Мораториумът за ГМО - ПЪРЗАЛКА ЗА НАРОДА! НОВ ПРОТЕСТ - 11.02.10

• 52 535
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 870
...Ама то по магазините био храната е основно вносна!!! Какво българско има на фона на всичките скъпи вносни храни? Ако имаше повече български плодове и зеленчуци, цената щеше да е съвсем различна...

Не знам защо мислиш, че е "био".
По борсите е фрашкано с плодове и зеленчуци все от страните, най-големи производители на ГМО в света.
Кой да ти каже какви са, плащат ли мита...

# 871
Като гледам поведението на медиите (телевизиите) си мисля, че акцията по арестуването на Алексей Петров е била проектирана така, че да заглуши шума около протестите срещу ГМО.
Кажете ми, че аз съм параноичка. В случая ще го приема като успокоение.

Естествено.  Имах нечовешкото търпение да изгледам 4 емисии новини, надявайки се да видя нашата инициатива. Толкова дълги репортажи, касаещи една новина не съм гледала досега. То не бяха коментари, анализи, предположения, зрелищни филмчета..  ooooh!

# 872
Ще направя утре 4-5 плаката.

Още идея:

СПРЕТЕ ГМОФИКАЦИЯТА НА ДЪРЖАВАТА!
СПРЕТЕ ГМОФЕКАЦИЯТА НА ЗЕМЯТА НИ!

# 873
Бойо, не ми се позволява да ти пратя лично съобщение. Нямам нещо специално да ти кажа вече, но е добре да можем да се свързваме на лични.
Медиите се опитват да ни заглушат. Нищо не пише за утрешния протест във вестниците, а пише неща от рода на "Внимание! Вредни добавки в храните."
Организират други протести на майките, за да не дойдат утре.
Това, което направиха с темата ни, също - сега не се отварят линковете към нея, а много хора се информират от линковете.

# 874
Вижте нещо интересно ми изпратиха...

http://www.obqvi.us/index.php?obqviAction=viewObqvi&catId=12&adsId=2108

http://www.bezplatno.net/listing-484788-prodavame_purvokachestve … ena_i_lizing.html

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 00:26 от sandje

# 875
Амииии по мейла тогава: boyopopov at gmail.com

Но е тъпо, ако не ни дават да си пишем лични съобщения. Вече ме хваща параноята! Sad

# 876

Те това го правят отдавна. Ама никъде не пише какви са тези семена. Нищо не пречи обаче да се обадим на обявата...

# 877
Внезапно се сетих за едно място, дето теммата беше подходяща:
http://selo.bg/agro_rubrics.php?lang=bg

# 878
Цитат
Обадете се в Моравско село да питате за цените на био продуктите им - съвсем нормални цени. Няма да остане българска био храна, вносна ще си има. Но скъпа. Ей за това не им дреме на богатите
Само че най-вероятно това е самоузаблуждение. Няма какво да се лъжем: едни пакетирани храни, които не е 100% сигурно, че отговарят на изискванията за био и пропътували хиляди километри за да дойдат тук - тази картина не ми харесва. И какви са тия био-плодове и зленчуци, които ще купуваш от чужбина - нали ще се скапат съвсем скоро.  Sad Sadтук даже въпросът не опира до пари.
Гледах новините, но НИЩо. Наистина човек да го подхване параноята:) А защо линковете не работят - не ми стана ясно.

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 00:59 от smurfette

# 879
Плакати:

МОСВ=
Меркантилни
Отровители
Съсипват
Всичко

Манева, как обичаш царевицата?

Господа управляващи, с овчи глави ли ни виждате?

Не щем полеви опити с децата ни!

ГМО - биологично оръжие

# 880

Boyo, ама и кутията на мейла ти дава, че е препълнена!

# 881

Boyo, ама и кутията на мейла ти дава, че е препълнена!

Хаха, вие нещо за мезе ме взехте днес  Laughing

Невъзможно, преди малко получих мейлче. И фейсбука продължава да ме спами... Не се бъзикайте с мен, моля!

# 882
ГЕРБ + МОНСАНТО = МАГИСТРАЛКА

ЛЪЖИ + ИЗМАМА = МАНЕВА + ОТСТАВКА

КАРАДЖОВА + МАНЕВА = ШУТ + АУТ

СВЕТОВНИ ОТРОВИТЕЛИ = МОНСАНТО

ГЕРБ + ГМО =ПРЕДАТЕЛСТВО

ЗАЩИТНИ РАЗСТОЯНИЯ = 10 см

БАНДАТА НА 15-тината = ГМО В РОДИНАТА

МОЩЕНИЦИ
МОНСАНТО
МАНЕВА
МЪНИ

Малко идеи за плакати...  Laughing

# 883
Ето и нещо от неизвестен автор:

Чушки и домати,
който не яде,
той МУТАНТ не ще да порасте!

Не ще има по четири уши,
Х-мен ще го победи!

# 884
  • София
ДНЕС НЯМА ДА ВАЛИ , въпреки  прогнозите от снощи по всички  новинарски емисии!

Общи условия

Активация на акаунт