Мораториумът за ГМО - ПЪРЗАЛКА ЗА НАРОДА! НОВ ПРОТЕСТ - 11.02.10

• 52 591
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 780
Красотички, а  Twisted Evil

# 781
Как да не те е яд и да не мислиш за Априлското възстание!!!
Тези наистина ли не четат вестници и не гледат новини от нАучна работа?
Не четат, прибират тлъсти пачки....

# 782
Ха честити ви нови отстояния Sad

До защитени зони НАТРУРА:

Пшеница - 10 000 м

Царевица - 800 м

Картофи - 200 м

рапица - 400 м

соя - 20 м...

Май само кошерите с пчели ще ги оправят тези...

Срам, срам.. Нямам думи просто.

# 783
  • София
Бойко обещава, а комисията си гласува  Rolling Eyes

# 784
Аз да си пусна и тука линковете, дето ги дадох в другия форум. Засега не знам какво да мисля за тях, много се надявам да не са верни.

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=8464

http://www.youtube.com/watch?v=z6EIlNaqM60&NR=1

# 785
леле, направо ......................................................................не мога да се побера в кожата си..............................................

Албена е побесняла естествено, а Мариана през цялото време я е ръчкала, посинила я е, да мълчала моля ви се. Ейййййй, ще хвана и ще удуша някой вече. На кого и за какво да мълчи, на тия безсрамници.

# 786
Уважаеми, г-жа Манева днес официално обяви моята медиа за манипулатор на общественото мнение по въпроса за ГМО. Ако я бях записал с диктофон или видео, щяхме да се съдим Sad

По-рано пред диктофон обаче тя каза, че кадрите на Нова тв от заседанието на конс. комисия също били манипулирани.

Казвам ви - който воюва с половината общество и с журналистите, не е прокопсал.

Албена се кара с нея пред камерата на канал 1, така че гледайте телевизия довечера. И четете и слушайте аудио при нас! Sad

На заседанието стигнаха до т. 52 от Закона. Утре продължават! 

# 787
Подли същества решават бъдещето ни. Няма да им се получат сметките. Важното е да не се предаваме. Само изобличение нон- стоп и никакво отстъпване. Огромна признателност към всички борещи се за чиста земя и храна. Много сме тези, които искат България да е чиста от тази зараза и вярвам, че ще им го покажем още по-добре утре. Браво за днес, възхищавам ви се!

# 788
Ех, изроди мръсни, решили са на всяка цена да си прокарат тяхното, ако ще да минат като валяк през хората!   #2gunfire
То бива продажност, бива дебелоочие, ама това просто не се трае!
Давайте тая вечер да агитираме кой колкото може повече хора за утре, че ножът е опрял до кокала
Имам чувството, че ако ще и да се съберат 100 000 души, пак ще се направят на ощипани
Май след утрешния ден някои хора ще си засилят охраната, че ако ги видят по улицата, може да им пострадат фризурите #Cussing out

# 789
Уважаеми, г-жа Манева днес официално обяви моята медиа за манипулатор на общественото мнение по въпроса за ГМО. Ако я бях записал с диктофон или видео, щяхме да се съдим Sad

Тази особа има ли изобщо поддръжници?! Да се маха. Не разбра ли, че не я искаме?!

Успех утре! Дано има на протест поне по хиляда човека!

bouquet

# 790
Ако темата се беше озовала в "хомеопатията", щях да призная далновидността на модераторите.Не виждам обаче какво място има тема с подобно съдържание в "Здравословни проблеми, здравна каса, здравеопазване"... newsm78

# 791
  • София
Защо по новините нищо не казаха за днешното връчване на картичките  #Cussing out

# 792
  • София
По новините не казват нищо, а темата е преместена в Здравния Shocked Какво става бе хора  Shocked

# 793
  • София
Ами заглавието  е сбъркано! тук не говорим за продуктите! Нито пък Найденов ни е най и единствено важен.

# 794
  • София
Заглавието сега го видях Shocked Какво ще го разпитваме Найденов

Общи условия

Активация на акаунт