Пролет иде, великденче цъфти, за базар във Пазарджик се приготви

• 19 407
  • 439
  •   1
Отговори
# 30
Гери, дръвцата са супер! Hug

# 31
знам  Mr. Green  и мъжО знае  Wink

ама украсата е дело на Ването   bouquet

# 32
Ей ме на и мен. Ролки събирам и аз - от кухненска хартия става ли? Иначе съм саката в ръцете, с нещо друго съм на линия Mr. Green Mr. Green Mr. Green Хамалогия ако има?

# 33
И аз съм на линия, дори само за да ви хваля ! Мога и да продавам от 12 нататък.

# 34
Добро утро!
 Да си кажа за покривките, понеже са мое дело... Шити, рисувани и апликирани с разни панделки. Не са купени готови.
 И да се включа със занимавката ми от миналата нощ

# 35
Ииии, как съм изтървала дръвцата, да си купя Twisted Evil
А това е много сладко "тунунурче"-костенурче

# 36
  • Между два свята...
И аз тук Hug
Аз ще помогна с каквото трябва Mr. Green, защото не съм с много сръчни ръце. Имам ролки от тоалетна хартия и от домакинска хартия. Мога да продавам...
Ау, Гери, тези дръвца са супер и аз съм ги пропуснала - уж продавах там... Embarassed

# 37
 Оххх,чета ви думите на тези сръчни  за дето нямате се,а искам да ви кажа,че сръчността относително понятие е,пробвайте се и ще разберете за какво говоря.  Hug  Hug  Hug

# 38
  • Buffyworld
Добро утро!
 Да си кажа за покривките, понеже са мое дело... Шити, рисувани и апликирани с разни панделки. Не са купени готови.
 И да се включа със занимавката ми от миналата нощ

Ок!  Grinning Просто не се виждаше добре на снимката

Mother , тези неща на снимките са толкова готини, че искам да си купя за вкъщи.

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 13:12 от _Buffy_

# 39
  • Между два свята...
Оххх,чета ви думите на тези сръчни  за дето нямате се,а искам да ви кажа,че сръчността относително понятие е,пробвайте се и ще разберете за какво говоря.  Hug  Hug  Hug
Права си! Hug Аз миналата година се пробвах...и за учудване нещата се продадоха Embarassed
ама тази година не знам...

# 40
Цитат
п.п.с. ....и иЙца ще продухам и на клечка ще ги туря  Mr. Green ...ама на кой да ги дам да ги украси   Rolling Eyes
Гери ще ми ги дадеш, Таничка ще ги нарисува не се притеснявай.
Аз нарязах вчера парцали, започвам кошничките.
Да ви помоля, който има красиви парцали, да дава.
Имам нужда и от рязане, защото през времето в което ги режа, по добре да ги плета.
Кой ще се наеме с рязането?

P.S Момичета  който плете, моля да изплетете на детето ми едни пантофки дебели, крачето му е 18 см.
Аз мога да плета, само че мразя да плета еднакви неща Laughing

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 16:14 от г-жа Стихийно бедствие

# 41
Ако някой има стара кожена шуба за изхвърляне да пише, може и да не е кожена, може и от тези рошевите изкуствените

# 42
Eто 2 яйчица с манистени "ризници" от мен! Казвайте дали ви харесват и да продължавам ли?

# 43
Zezata, уникални са Peace Много нежни, като фаберже са. Особено ако са и цветни....

Стихийке, пиши ми ако искаш на лични за какво ти е, може да изровя нещо подходящо

# 44
Zezata, уникални са Peace Много нежни, като фаберже са. Особено ако са и цветни....

Стихийке, пиши ми ако искаш на лични за какво ти е, може да изровя нещо подходящо
Искам за пазара да направя нещо, ама е тайна защото незнам дали ще стане.
Ако има нещо което не е нужно.

Общи условия

Активация на акаунт