
Но, аз вече не вярвам , докато не видя черно на бяло!
Така че стягайте се за утре!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт